Svet igrač 3D, DJ-i, Karma in Alex Gaudino

V Planetih Tuš bo vse pozornosti filmoljubcev deležna sreda, ko se s premiero na filmska platna vrača Svet igrač, tokrat v 3D tehniki. Komedija Kot noč in dan med tem ostaja na vrhu lestvice gledanosti filmov, že kmalu pa bo znano, kam se bo na lestvici najbolj gledanih uvrstila druga novost tega tedna, akcijska komedija A ekipa

V Planetih Tuš je vroče tudi na bowlingih, kjer ob vikendih za najboljše poletne zabave skrbijo priznani dj-i. V središču zabave na Jadranu, Planetu Tuš Koper, v četrtek pričakujejo energično skupino Karma, v petek pa enega najbolj priljubljenih evropskih dj-ev Alexa Gaudina.

Najbolj pričakovana filmska novost tega tedna v Planetih Tuš je zagotovo animirani družinski film Svet igrač, ki bo tokrat na ogled v 3D tehnologiji. Jelko, Ken Kozmoblisk in vsa druščina se vračajo na velika platna z novimi prigodami. Andy odhaja študirat, njegove zveste igračke pa se znajdejo v vrtcu. Toda neukročeni malčki z lepljivimi prsti se ne igrajo lepo, zato morajo spet združiti moči, da lahko skujejo drzen načrt za pobeg. V novi dogodivščini se jim pridruži nekaj novih obrazov, nekaj plastičnih in nekaj kosmatih, spoznamo pa tudi novega zlikovca in velikega zapeljivca v svetu igrač, Barbikino močnejšo polovico Kena.

Svečana premiera Sveta igrač bo v vseh Planetih to sredo ob 19. uri, film pa bo v rednih predvajanjih na ogled od četrtka. Druga novost tega tedna je akcijska komedija A ekipa, ki bo na ogled prav tako od četrtka. V A ekipi spremljamo drzne podvige barvite ekipe nekdanjih specialcev, ki so jim podtaknili umor, ki ga niso zagrešili. Stvari se lotijo po svoje in uporabijo svoja znanje, da bi oprali svoja imena in našli pravega krivca. Liam Neeson (Ugrabljena), Bradley Cooper (Prekrokana noč), mojster borilnih veščin Quinton “Rampage” Jackson in senzacija iz Okrožja 9 Sharlto Copley tvorijo A ekipo.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 12.074 ljubiteljev filma. Na prvem mestu gledanosti je že drugi teden akcijska komedija Kot noč in dan, ki je v kinodvorane privabila 2.411 gledalcev. Na drugem mestu je pristala domišljijska akcijska pustolovščina Zadnji gospodar vetra, ki je privabila 2.093 filmoljubcev. Komedijo Odrasli si je ogledalo 1.886 gledalcev, novosti prejšnjega tedna Superžur in Izvor pa 1.844 oziroma 1.816 gledalcev.

Planet Tuš Koper ostaja tudi ta teden središče vročih zabav ob Jadranu. V četrtek, 12. avgusta, bo v večernih urah plesišče bowlinga razvnela energična plesna skupina Karma, in to na svojem brezplačnem koncertu. V petek pa se obeta avgustovski vrhunec dogajanja v Planetu Tuš Koper, saj prihaja eden najbolj priljubljenih house DJ-jev v Evrop Alex Gaudino, ki med svojim nastopom zagotovo ne bo izpustil uspešnic Destination Calabria in Watch Out. Ob vročih poletnih vikend večerih utripajo preostali bowlingi Planetov Tuš. V ritmih R&B-ja, hip hopa, popa in housa bosta Planeta Tuš Kranj in Mariboru utripala vsak petek in soboto, Planet Celje pa ob sobotah.

V koprskem Planetu Tuš se pripravljajo na prvi Otroški festival, ki bo potekal od srede, 25., do nedelje, 28. avgusta. V Planetu Tuš Koper so pripravili posebne dogodke, ki bodo poskrbeli za lažji zaključek brezskrbnega poletja in vesel prehod v novo šolsko leto. V Kranju pa čaka najmlajše tudi v avgustu pravi peskovnik z veliko igračami, v katerem lahko zidajo gradove in izdelujejo potičke, za malo starejše je na ogled ogromna skulptura, za katero je umetnik porabil kar 8 ton peska.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več