Slovenska sreda v Planetu Tuš Celje

V Tušu, največjem slovenskem trgovcu, že 25 let verjamejo v moč lokalno pridelanih izdelkov in sodelovanje s slovenskimi pridelovalci. Za poudarjanje slovenske tradicije skrbijo v okviru projekta Spoštujmo slovensko, ki vključuje tudi pester nabor kulturnih in zabavnih dogodkov. Obiskovalci Planeta Tuš Celje se bodo že to sredo lahko sprostili ob melodijah lokalnega narodnozabavnega ansambla Šepet, nagradne igre in animacije pa bo zaokrožila še ponudba pristnega slovenskega kosila.

Slovenska sreda bo jutri, 20. maja v Celje prinesla obilo zabave in slovenske glasbe. Udeležence bo zabaval lokalni narodnozabavni ansambel Šepet. Trije mladi fantje in dekle bodo prigravali znane slovenske zimzelene glasbene uspešnice, ki so jih odeli v sodobno preobleko. Pridružil se jim bo še Zasebni glasbeni center Roberta Goličnika ter Andreja Petrovič, ki bo postregla z nagradnimi igrami in animacijami. Dogajanje bo s pričetkom ob 11. uri vabilo obiskovalce in jih zabavalo vse do poznih popoldanskih ur.

Tradicionalno kosilo s Slovenskimi dobrotami

Dogajanje bo zaokrožila ponudba nove Restavracije Tuš s tradicionalnim menijem, ki vključuje slovenske štruklje iz tatarske ajde s skuto, letos nagrajene z odličjem za eno izmed najbolj inovativnih slovenskih živil. Slovenski meni zaokrožujejo z mrežno pečenko, praženim krompirjem ter solato. Vse tiste, ki prisegate na okus domačnosti, je meni po izjemno privlačni ceni, za 4,5 evra, na voljo tudi do naslednje srede, ko vam bodo predstavili novo slovensko kosilo.

Z lokalnimi slovenskimi dogodki, v katerih dajejo prednost domačim glasbenim zasedbam in kulinariki dajejo pečat naši tradiciji in spoštovanju lokalnih vrednot. Letos namreč projekt Spoštujmo slovensko širijo na področje nacionalnih vrednot. Opozarjajo tudi na pomen naših gora in pohodništva, zato so ob 120-obletnici postavitve Aljaževega stolpa omogočili gostovanje razstave širom Slovenije.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več