Športno v pomlad v Planetih Tuš

  • 1

Družinski športni vikend bo od petka do nedelje postregel s pestrimi zabavnimi, poučnimi dogodki, ugodnimi športnimi nakupi in zabavo za vso družino.

Pomlad nas ponovno vabi na sveži zrak in k rekreaciji. V Planetih Tuš so zato v skrbi za naše zdravje in dobro počutje za ta konec tedna pripravili zanimive brezplačne športne in zabavne dogodke v okviru Športnega Družinskega vikenda. V Celju, Kranju in Mariboru se bodo obiskovalci lahko udeležili brezplačne šole rolanja, dodatno pa bo v Celju učenje plesa z obročem, v Mariboru Zumba na bowlingu, v Kopru košarkarsko obarvani Kia Road Show, v Kranju pa Zumbatomic za otroke.

V Planetih Tuš Celje, Maribor, Kranj in Koper bo ta konec tedna od petka, 19. aprila, do nedelje, 21. aprila, vladalo športno vzdušje. Športni družinski vikend se bo v celjskem Planetu Tuš začel v petek s Hula hop Sola Ananas, kjer bo izkušena plesalka poskrbela, da se bodo vsi naučili plesati z obročem, predstavila pa se bo tudi plesna šola Urška. V soboto bo ves dan potekala brezplačna šola rolanja, ob 10. uri pa se bodo v otroški igralnici Oslarija začele ustvarjalne delavnice z morsko tematiko. V nedeljo se bo športno druženje nadaljevalo ob družinski igri bowlinga.

V petek bo v Planet Tuš Koper pristal Aeroklub Portorož, in to s Pipistrelovim letalom VIRUS SW. Izvedeli boste lahko vse podrobnosti o letenju in šolah letenja ter se potegovali za mikavne nagradne polete. V petek vas na Bowlingu čaka brezplačna Zumba, v soboto pa v avli Zumba ter tudi vadba s trenerji in s priljubljenimi čevlji Walkmaxx. Za najmlajše bodo v Oslariji potekale ustvarjalne delavnice. V soboto in nedeljo bo potekal avtomobilsko-košarkarski spektakel Kia Road Show, na katerem bodo obiskovalci doživeli športno obarvano animacijo z možnostjo meta na koš, ki se bo odvijal v duhu prihajajočega Eurobasketa. V nedeljo se bo športno druženje nadaljevalo ob družinski igri bowlinga.

Na Gorenjskem se bo družinski vikend v Planetu Tuš Kranj začel z brezplačno Zombatomic za najmlajše. V soboto bodo obiskovalci z Rolerskim klubom Kranj na igriv način spoznali vožnjo na osmih koleščkih. Za posebne izzive bo poskrbljeno na Red Bull Crashed Ice Kinect in Formula 1. Z brezplačnimi športnimi vadbami se bodo predstavili tudi fitnes Mega Center, FBK Ljubljana, Namiznoteniški klub Triglav Kranj in Društvo Joga v vsakdanjem življenju. Najmlajšim bodo v soboto namenjene ustvarjalne delavnice, ki bodo morsko obarvane. Družinski športni vikend bo v Planetu Tuš Maribor odprla zabavna vadba Zumbe na Bowlingu. V soboto se bodo navdušenci začetniki na igriv način spoznali z vožnjo na rolerjih, poskrbljeno bo tudi za brezplačno športno vadbo V otroškem kotičku Oslarija bodo potekale ustvarjalne delavnice, ki jih bodo tokrat obarvale morske tematike in izdelki, ki jih bodo ustvarili otroci.

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več