Šola je lahko zabavna

  • 1

Informativni dnevi za bodoče dijake še nikoli niso bili bolj zabavni, kot bodo letos. V Planetu Tuš Koper so namreč pripravili posebno predstavitev šol, na kateri se bodo predstavile srednje šole in gimnazije, izvedeli pa boste tudi, kam po čim več znanja tujih jezikov.

Ni lepšega načina, kako lahko bodoči srednješolci spoznajo delovanje in filozofijo šole, o kateri razmišljajo, da bi jo obiskovali kot, da dobijo informacije neposredno, iz prve roke. Predstavitev šol v Planetu Tuš Koper je zato odlična priložnost, da se na enem mestu predstavijo najbolj priljubljene srednje šole na Primorskem, bodoči dijaki pa od svojih predhodnikov izvejo vse, kar jih o izobraževanju, programih ali počutju zanima. Na podlagi tega pa se tudi lažje odločijo, katero šolo bodo na informativni dan tudi obiskali.

 

Vabljeni torej, da se v soboto, 23. januarja med 16. in 19. uro pridružite in pobliže spoznate Srednjo ekonomsko poslovno šolo Koper, Gimnazijo, Elektro in pomorsko šolo Piran ter Višjo strokovno šolo Postojna. Na enem mestu boste izvedeli še vse o ponudbah Jezikovnih šol.

 

Da bo predčasni ‘informativni dan’ potekal v sproščenem vzdušju in na zabaven način, so dijaki pripravili kratek kulturni program, za glasbeno točko pa bo poskrbela Glasbena šola Vocal BK studio.

 

Spoznajte delo in dejavnosti šol na zabaven način.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.