Smrkci že tretji teden rušijo rekorde

Na platna kinematografov Planetov Tuš prihajata ta četrtek dve komediji – Ta nora ljubezen in Oskrbnik. Čaka ju težek boj, saj Smrkci še vedno močno vodijo po gledanosti. V dobrih dveh tednih in pol predvajanja si jih je v Planetih Tuš po vsej Sloveniji ogledalo že več kot 78.000 gledalcev.

September bo v Planetih Tuš pester poln smeha, saj na platna Planetov Tuš prihaja kar pet komedij. Prva premiera bo v četrtek, ko bo na ogled romantična komedija Ta nora ljubezen z dolgim seznamom zvezdniške zasedbe. Cal Weaver je star štirideset in živi svoje sanje – ima dobro službo, lepo hišo, veliko otrok in poročen je s svojo srednješolsko ljubeznijo. Ko izve, da ga žena vara in želi ločitev, njegovo “popolno” življenje začne razpadati. Še huje, ker v današnjem svetu samskih Cal ni bil na zmenku zadnjih nekaj desetletij, se izkaže, da je popolnoma neprilagojen novi življenjski situaciji.

Prav tako v četrtek pa prihaja tudi »Kralj Queensa« Kevin James z družinsko komedijo Oskrbnik. Živali v živalskem vrtu obožujejo svojega oskrbnika Griffina Keyesa (Kevin James). Ker se Griffin znajde bolje v družbi leva kot v družbi ženske, se odloči zapustiti živalski vrt in najti bolj glamurozno delo. V paniki, da bi izgubili svojega oskrbnika, živali razkrijejo svojo največjo skrivnost: da lahko govorijo! Odločijo se, da bodo Griffina naučile pravila dvorjenja – v živalskem slogu seveda.

Smrkci še vedno kraljujejo na vrhu lestvice gledanosti, minuli konec tedna so v kinematografe Planetov Tuš privabili 7.987 gledalcev. Komedija Huda učiteljica je z drugega mesta zdrsnila na tretje, na drugem mestu pa jo je prehitela novost prejšnjega tedna grozljivka Brez povratka 5, ki si jo je ogledalo 1.909 gledalcev. Lestvico petih najbolj gledanih filmov zaključujeta komedija Zamenjava, ki si jo je ogledalo 1.043 gledalcev in znanstveno fantastični film Kavboji in vesoljci, ki je pred velika platna Planetov Tuš privabil 374 gledalcev. V kinematografih Planetov Tuš so minuli konec tedna skupno zabeležili 13.031 obiskovalcev.

Lestvica prvih pet najbolj gledanih filmov v kinematografih Planet Tuš Celje, Novo mesto, Maribor, Kranj in Koper od 02.09. do04.09.:

Lestvica prvih pet najbolj gledanih filmov:
1 Smrkci (CF) 7.987
2 Brez povratka 5 (BF) 1.909
3 Huda učiteljica (CF) 1.408
4 Zamenjava (KC) 1.043
5 Kavboji in vesoljci (KC) 374
Skupaj vseh kino obiskovalcev: 13.031

Vroči vikend se čaka vse obiskovalce v Disco Planetih. V petek Kopru in v soboto Celju vas bodo popeljali od Miamija do L.A.-ja s svetovno DJ zvezdo Tamaro Sky. V celjskem Planetu Tuš boste v že v petek sklopu DINAMIKE 2011 lahko v živo poslušali Valentina Kanzyania, enega najbolj priljubljenih slovenskih DJ-jev, v Mariboru pa vas bo v petek ritmih house glasbe zibal italijanski DJ in producent Paolo Barbato. V kranjskem Disco Planetu bo za vroč vstop v vikend poskrbel Salsa party, za nadaljevanje pa v soboto Revival event vol2.

V Planetih Tuš je v teh dneh na ogled kar nekaj zanimivih razstav. V Novem mestu in Mariboru se vam bodo cedile sline ob pogledu na fotografsko razstavo Slovenska kulinarična potepanja, fotografinje Mateje Jordovič Potočnik. V Kranju si lahko na fotografijah ogledate lepote Solin, kot jih je ujel Aljoša Benko, v Kopru pa fotografsko razstavo Lepota kot umetnost modnega fotografa Matjaža Očka. V Planetu Tuš Celju si boste v petek lahko ogledali nastop udeležencev mednarodnega folklornega festivala, ki ga že šesto leto organizira KUD Grifon iz Šempetra v Savinjski dolini in KD Celjska folklorna skupina.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.