Smrkci še vedno najbolj gledani v Planetih Tuš

V Planetih Tuš film Smrkci že drugi teden neumorno vztraja na prvem mestu gledanosti. Na velikih platnih se jim bo ta teden pridružila grozljivka Brez povratka 5 v 3D tehniki. Konec tedna bo v znamenju prireditev ob rojstnih dnevih Planetov Tuš Maribor in Novo mesto ter vročih klubskih dogodkov v Disco Planetih. V Kopru bo tako nastopil avstralski duet Yolanda Be Cool, ki ga poznamo po uspešnici We Speak No Americano.

V Planetih Tuš film Smrkci že drugi teden neumorno vztraja na prvem mestu gledanosti. Na velikih platnih se jim bo ta teden pridružila grozljivka Brez povratka 5 v 3D tehniki. Konec tedna bo v znamenju prireditev ob rojstnih dnevih Planetov Tuš Maribor in Novo mesto ter vročih klubskih dogodkov v Disco Planetih. V Kopru bo tako nastopil avstralski duet Yolanda Be Cool, ki ga poznamo po uspešnici We Speak No Americano.

Filmska platna Planetov Tuš bo prihajajoči teden stresla grozljivka. V filmu Brez povratka 5, peti dogodivščini iz uspešne franšize grozljivk, Smrt spet dokazuje, da je najbolj izurjena zalezovalka; sistematično lovi skupino prijateljev, ki se skušajo izmakniti njenemu neusmiljenemu pregonu. Tokrat se je Smrt spravila nad nekaj sodelavcev, ki so se podali na sindikalni oddih, ki naj bi pravzaprav trajal zgolj čez noč. Podrobnosti bodo od četrtka lahko doživljali v 2D in 3D tehniki. V kinematografih Planetov Tuš bo tudi ta teden zagotovo mnoge k ogledu privabila uspešnica Smrkci. Malim modrim bitjem se lahko pridružite na njihovi pustolovščini po New Yorku in iskanju poti nazaj v domačo vas.

Minuli konec tedna so Smrkci v kino dvorane Planetov Tuš ponovno privabili največ gledalcev, in sicer kar 13.084. Na drugo mesto najbolj gledanih filmov je pristala Huda učiteljica s 2.097, na tretjem mestu pa je Zamenjava. Lestvico petih najbolj gledanih zaključujeta Kavboji in vesoljci ter Kako se znebiti šefa. V kinematografih Planetov Tuš so minuli konec tedna skupno zabeležili 18.085 obiskovalcev.

Lestvica prvih pet najbolj gledanih filmov v kinematografih Planet Tuš Celje, Novo mesto, Maribor, Kranj in Koper od 26. 8. 2011 do 28. 8. 2011:

Lestvica prvih pet najbolj gledanih filmov:
1 Smrkci (CF) 13.084
2 Huda učiteljica (CF) 2.097
3 Zamenjava (KC) 1.152
4 Kavboji in vesoljci (KC) 564
5 Kako se znebiti šefa? (BF) 436
Skupaj vseh kino obiskovalcev: 18.085

V zadnjem avgustovskem tednu in prvem septembrskem vikendu vam Planeti Tuš ponujajo mnogo priložnosti za zabavo in kakovostno preživljanje prostega časa. V soboto bosta Planeta Tuš v Mariboru in Novem mestu polna zabavnih dogodkov, degustacij in druženja ob rojstnih dnevih. V celjskem Planetu Tuš bo od 1. do 3. septembra na ogled razstava 40 kač, s katerimi se bodo najpogumnejši lahko tudi fotografirali. Koprski Disco Planet bo prvi septembrski vikend ponovno slovensko središče zabave. V petek, 2. septembra, prihaja avstralski duet Yolanda Be Cool, poznan predvsem po uspešnici We Speak No Americano. V celjskem Disco Planetu se bosta v soboto v vrtenju največjih uspešnic spopadla hišna dj-a, DJ Andy in DJ Cvere Battle. V kranjskem Discu v petek začenja Revival Event vol 1 – Back in Time, nova serija glasbeno-plesnih dogodkov, ki v Maribor prihaja v soboto.

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več