Šola je lahko zabavna – to soboto v Planetu Tuš Celje

  • 1

Informativni dnevi za bodoče dijake še nikoli niso bili bolj zabavni, kot bodo letos. V Planetu Tuš Celje so namreč pripravili posebno predstavitev šol, na katerem bodo dijaki lahko spoznali srednje šole in gimnazije, in zbrali veliko informacij še pred uradnimi informativnimi dnevi.

Ni lepšega načina, kako lahko bodoči srednješolci spoznajo delovanje in filozofijo šole, o kateri razmišljajo, da bi jo obiskovali kot da dobijo informacije neposredno, iz prve roke. V Planetu Tuš Celje se bodo na enem mestu predstavile celjske in okoliške srednje šole, kjer lahko bodoči dijaki od svojih predhodnikov izvejo vse, kar jih o izobraževanju, programih ali počutju zanima. Na podlagi tega pa se tudi lažje odločijo, katero šolo bodo na informativni dan tudi obiskali.

Vabljeni torej, da se v soboto, 30. januarja med 16. do 19. uro pridružite in pobliže spoznate I. Gimnazijo Celje, Šolski center Šentjur, Šolski center Velenje ter njihovo elektrotehnično in računalniško šolo, Šolski center Celje s srednjo šolo za kemijo, elektrotehniko in računalništvo, Šolo za hortikulturo in vizualne umetnosti, Višjo strokovno šolo Slovenj Gradec, Ekonomsko šolo Celje ter Škofijsko Gimnazijo in dijaški dom.

Da bo predčasni ‘informativni dan’ potekal v sproščenem vzdušju in na zabaven način, so dijaki pripravili zanimivo predstavitev izobraževalnih programov, od stojnic do predstavitve animatorstva in prostovoljstva, do učenja tujih jezikov. Za glasbo bodo poskrbeli mladi talenti iz Glasbene šole Vocal BK studio.

Spoznajte delo in dejavnosti šol na zabaven način.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.