Slovenska sreda v Planetu Tuš Celje

V Tušu, največjem slovenskem trgovcu, že 25 let verjamejo v moč lokalno pridelanih izdelkov in sodelovanje s slovenskimi pridelovalci. Za poudarjanje slovenske tradicije skrbijo v okviru projekta Spoštujmo slovensko, ki vključuje tudi pester nabor kulturnih in zabavnih dogodkov. Obiskovalci Planeta Tuš Celje se bodo že to sredo lahko sprostili ob melodijah lokalnega narodnozabavnega ansambla Šepet, nagradne igre in animacije pa bo zaokrožila še ponudba pristnega slovenskega kosila.

Slovenska sreda bo jutri, 20. maja v Celje prinesla obilo zabave in slovenske glasbe. Udeležence bo zabaval lokalni narodnozabavni ansambel Šepet. Trije mladi fantje in dekle bodo prigravali znane slovenske zimzelene glasbene uspešnice, ki so jih odeli v sodobno preobleko. Pridružil se jim bo še Zasebni glasbeni center Roberta Goličnika ter Andreja Petrovič, ki bo postregla z nagradnimi igrami in animacijami. Dogajanje bo s pričetkom ob 11. uri vabilo obiskovalce in jih zabavalo vse do poznih popoldanskih ur.

Tradicionalno kosilo s Slovenskimi dobrotami

Dogajanje bo zaokrožila ponudba nove Restavracije Tuš s tradicionalnim menijem, ki vključuje slovenske štruklje iz tatarske ajde s skuto, letos nagrajene z odličjem za eno izmed najbolj inovativnih slovenskih živil. Slovenski meni zaokrožujejo z mrežno pečenko, praženim krompirjem ter solato. Vse tiste, ki prisegate na okus domačnosti, je meni po izjemno privlačni ceni, za 4,5 evra, na voljo tudi do naslednje srede, ko vam bodo predstavili novo slovensko kosilo.

Z lokalnimi slovenskimi dogodki, v katerih dajejo prednost domačim glasbenim zasedbam in kulinariki dajejo pečat naši tradiciji in spoštovanju lokalnih vrednot. Letos namreč projekt Spoštujmo slovensko širijo na področje nacionalnih vrednot. Opozarjajo tudi na pomen naših gora in pohodništva, zato so ob 120-obletnici postavitve Aljaževega stolpa omogočili gostovanje razstave širom Slovenije.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več