Slovenski zvezdniki in zvezdnice sodelovali v dobrodelni akciji za Malo hišo iz Pilštajna

V Planetu Tuš v Celju se je včeraj zvečer s finalnim bojem slovenskih zvezdnikov v bowlingu zaključila dobrodelna akcija Bowling zvezd.

Slovenski zvezdniki in zvezdnice sodelovali v dobrodelni akciji za Malo hišo iz Pilštajna V Planetu Tuš v Celju se je včeraj zvečer s finalnim bojem slovenskih zvezdnikov v bowlingu zaključila dobrodelna akcija Bowling zvezd. S tekmovanjem, ki se je pričelo že 24. junija prejšnje leto, smo skupaj z Radiem Fantasy zbirali denar za oskrbne dneve hiše zavetja za otroke, ‘Male hiše’ iz Pilštajna in skupaj zbrali kar 3.725.000 tolarjev.

Na dobrodelno akcijo se je odzvalo kar 15 slovenskih zvezdnic in zvezdnikov. V tekmah, ki so več kot pol leta potekale vsak drugi četrtek v mesecu in se zaključile v decembru, je največje število točk zbral gostobesedni Velenjčan Peter Poles. Na drugem mestu je pristal rokometaš Uroš Zorman, ki je za Polesom zaostal za pičli 2 točki, tretje mesto pa so osvojili člani ekipe slovenskega celovečerca ‘Tu pa tam’. Vsak najboljši rezultat zvezdnikov pri bowlingu smo pomnožili z dva ter dobljeno številko pretopila v sredstva za sklad ‘Male hiše’.

Sodelujoče na zaključni prireditvi smo tudi simbolično nagradili. Najboljši v posameznih petnajstih tekmah, Peter Poles, je za največ pribowlanih točk prejel bowling kroglo, vsi ostali pa so za sodelovanje prejeli vsak po kegelj s posvetilom in zahvalo za sodelovanje v dobrodelni akciji.

Po uradnem delu prireditve, v katerem sta Andrej Bošnjak, direktor poslovne uprave naše družbe, in Diana Sobočan, predstavnica radia Fantasy, zbrana sredstva predala predstavnici Male hiše iz Pilštanja se je pričela zaključna bowling tekma, na kateri so zvezdniki dokazali, da so se med dobrodelnim projektom tudi odlično zabavali. Na njej ni manjkal skoraj nihče. Tako so se po vrsti na slavnostno pripravljenih bowling stezah zvrstili glasbena skupina z brhkima blondinkama Atomik Harmonik, naši vedno bolj uspešni kikbokserji Tomaž Barada, Uroš Urleb in Aleš Zemljič, veslač Matej Prelog, reper Six Pack Čukur, ‘toti Štajer’c’ Sebastian, energična pevka Alya, mladi reper TrIIIple, ekipa filma ‘Tu pa tam’ iz ‘Kransterdama’, duo YO-ZO ter voditelj Peter Poles.

Boj s keglji so začeli vsi hkrati. Posebej pripravljene steze so se svetile od zvezdnega blišča, ekipe so se med seboj ‘spoznavale’ in motrile, dobro vzdušje in glasba so držali občinstvo na nogah. Najbolje je igro začel veslač Matej Prelog, ki tokrat zaradi obveznosti in bolezni ni imel pomoči svojih dveh veslaških kolegov – Luke Špika in Davorja Mizerita. Na koncu mu je za prvo mesto zadostovalo 150 točk. Z drugim mestom je vse presenetil ‘toti Štajer’c’ Sebastian s 149 točkami, ki se v prejšnjem nastopu ni tako izkazal, saj je zasedel deveto mesto. V tem času je dobro treniral. Šele tretje mesto je osvojil Peter Poles, ki je kot kaže imel slab dan.

Najboljši v posameznih tekmah, Peter Poles, je na dogodku povedal: »Z veseljem sem sodeloval v dobrodelni akciji, kjer smo sredstva zbirali za tako pomemben cilj. Bowlam rad, kar je dokazal tudi moj rezultat, in če pri tem pomagam še nekomu, je toliko lepše. Čestitke organizatorjem in pobudnikom te akcije!«

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka: SUŠENI DATELJNI S KOŠČICO, 200g uporabno najmanj do: 31.12.2023 LOT:HA310/43 zaradi možne prisotnosti tujka v živilu. Kupci lahko izdelek vrnete, na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.

  • 52

    Tudi letos bomo skupaj s partnerji v okviru dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh 500 otrokom omogočili brezplačno enotedensko letovanje v Zdravilišču RKS Debeli rtič. V 21 letih bomo tako s počitnicami na morju razveselili že nekaj več kot 10.500 otrok. Za njihovo dobro počutje in razvedrilo skrbijo vzgojitelji, ki jih spremljajo … Več

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka PECIVO QUADRONE VARIEGATO (EAN: 8015854142501, uporabno najmanj do 21. 9. 2023, 02. 11. 2023, 23. 11. 2023,) zaradi kemične neskladnosti – prisotnosti nedovoljenega pesticida. Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.