Snemanje oddaje ‘Randevu’ v Planetu tuš Celje

Prvo snemanje oddaje bo v sredo 27. avgusta, drugo dan kasneje v četrtek, 28. avgusta v Planetu Tuš Celje, kinodvorani številka 7.

Snemanje oddaje 'Randevu' v Planetu tuš Celje Z mesecem septembrom na televizijske ekrane TV PIKA prihaja čisto nova zabavno glasbena oddaja »RANDEVU«. Vodila jo bosta mlada in perspektivna voditelja Maja Oderlap in Domen Hren, ki sta pred tem že vodila oddajo Planet polka. Oddaja bo na sporedu vsako soboto ob 19.55h, prvič jo boste lahko spremljali v soboto, 06. septembra.

Oddaja »Randevu« bo drugačna, pestra in zelo zanimiva. V oddaji bomo vedno soočili dve glasbeni skupini/posameznika, ki bosta poleg predstavitve svojih pesmi sodelovala še v zanimivih, šaljivih igrah, kjer bomo preverjali, kaj poleg glasbe glasbeniki še znajo … Koliko se med seboj poznajo in kako dobro znajo prepevati pesmi nasprotnika … Ena izmed glasbenih skupin bo vedno narodno-zabavna. V vsaki oddaji bomo tako dobili zmagovalca in poraženca. Mesečnega poraženca pa čaka še prav posebna naloga, ki bo vsebovala tudi dobrodelno noto. Kaj točno boste izvedeli v prvi oddaji.

Oddaja »Randevu« bo snemana pred živim občinstvom v kinodvoranah Planeta Tuš Celje, Maribor in Novo mesto. V mesecu septembru bodo v oddaji nastopili: Mladi Dolenjci, Turbo Angels, Domen Kumer, Brigita Šuler, Navihanke, Vitezi Celjski, Štirje kovači, Rudi Šantl in še kdo … Prvo snemanje oddaje bo v sredo 27. avgusta ob 19. uri, drugo dan kasneje v četrtek, 28. avgusta ob 19. uri v Planetu Tuš Celje, kinodvorani številka 7. Ljubitelji glasbe ste tako lepo vabljeni na snemanje oddaje v Planet Tuš. Obeta se nam odlična zabava, vstop pa je prost. Če torej že dolgo niste bili na zmenku – sploh glasbeno obarvanem, potem vabljeni na »Randevu«.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več