Soki skupaj z zvezdami z glasbili obdaril kar 5 osnovnih šol

  • 37

Planet Tuš Maribor je pokal po šivih, saj je potekal dobrodelni bowling z zvezdami. Sani Bečirović, Pop Design, Tomaž Barada, Happy Ol’ McWeasel, Damjan Murko, Klemen Bunderla, Slon in Sadež, Slavc Kovačič – Spidi, Hellcats, Gušti in pobudnik Marko Soršak – Soki so zasedli vse steze, skupno pa se je v bowlingu pomerilo preko 40 skupin. Slovenski estradniki in navdušenci bowlinga so tako podprli projekt Sokijev bowling z zvezdami 20za20, saj je celotna prijavnina namenjena nakupu glasbil za osnovne šole širom Slovenije.

Marko Soršak Soki, bobnar zasedbe Elvis Jackson, je svoj glasbeno-dobrodelni projekt 20za20, s katerim že več kot 2 leti navdušuje slovenske osnovne šole, popeljal na bowling steze. Na prvem 20za20 BOWLINGU Z ZVEZDAMI v Mariboru je tako uspel združiti preko 35 skupin, vsaka pa je bowlala pod taktirko slovenskega estradnika. Steze so tako vodili Sani Bečirović, Pop Design, Gušti, Tomaž Barada, Happy Ol’ McWeasel, Damjan Murko, Klemen Bunderla, Slon in Sadež, Slavc Kovačič – Spidi, Hellcats in številni drugi. Vsaka prijavnina v višini 20 evrov je bila namenjena nakupu glasbil za osnovne šole širom Slovenije. Z izkupičkom prvega Bowlinga z zvezdami v Planetu Tuš Maribor bodo z glasbili lahko opremili kar 5 osnovnih šol po Sloveniji.

Sklad 20za20 se bo tri nedelje zapored v mesecu marcu še nadgrajeval, in sicer 12. marca na dobrodelnem bowlingu z zvezami v Planetu Tuš Celje ter 19. marca v Planetu Tuš Koper. Na progah se bodo kot že v Mariboru pomerile ekipe, ki bodo sestavljene iz predstavnikov znanih Slovencev in predstavnikov, ki se bodo na dogodek prijavili. Celotno dogajanje pa bo obogateno tudi z zanimivim spremljevalnim programom in animacijo za najmlajše obiskovalce.

Marko Soršak Soki, bobnar zasedbe Elvis Jackson, je za projekt 20za20 poleg posebnega priznanja s strani predsednika države Boruta Pahorja Jabolko navdiha, nedavno prejel tudi medijsko nagrado Žaromet za družbeno odgovoren projekt.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Ana Roš & Tuš prinašata na trgovske police vrhunske kulinarične izdelke slovenskih pridelovalcev in predelovalcev hrane. V Tušu, največjem slovenskem trgovcu, bodo tako povezali vrhunsko kulinariko, lokalne sestavine in izkušene slovenske proizvajalce, ki bodo za njihove kupce pripravljali inovativne kulinarične mojstrovine, namenjene vsakodnevnim nakupom. Projekt zaradi njegove izjemnosti povezovanja in … Več

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več