Supermarket Sarajevo – najnovejši v Tuševi trgovinski mreži

Tuš supermarket Sarajevo je najnovejša pridobitev Tuševe trgovske mreže v tujini.

Supermarket Sarajevo - najnovejši v Tuševi trgovinski mreži Tuš supermarket Sarajevo je najnovejša pridobitev Tuševe trgovske mreže v tujini. V izgradnjo objekta v katerem je poleg supermarketa tudi kavarna, poslovni prostori, v katere se bo v kratkem preselila uprava družbe Tuš BiH ter velika podzemna garaža, pa smo v Tušu vložili kar 11 mio evrov.

Z današnjo otvoritvijo Tuševega supermarketa v Sarajevu tako v Tuš holdingu uspešno nadaljujemo z realizacijo lani zastavljene strategije širitve v tujini. Na tržiščih BiH, Srbije in Makedonije smo tako letos odprli že osem novih supermarketov, do konca leta pa bomo s sedmimi novimi investicijami uspešno zaključilo napovedano intenzivno dinamiko rasti in razvoja.

Na bosanski trg smo prvič stopili leta 2006, ko smo v Bihaću odprli svoj prvi trgovski center. Nato smo svojo prisotnost v Bosni in Hercegovini še okrepili s supermarketi v Bijeljini, Cazinu, Tuzli, Brčkem in Mostarju. V letošnjem letu smo vstopili tudi na srbski in makedonski trg. V Srbiji imamo tako trenutno odprte štiri supermarkete, v Somborju, Novem Sadu, Beogradu in Subotici ter dva v Makedoniji v Štipu in Kumanovem.

V obstoječih poslovnih enotah v tujini zaposlujemo trenutno že več kot 600 ljudi, od tega skoraj 330 v BiH, 200 v Srbiji in več kot 90 v Makedoniji. Z novimi otvoritvami pa se bo skupno število Tuševih zaposlenih na treh tujih trgih do konca leta povzpelo na več kot 800.

Do konca meseca oktobra bosta sledili otvoritvi supermarketov v Prnjavorju in Ugljeviku, do konca leta pa še dodatne tri na tržišču Bosne in Hercegovine ter dve v Srbiji. S širitvijo prodajne mreže na tržišča BiH, Srbije in Makedonije, za katero smo samo v letošnjem letu namenili skupaj več kot 60 milijonov evrov, bomo nadaljevali tudi v naslednjih letih.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več