Spoznajte umetnost rezljanja lubenic

V petek, 17. 7., in v soboto, 18. 7., bo v koprskem Planetu Tuš potekala razstava umetelno izrezljanih lubenic ter brezplačna delavnica krašenja teh sočnih poletnih sadežev. Iztok Butkovič, večkrat nagrajeni kulinarični mojster, bo obiskovalce naučil ustvarjati različne oblike ter delil nasvete, kako poskrbeti za osvežilno poletno dekoracijo.

Prihajajoči vikend v Planetu Tuš Koper bo v znamenju lubenic. V petek, med 16. in 19. uro, ter v soboto, med 9. do 17. uro, bo namreč potekala brezplačna delavnica pod vodstvom Iztoka Butkoviča, ki se ponaša s številnimi domačimi in tujimi priznanji ter prestižno nagrado – trakom kakovosti. Sočne umetnine, izrezljane s filigransko natančnostjo, bodo na ogled v petek in soboto, kupcem pa bo mojster umetelnega dekoriranja lubenico tudi brezplačno okrasil.