Sodobno prenovljen Tuš market Kungota ob odprtju postregel z novostmi

  • 9

Otvoritev Tuš marketa Kungota je postregla z najobsežnejšo prenovo doslej. Market po novem odlikuje nadgradnja celotne ponudbe in povečanje prodajnega prostora z novo nakupno potjo ter energetsko varčno opremo. Kupce je navdušila optimizirana nakupovalna pot in ponudba po njihovi meri ter sodobno zasnovan market, ki je kupcem v privlačni obliki na voljo za vse njihove vsakodnevne nakupe.

Ob odprtju po izraziti prenovi je Tuš market Kungota kupce navdušil s številnimi novostmi. Po novem prilagojen najsodobnejšim nakupovalnim trendom prinaša celovito prenovo prodajnega programa in povečanje prodajnega prostora, ki obsega sodoben oddelek kruha, osveženo delikateso, obogaten mlečni oddelek in oddelek sadja in zelenjave. Še posebej je opazna optimizacija nakupne poti ter kupcem prilagojen asortiman, ki je celovito nadgrajen, vendar še vedno izrazito lokalno usmerjen, saj je na policah še vedno moč najti več kot 70 odstotkov slovenskih, lokalno pridelanih izdelkov. Kupcem pa se približujejo tudi v skrbi za varovanje okolja, in sicer z novo energetsko varčno opremo, ki obsega nove hladilnike, pulte, svetila ter tudi nove vozičke.

Ponudba po meri kupcev je vodilo prenovljenega Tuševega marketa: »doslej največja prenova je popolnoma prilagojena našim kupcem. Še posebej nam je v ponos dobro premišljena nakupovalna pot in resnično varčna oprema. Preko prilagojenega prodajnega programa ter kakovostne in ugodne ponudbe pa želimo postati market z najbolj zadovoljnimi in zvestimi kupci,« je povedal Uroš Žafran, direktor maloprodaje v Tušu.

Prenova kupcem prinaša premišljeno urejen in povečan prostor, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja in ponudila nakupno pot, ki se povsem prilagaja potrebam in željam kupcev. Tako je ena od najopaznejših sprememb posegla v novo oblikovano razporeditev, hkrati pa tudi nove označitve oddelkov ter s tem povečano vidnost in preglednost. Glavni poudarek prenovljene trgovine je še vedno na najboljši kakovosti in izjemni svežini, ki jo Tuš kupcem ponuja za najbolj ugodno ceno. Delovni čas sodobnega marketa ostaja enak, in sicer ob delavnikih od 7.30 do 19. ure, ob sobotah ob 7.30 in 17. uro ter ob nedeljah med 8. in 12. uro.

< Nazaj

Ostale novice