Spletne strani v novi podobi

Po dolgem, skrbnem in premišljenem načrtovanju ter mesecih trdega dela so naše spletne strani naposled dobile novo podobo. Trudili smo se napraviti vsebinsko, oblikovno in informacijsko prijazne strani, na katerih se boste uporabniki počutili dobro in se z veseljem vračali nanje.

Velik poudarek smo dali na obogatitev vsebinskega dela strani in s ponosom vam predstavljamo Tuševo veselo kuhinjo, uporabno in zabavno rubriko, kjer boste vedno znova lahko našli prijetna presenečenja, ki bodo kuhanje napravila bolj zabavno, predvsem pa enostavne recepte, po katerih se lahko kuhanja loti prav vsak.

Zanima nas, kaj mislite vi o naši novi preobleki, zato vas prijazno pozivamo, da odgovorite na našo anketo ali nam pišete in poveste svoje mnenje.