Šola je lahko zabavna – to soboto v Planetu Tuš Celje

Informativni dnevi za bodoče dijake še nikoli niso bili bolj zabavni, kot bodo letos. V Planetu Tuš Celje so namreč pripravili posebno predstavitev šol, na katerem bodo dijaki lahko spoznali srednje šole in gimnazije, in zbrali veliko informacij še pred uradnimi informativnimi dnevi.

Ni lepšega načina, kako lahko bodoči srednješolci spoznajo delovanje in filozofijo šole, o kateri razmišljajo, da bi jo obiskovali kot da dobijo informacije neposredno, iz prve roke. V Planetu Tuš Celje se bodo na enem mestu predstavile celjske in okoliške srednje šole, kjer lahko bodoči dijaki od svojih predhodnikov izvejo vse, kar jih o izobraževanju, programih ali počutju zanima. Na podlagi tega pa se tudi lažje odločijo, katero šolo bodo na informativni dan tudi obiskali.

Vabljeni torej, da se v soboto, 30. januarja med 16. do 19. uro pridružite in pobliže spoznate I. Gimnazijo Celje, Šolski center Šentjur, Šolski center Velenje ter njihovo elektrotehnično in računalniško šolo, Šolski center Celje s srednjo šolo za kemijo, elektrotehniko in računalništvo, Šolo za hortikulturo in vizualne umetnosti, Višjo strokovno šolo Slovenj Gradec, Ekonomsko šolo Celje ter Škofijsko Gimnazijo in dijaški dom.

Da bo predčasni ‘informativni dan’ potekal v sproščenem vzdušju in na zabaven način, so dijaki pripravili zanimivo predstavitev izobraževalnih programov, od stojnic do predstavitve animatorstva in prostovoljstva, do učenja tujih jezikov. Za glasbo bodo poskrbeli mladi talenti iz Glasbene šole Vocal BK studio.

Spoznajte delo in dejavnosti šol na zabaven način.