Spider-Man se vrača na velika platna

  • 1

Na velika platna Planetov Tuš se ta teden vrača eden najbolj priljubljenih junakov Spider-Man. Poleg njega bosta premierno predstavljena še komedija Mrha in akcijski triler V iskanju resnice. Ta vikend je gledalce najbolj navdušila novost preteklega tedna Ledena doba 4: Celinski premiki in tako postala najbolj gledani film vikenda. V Planetu Tuš Kranj bo to soboto po celotedenskem zabavnem igranju potekal nogometni turnir na milnici, v Discih Planet Tuš pa vas tudi ta vikend čakajo vroči klubski ritmi.

Teden filmskih premier se bo v Planetih Tuš v Celju, Mariboru, Kopru, Kranju in Novem mestu začel z akcijsko pustolovščino Neverjetni Spider-Man, ki bo na ogled v 3D tehniki, v Celju in Mariboru pa tudi v navadni verziji. Film v režiji Marca Webba bo ponovno obudil enega najbolj priljubljenih stripovskih junakov. Spider-Mana oziroma Petra Parkerja igra Andrew Garfield, zgodba pa nas bo popeljala v njegove srednješolske dni in čas, ko je dobil supermoči, s katerimi bo reševal svet pred zlobneži. Z drugo novostjo tedna, komedijo Mrha, se bomo preselili v leto 1987. Danielle, srednješolska »mrha«, zbeži od doma z močnejšim fantom Clarkom, vrečo moke in predvajalnikom glasbe s hiti iz 80-ih. V iskanju samega sebe in spoznavanju drug drugega bosta Danielle in Clark ustvarila neločljivo prijateljstvo. Akcijski triler V iskanju pravice pa prinaša napeto zgodbo. Ko napadejo njegovo ženo, sprejme Will (Nicolas Cage) usluge nelegalne skupine. A ta zdaj zahteva od njega povračilo, ki je vse prej kot skromno.

Minuli vikend so v Planetih Tuš našteli kar 10.750 gledalcev. Največ zaslug za to nosi izjemen četrti del priljubljene družinske animirane pustolovščine Ledena doba 4: Celinski premiki, ki si jo je ogledalo kar 8.862 gledalcev. Na drugem mestu je pristala romantična komedija Petletna zaroka, na tretjem je komedija Vroči Mike, na četrtem znanstvenofantastična grozljivka Prometej, peti pa je film projekt: Otrok.

Poletna vročica vlada tudi v Disco Planetih. V Kranju bo tudi ta petek tematski večeri Minglajmo po svetu, ko bodo obiskovalci spoznali zapeljive lepote Francije. Sicer pa v kranjski Planet ta teden vabi tudi igranje nogometa na milnici na terasi parkirišča od 11. do 15. julija, to soboto, 14. julija, pa pripravljajo poseben nogometni turnir, na katerega se lahko udeleženci prijavijo preko Facebook profila Planeta Tuš Kranj. V Discu Planet Tuš Koper bo ta petek zabava z DJ Cveretom, v soboto pa večer z DJ Ericom. Še vedno pa v Planete Tuš Celje, Novo mesto in Maribor ob sobotah zjutraj vabijo domače tržnice z mnogimi dobrotami.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.