Šola je lahko zabavna

  • 1

Informativni dnevi za bodoče dijake še nikoli niso bili bolj zabavni, kot bodo letos. V Planetu Tuš Koper so namreč pripravili posebno predstavitev šol, na kateri se bodo predstavile srednje šole in gimnazije, izvedeli pa boste tudi, kam po čim več znanja tujih jezikov.

Ni lepšega načina, kako lahko bodoči srednješolci spoznajo delovanje in filozofijo šole, o kateri razmišljajo, da bi jo obiskovali kot, da dobijo informacije neposredno, iz prve roke. Predstavitev šol v Planetu Tuš Koper je zato odlična priložnost, da se na enem mestu predstavijo najbolj priljubljene srednje šole na Primorskem, bodoči dijaki pa od svojih predhodnikov izvejo vse, kar jih o izobraževanju, programih ali počutju zanima. Na podlagi tega pa se tudi lažje odločijo, katero šolo bodo na informativni dan tudi obiskali.

 

Vabljeni torej, da se v soboto, 23. januarja med 16. in 19. uro pridružite in pobliže spoznate Srednjo ekonomsko poslovno šolo Koper, Gimnazijo, Elektro in pomorsko šolo Piran ter Višjo strokovno šolo Postojna. Na enem mestu boste izvedeli še vse o ponudbah Jezikovnih šol.

 

Da bo predčasni ‘informativni dan’ potekal v sproščenem vzdušju in na zabaven način, so dijaki pripravili kratek kulturni program, za glasbeno točko pa bo poskrbela Glasbena šola Vocal BK studio.

 

Spoznajte delo in dejavnosti šol na zabaven način.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več