Spletne strani v novi podobi

Po dolgem, skrbnem in premišljenem načrtovanju ter mesecih trdega dela so naše spletne strani naposled dobile novo podobo.

Po dolgem, skrbnem in premišljenem načrtovanju ter mesecih trdega dela so naše spletne strani naposled dobile novo podobo. Trudili smo se napraviti vsebinsko, oblikovno in informacijsko prijazne strani, na katerih se boste uporabniki počutili dobro in se z veseljem vračali nanje.

Velik poudarek smo dali na obogatitev vsebinskega dela strani in s ponosom vam predstavljamo Tuševo veselo kuhinjo, uporabno in zabavno rubriko, kjer boste vedno znova lahko našli prijetna presenečenja, ki bodo kuhanje napravila bolj zabavno, predvsem pa enostavne recepte, po katerih se lahko kuhanja loti prav vsak.

Zanima nas, kaj mislite vi o naši novi preobleki, zato vas prijazno pozivamo, da odgovorite na našo anketo ali nam pišete in poveste svoje mnenje.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.