Smrkci absoultna uspešnica vikenda

V Planetih Tuš se je film Smrkci po pričakovanju že po prvem vikendu predvajanja trdno zavihtel na prvo mesto gledanosti. Na velika platna ta teden še pred začetkom šole prihaja Huda učiteljica, ki bo s svojimi slabimi manirami in nenavadnim učiteljskim pristopom nasmejala predvsem tiste, ki imajo radi novi val komedij. Zadnji vikend pred začetkom novega šolskega leta pa Planeti Tuš po vsej Sloveniji ponujajo še obilico zabave, dobre glasbe in plesa. Na živahni domači tržnici Planetov Tuš boste lahko poskusili tudi domače dobrote s podeželja.

V Planetih Tuš se je film Smrkci po pričakovanju že po prvem vikendu predvajanja trdno zavihtel na prvo mesto gledanosti. Na velika platna ta teden še pred začetkom šole prihaja Huda učiteljica, ki bo s svojimi slabimi manirami in nenavadnim učiteljskim pristopom nasmejala predvsem tiste, ki imajo radi novi val komedij. Zadnji vikend pred začetkom novega šolskega leta pa Planeti Tuš po vsej Sloveniji ponujajo še obilico zabave, dobre glasbe in plesa. Na živahni domači tržnici Planetov Tuš boste lahko poskusili tudi domače dobrote s podeželja.

Filmska platna Planetov Tuš bo prihajajoči vikend zasedla simpatična Cameron Diaz, ki je upodobila nič kaj prijetno učiteljico Elizabeth Halsey, ki nima prav veliko učiteljskih in vzgojnih odlik. Elizabeth nenadoma ostane brez svojega premožnega zaročenca, zato išče novo žrtev. Na šoli se pojavi nov učitelj, ki je več kot primeren kandidat za Elizabethine želje, saj prihaja iz premožne družine, a njen interes naleti na več ovir. Komedija Huda učiteljica ponuja obilico zabave in smeha, pa tudi zvezdniško zasedbo, saj poleg priljubljene plavolaske Cameron Diaz v filmu nastopajo še igralec in pevec Justin Timberlake, stari znanec iz komedij Jason Segel (Pozabi Saro, Stari, rad te imam, Napumpana in serije Kako sem spoznal vajino mamo), Phyllis Smith ki jo poznamo iz nanizanke Pisarna in britanska vzhajajoča zvezda komedije Lucy Punch, ki je nastopila v mnogih britanskih serijah in filmih, pri nas pa smo jo lahko videli v ameriški komediji Butec na večerji. Odbite karakterje protagonistov komedije Huda učiteljica sta ustvarila scenarista in producenta priljubljene serije Pisarna, Gene Stupnitsky in Lee Eisenberg, zato lahko filmoljubi resnično pričakujete zabaven vpogled v šolske klopi in zbornico.

Minuli konec tedna je največ gledalcev v kino dvorane Planetov Tuš privabil dolgo pričakovani film Smrkci, na drugo mesto najbolj gledanih filmov je zdrsnila minuli konec tedna najbolj gledan film Zamenjava, na tretjem mestu pa je komedija Kako se znebiti šefa. Lestvico petih najbolj gledanih zaključujeta Kavboji in vesoljci ter Vzpon Planeta opic. V kinematografih Planetov Tuš so minuli konec tedna skupno zabeležili 21.078 obiskovalcev.

Lestvica prvih pet najbolj gledanih filmov v kinematografih Planet Tuš Celje, Novo mesto, Maribor, Kranj in Koper od 19.08.2011 do 21.08.2011:

Skupaj vseh kino obiskovalcev: 21.078

Lestvica prvih pet najbolj gledanih filmov:
1 Smrkci (CF) 16.675
2 Zamenjava (KC) 1.544
3 Kako se znebiti šefa? (BF) 913
4 Kavboji in vesoljci (KC) 634
5 Vzpon Planeta opic (BF) 396

Zadnji vikend pred začetkom novega šolskega leta vam Planeti Tuš po vsej Sloveniji ponujajo še veliko priložnosti za ples in zabavo. V Celju v petek pripravljajo zabavo za tiste, ki se bodo kmalu vrnili v šolske klopi. Zavrteli se bodo lahko v ritmih popularne glasbe na Back 2 School Partyu 16+. Gorenjci bodo v petek v Planetu Tuš Kranj uživali ob koncertu srbske skupine Amadeus band z balkanskim melosom in ljubezensko tematiko. Amadeus Bandu boste lahko prisluhnili še v soboto v Planetu Tuš Maribor. V soboto vas bo glasba v Kranju odnesla na severovzhod, v ritme ruske prestolnice Moskve. V štajerski prestolnici pa se boste v petek v Discu Planeta Tuš Maribor lahko vrteli v Ritmu planeta z DJ Lexy. V Planetu Tuš Koper bo vroče tudi zadnji vikend v avgustu, še posebno v petek, ko prihaja na obisk Playboy party. Poleg Playboyevih zajčic bo za dvig temperature poskrbela tudi seksi portugalska DJ-ka ROCKY G. V soboto bodo v Kopru prišli na račun ljubitelji italijanskega DJ-a Navarre in dobre plesne glasbe, ki bo zazibala Disco Planeta Koper v popularnih ritmih tega poletja.

Od danes dalje si bodo Gorenjci in drugi ljubitelji popularnega avtomobila Katrce ogledali razstavo, ki je nastala v sodelovanju z Akademijo likovne umetnosti in oblikovanja, ki je pripravila natečaj za svoje študente. Razstava, ki jo lahko obiščete v Planetu Tuš Kranj prikazuje unikatne predloge za obuditev karakterja tega nepozabnega avtomobila.

Ljubitelji dobrega okusa in pristnih domačih dobrot lahko vsako soboto med 9. in 13. uro v avlah Planetov Tuš Celje, Maribor in Novo mesto najdejo pestro ponudbo izdelkov in pridelkov s slovenskega podeželja. Tržnica ponuja tudi velik izbor pridelkov in izdelkov s certificiranim poreklom in drugimi znaki kakovosti. Od 1. septembra bo tržnica domačih dobrot ob sobotah razveseljevala tudi kupce Planeta Tuš Koper. Obiskovalci tržnice lahko preizkusite domače dobrote in preverite okus in aromo domačih pridelkov in izdelkov, ki bodo obogatili vaš jedilnik in v vsakdan vnesli vonj, okus in občutje domačnosti.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več