Športno v pomlad v Planetih Tuš

  • 1

Družinski športni vikend bo od petka do nedelje postregel s pestrimi zabavnimi, poučnimi dogodki, ugodnimi športnimi nakupi in zabavo za vso družino.

Pomlad nas ponovno vabi na sveži zrak in k rekreaciji. V Planetih Tuš so zato v skrbi za naše zdravje in dobro počutje za ta konec tedna pripravili zanimive brezplačne športne in zabavne dogodke v okviru Športnega Družinskega vikenda. V Celju, Kranju in Mariboru se bodo obiskovalci lahko udeležili brezplačne šole rolanja, dodatno pa bo v Celju učenje plesa z obročem, v Mariboru Zumba na bowlingu, v Kopru košarkarsko obarvani Kia Road Show, v Kranju pa Zumbatomic za otroke.

V Planetih Tuš Celje, Maribor, Kranj in Koper bo ta konec tedna od petka, 19. aprila, do nedelje, 21. aprila, vladalo športno vzdušje. Športni družinski vikend se bo v celjskem Planetu Tuš začel v petek s Hula hop Sola Ananas, kjer bo izkušena plesalka poskrbela, da se bodo vsi naučili plesati z obročem, predstavila pa se bo tudi plesna šola Urška. V soboto bo ves dan potekala brezplačna šola rolanja, ob 10. uri pa se bodo v otroški igralnici Oslarija začele ustvarjalne delavnice z morsko tematiko. V nedeljo se bo športno druženje nadaljevalo ob družinski igri bowlinga.

V petek bo v Planet Tuš Koper pristal Aeroklub Portorož, in to s Pipistrelovim letalom VIRUS SW. Izvedeli boste lahko vse podrobnosti o letenju in šolah letenja ter se potegovali za mikavne nagradne polete. V petek vas na Bowlingu čaka brezplačna Zumba, v soboto pa v avli Zumba ter tudi vadba s trenerji in s priljubljenimi čevlji Walkmaxx. Za najmlajše bodo v Oslariji potekale ustvarjalne delavnice. V soboto in nedeljo bo potekal avtomobilsko-košarkarski spektakel Kia Road Show, na katerem bodo obiskovalci doživeli športno obarvano animacijo z možnostjo meta na koš, ki se bo odvijal v duhu prihajajočega Eurobasketa. V nedeljo se bo športno druženje nadaljevalo ob družinski igri bowlinga.

Na Gorenjskem se bo družinski vikend v Planetu Tuš Kranj začel z brezplačno Zombatomic za najmlajše. V soboto bodo obiskovalci z Rolerskim klubom Kranj na igriv način spoznali vožnjo na osmih koleščkih. Za posebne izzive bo poskrbljeno na Red Bull Crashed Ice Kinect in Formula 1. Z brezplačnimi športnimi vadbami se bodo predstavili tudi fitnes Mega Center, FBK Ljubljana, Namiznoteniški klub Triglav Kranj in Društvo Joga v vsakdanjem življenju. Najmlajšim bodo v soboto namenjene ustvarjalne delavnice, ki bodo morsko obarvane. Družinski športni vikend bo v Planetu Tuš Maribor odprla zabavna vadba Zumbe na Bowlingu. V soboto se bodo navdušenci začetniki na igriv način spoznali z vožnjo na rolerjih, poskrbljeno bo tudi za brezplačno športno vadbo V otroškem kotičku Oslarija bodo potekale ustvarjalne delavnice, ki jih bodo tokrat obarvale morske tematike in izdelki, ki jih bodo ustvarili otroci.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.