Šola je lahko zabavna

  • 1

Informativni dnevi za bodoče dijake še nikoli niso bili bolj zabavni, kot bodo letos. V Planetu Tuš Koper so namreč pripravili posebno predstavitev šol, na kateri se bodo predstavile srednje šole in gimnazije, izvedeli pa boste tudi, kam po čim več znanja tujih jezikov.

Ni lepšega načina, kako lahko bodoči srednješolci spoznajo delovanje in filozofijo šole, o kateri razmišljajo, da bi jo obiskovali kot, da dobijo informacije neposredno, iz prve roke. Predstavitev šol v Planetu Tuš Koper je zato odlična priložnost, da se na enem mestu predstavijo najbolj priljubljene srednje šole na Primorskem, bodoči dijaki pa od svojih predhodnikov izvejo vse, kar jih o izobraževanju, programih ali počutju zanima. Na podlagi tega pa se tudi lažje odločijo, katero šolo bodo na informativni dan tudi obiskali.

 

Vabljeni torej, da se v soboto, 23. januarja med 16. in 19. uro pridružite in pobliže spoznate Srednjo ekonomsko poslovno šolo Koper, Gimnazijo, Elektro in pomorsko šolo Piran ter Višjo strokovno šolo Postojna. Na enem mestu boste izvedeli še vse o ponudbah Jezikovnih šol.

 

Da bo predčasni ‘informativni dan’ potekal v sproščenem vzdušju in na zabaven način, so dijaki pripravili kratek kulturni program, za glasbeno točko pa bo poskrbela Glasbena šola Vocal BK studio.

 

Spoznajte delo in dejavnosti šol na zabaven način.

 

< Nazaj

Ostale novice