Spoštovani uporabniki naših spletnih strani!

Na naše strani smo v petek, 10. oktobra 2003, vključili dodatne aplikacije, s katerimi želimo poenostaviti in polepšati vaš obisk na našem medmrežnem mestu.

Na naše strani smo v petek, 10. oktobra 2003, vključili dodatne aplikacije, s katerimi želimo poenostaviti in polepšati vaš obisk na našem medmrežnem mestu.

Od sedaj naprej lahko pošljete stran prijatelju ali si jo natisnete v prijazni obliki, v Tuševi veseli kuhinji iščete recepte v iskalcu po kategorijah ali celo po datumih, si v galerijah na uvodni strani ogledate odmeve z naših prireditev na fotografijah, spletnim stranem pa smo dodali tudi predstavitve v hrvaškem in angleškem jeziku. Ponujamo vam tudi novo, podrobnejšo razdelitev naših poslovnih enot in še nekatere novosti, ki jih boste med brskanjem kmalu lahko opazili tudi sami!

Želimo si, da bi še naprej z veseljem obiskovali naše spletne strani in na njih našli koristne in vam prijazne informacije!

Andreja Jezernik
andreja@trgovineTUS.com

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.