Športno v pomlad v Planetih Tuš

  • 1

Družinski športni vikend bo od petka do nedelje postregel s pestrimi zabavnimi, poučnimi dogodki, ugodnimi športnimi nakupi in zabavo za vso družino.

Pomlad nas ponovno vabi na sveži zrak in k rekreaciji. V Planetih Tuš so zato v skrbi za naše zdravje in dobro počutje za ta konec tedna pripravili zanimive brezplačne športne in zabavne dogodke v okviru Športnega Družinskega vikenda. V Celju, Kranju in Mariboru se bodo obiskovalci lahko udeležili brezplačne šole rolanja, dodatno pa bo v Celju učenje plesa z obročem, v Mariboru Zumba na bowlingu, v Kopru košarkarsko obarvani Kia Road Show, v Kranju pa Zumbatomic za otroke.

V Planetih Tuš Celje, Maribor, Kranj in Koper bo ta konec tedna od petka, 19. aprila, do nedelje, 21. aprila, vladalo športno vzdušje. Športni družinski vikend se bo v celjskem Planetu Tuš začel v petek s Hula hop Sola Ananas, kjer bo izkušena plesalka poskrbela, da se bodo vsi naučili plesati z obročem, predstavila pa se bo tudi plesna šola Urška. V soboto bo ves dan potekala brezplačna šola rolanja, ob 10. uri pa se bodo v otroški igralnici Oslarija začele ustvarjalne delavnice z morsko tematiko. V nedeljo se bo športno druženje nadaljevalo ob družinski igri bowlinga.

V petek bo v Planet Tuš Koper pristal Aeroklub Portorož, in to s Pipistrelovim letalom VIRUS SW. Izvedeli boste lahko vse podrobnosti o letenju in šolah letenja ter se potegovali za mikavne nagradne polete. V petek vas na Bowlingu čaka brezplačna Zumba, v soboto pa v avli Zumba ter tudi vadba s trenerji in s priljubljenimi čevlji Walkmaxx. Za najmlajše bodo v Oslariji potekale ustvarjalne delavnice. V soboto in nedeljo bo potekal avtomobilsko-košarkarski spektakel Kia Road Show, na katerem bodo obiskovalci doživeli športno obarvano animacijo z možnostjo meta na koš, ki se bo odvijal v duhu prihajajočega Eurobasketa. V nedeljo se bo športno druženje nadaljevalo ob družinski igri bowlinga.

Na Gorenjskem se bo družinski vikend v Planetu Tuš Kranj začel z brezplačno Zombatomic za najmlajše. V soboto bodo obiskovalci z Rolerskim klubom Kranj na igriv način spoznali vožnjo na osmih koleščkih. Za posebne izzive bo poskrbljeno na Red Bull Crashed Ice Kinect in Formula 1. Z brezplačnimi športnimi vadbami se bodo predstavili tudi fitnes Mega Center, FBK Ljubljana, Namiznoteniški klub Triglav Kranj in Društvo Joga v vsakdanjem življenju. Najmlajšim bodo v soboto namenjene ustvarjalne delavnice, ki bodo morsko obarvane. Družinski športni vikend bo v Planetu Tuš Maribor odprla zabavna vadba Zumbe na Bowlingu. V soboto se bodo navdušenci začetniki na igriv način spoznali z vožnjo na rolerjih, poskrbljeno bo tudi za brezplačno športno vadbo V otroškem kotičku Oslarija bodo potekale ustvarjalne delavnice, ki jih bodo tokrat obarvale morske tematike in izdelki, ki jih bodo ustvarili otroci.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.