Šola je lahko zabavna – to soboto v Planetu Tuš Celje

  • 1

Informativni dnevi za bodoče dijake še nikoli niso bili bolj zabavni, kot bodo letos. V Planetu Tuš Celje so namreč pripravili posebno predstavitev šol, na katerem bodo dijaki lahko spoznali srednje šole in gimnazije, in zbrali veliko informacij še pred uradnimi informativnimi dnevi.

Ni lepšega načina, kako lahko bodoči srednješolci spoznajo delovanje in filozofijo šole, o kateri razmišljajo, da bi jo obiskovali kot da dobijo informacije neposredno, iz prve roke. V Planetu Tuš Celje se bodo na enem mestu predstavile celjske in okoliške srednje šole, kjer lahko bodoči dijaki od svojih predhodnikov izvejo vse, kar jih o izobraževanju, programih ali počutju zanima. Na podlagi tega pa se tudi lažje odločijo, katero šolo bodo na informativni dan tudi obiskali.

Vabljeni torej, da se v soboto, 30. januarja med 16. do 19. uro pridružite in pobliže spoznate I. Gimnazijo Celje, Šolski center Šentjur, Šolski center Velenje ter njihovo elektrotehnično in računalniško šolo, Šolski center Celje s srednjo šolo za kemijo, elektrotehniko in računalništvo, Šolo za hortikulturo in vizualne umetnosti, Višjo strokovno šolo Slovenj Gradec, Ekonomsko šolo Celje ter Škofijsko Gimnazijo in dijaški dom.

Da bo predčasni ‘informativni dan’ potekal v sproščenem vzdušju in na zabaven način, so dijaki pripravili zanimivo predstavitev izobraževalnih programov, od stojnic do predstavitve animatorstva in prostovoljstva, do učenja tujih jezikov. Za glasbo bodo poskrbeli mladi talenti iz Glasbene šole Vocal BK studio.

Spoznajte delo in dejavnosti šol na zabaven način.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več