Spider-Man se vrača na velika platna

  • 1

Na velika platna Planetov Tuš se ta teden vrača eden najbolj priljubljenih junakov Spider-Man. Poleg njega bosta premierno predstavljena še komedija Mrha in akcijski triler V iskanju resnice. Ta vikend je gledalce najbolj navdušila novost preteklega tedna Ledena doba 4: Celinski premiki in tako postala najbolj gledani film vikenda. V Planetu Tuš Kranj bo to soboto po celotedenskem zabavnem igranju potekal nogometni turnir na milnici, v Discih Planet Tuš pa vas tudi ta vikend čakajo vroči klubski ritmi.

Teden filmskih premier se bo v Planetih Tuš v Celju, Mariboru, Kopru, Kranju in Novem mestu začel z akcijsko pustolovščino Neverjetni Spider-Man, ki bo na ogled v 3D tehniki, v Celju in Mariboru pa tudi v navadni verziji. Film v režiji Marca Webba bo ponovno obudil enega najbolj priljubljenih stripovskih junakov. Spider-Mana oziroma Petra Parkerja igra Andrew Garfield, zgodba pa nas bo popeljala v njegove srednješolske dni in čas, ko je dobil supermoči, s katerimi bo reševal svet pred zlobneži. Z drugo novostjo tedna, komedijo Mrha, se bomo preselili v leto 1987. Danielle, srednješolska »mrha«, zbeži od doma z močnejšim fantom Clarkom, vrečo moke in predvajalnikom glasbe s hiti iz 80-ih. V iskanju samega sebe in spoznavanju drug drugega bosta Danielle in Clark ustvarila neločljivo prijateljstvo. Akcijski triler V iskanju pravice pa prinaša napeto zgodbo. Ko napadejo njegovo ženo, sprejme Will (Nicolas Cage) usluge nelegalne skupine. A ta zdaj zahteva od njega povračilo, ki je vse prej kot skromno.

Minuli vikend so v Planetih Tuš našteli kar 10.750 gledalcev. Največ zaslug za to nosi izjemen četrti del priljubljene družinske animirane pustolovščine Ledena doba 4: Celinski premiki, ki si jo je ogledalo kar 8.862 gledalcev. Na drugem mestu je pristala romantična komedija Petletna zaroka, na tretjem je komedija Vroči Mike, na četrtem znanstvenofantastična grozljivka Prometej, peti pa je film projekt: Otrok.

Poletna vročica vlada tudi v Disco Planetih. V Kranju bo tudi ta petek tematski večeri Minglajmo po svetu, ko bodo obiskovalci spoznali zapeljive lepote Francije. Sicer pa v kranjski Planet ta teden vabi tudi igranje nogometa na milnici na terasi parkirišča od 11. do 15. julija, to soboto, 14. julija, pa pripravljajo poseben nogometni turnir, na katerega se lahko udeleženci prijavijo preko Facebook profila Planeta Tuš Kranj. V Discu Planet Tuš Koper bo ta petek zabava z DJ Cveretom, v soboto pa večer z DJ Ericom. Še vedno pa v Planete Tuš Celje, Novo mesto in Maribor ob sobotah zjutraj vabijo domače tržnice z mnogimi dobrotami.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Pred glavno turistično sezono smo znova odprli mobilno trgovino Tuš v River Campingu Bled. V njej bodo gostom kampa in okoliškim prebivalcem vse do konca turistične sezone na voljo osnovna živila, pakirani sveži izdelki, hlajene pijače in osnovni neživilski izdelki. Koncept mobilne trgovine smo prvič predstavili lani s priročno in … Več

  • Prihranite ob nakupu izdelkov za dojenčke in malčke. Včlanite se in prejmite brezplačno knjižico z več kot 200 ekskluzivnimi kuponi, ki jih lahko unovčite v trgovinah in franšizah Tuš, Tuš drogerijah in pri zunanjih partnerjih. Več na tus.si/druzina.

  • 21

    V veleblagovnici Nama ljubljančane odslej navdušuje tudi vrhunska trgovina Tuš gourmet&delikatesa s skrbno izbranimi izdelki, kjer bodo kupcem med drugim na voljo izbrani lokalni izdelki socialne kmetije Korenika, Božičeve kmetije 1987, številnih slovenskih kmetov ter Hiše Marinič, unikatne čokolade čokoladnice Lucifer Chocolate, peciva in ostale slastne dobrote Keksarne Brodnjak. Kupci … Več