Soki skupaj z zvezdami z glasbili obdaril kar 5 osnovnih šol

  • 37

Planet Tuš Maribor je pokal po šivih, saj je potekal dobrodelni bowling z zvezdami. Sani Bečirović, Pop Design, Tomaž Barada, Happy Ol’ McWeasel, Damjan Murko, Klemen Bunderla, Slon in Sadež, Slavc Kovačič – Spidi, Hellcats, Gušti in pobudnik Marko Soršak – Soki so zasedli vse steze, skupno pa se je v bowlingu pomerilo preko 40 skupin. Slovenski estradniki in navdušenci bowlinga so tako podprli projekt Sokijev bowling z zvezdami 20za20, saj je celotna prijavnina namenjena nakupu glasbil za osnovne šole širom Slovenije.

Marko Soršak Soki, bobnar zasedbe Elvis Jackson, je svoj glasbeno-dobrodelni projekt 20za20, s katerim že več kot 2 leti navdušuje slovenske osnovne šole, popeljal na bowling steze. Na prvem 20za20 BOWLINGU Z ZVEZDAMI v Mariboru je tako uspel združiti preko 35 skupin, vsaka pa je bowlala pod taktirko slovenskega estradnika. Steze so tako vodili Sani Bečirović, Pop Design, Gušti, Tomaž Barada, Happy Ol’ McWeasel, Damjan Murko, Klemen Bunderla, Slon in Sadež, Slavc Kovačič – Spidi, Hellcats in številni drugi. Vsaka prijavnina v višini 20 evrov je bila namenjena nakupu glasbil za osnovne šole širom Slovenije. Z izkupičkom prvega Bowlinga z zvezdami v Planetu Tuš Maribor bodo z glasbili lahko opremili kar 5 osnovnih šol po Sloveniji.

Sklad 20za20 se bo tri nedelje zapored v mesecu marcu še nadgrajeval, in sicer 12. marca na dobrodelnem bowlingu z zvezami v Planetu Tuš Celje ter 19. marca v Planetu Tuš Koper. Na progah se bodo kot že v Mariboru pomerile ekipe, ki bodo sestavljene iz predstavnikov znanih Slovencev in predstavnikov, ki se bodo na dogodek prijavili. Celotno dogajanje pa bo obogateno tudi z zanimivim spremljevalnim programom in animacijo za najmlajše obiskovalce.

Marko Soršak Soki, bobnar zasedbe Elvis Jackson, je za projekt 20za20 poleg posebnega priznanja s strani predsednika države Boruta Pahorja Jabolko navdiha, nedavno prejel tudi medijsko nagrado Žaromet za družbeno odgovoren projekt.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.