Spletne strani v novi podobi

Po dolgem, skrbnem in premišljenem načrtovanju ter mesecih trdega dela so naše spletne strani naposled dobile novo podobo.

Po dolgem, skrbnem in premišljenem načrtovanju ter mesecih trdega dela so naše spletne strani naposled dobile novo podobo. Trudili smo se napraviti vsebinsko, oblikovno in informacijsko prijazne strani, na katerih se boste uporabniki počutili dobro in se z veseljem vračali nanje.

Velik poudarek smo dali na obogatitev vsebinskega dela strani in s ponosom vam predstavljamo Tuševo veselo kuhinjo, uporabno in zabavno rubriko, kjer boste vedno znova lahko našli prijetna presenečenja, ki bodo kuhanje napravila bolj zabavno, predvsem pa enostavne recepte, po katerih se lahko kuhanja loti prav vsak.

Zanima nas, kaj mislite vi o naši novi preobleki, zato vas prijazno pozivamo, da odgovorite na našo anketo ali nam pišete in poveste svoje mnenje.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.