Spoštovani uporabniki naših spletnih strani!

Na naše strani smo v petek, 10. oktobra 2003, vključili dodatne aplikacije, s katerimi želimo poenostaviti in polepšati vaš obisk na našem medmrežnem mestu.

Na naše strani smo v petek, 10. oktobra 2003, vključili dodatne aplikacije, s katerimi želimo poenostaviti in polepšati vaš obisk na našem medmrežnem mestu.

Od sedaj naprej lahko pošljete stran prijatelju ali si jo natisnete v prijazni obliki, v Tuševi veseli kuhinji iščete recepte v iskalcu po kategorijah ali celo po datumih, si v galerijah na uvodni strani ogledate odmeve z naših prireditev na fotografijah, spletnim stranem pa smo dodali tudi predstavitve v hrvaškem in angleškem jeziku. Ponujamo vam tudi novo, podrobnejšo razdelitev naših poslovnih enot in še nekatere novosti, ki jih boste med brskanjem kmalu lahko opazili tudi sami!

Želimo si, da bi še naprej z veseljem obiskovali naše spletne strani in na njih našli koristne in vam prijazne informacije!

Andreja Jezernik
andreja@trgovineTUS.com

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.