Slovenska sreda v Planetu Tuš Celje

V Tušu, največjem slovenskem trgovcu, že 25 let verjamejo v moč lokalno pridelanih izdelkov in sodelovanje s slovenskimi pridelovalci. Za poudarjanje slovenske tradicije skrbijo v okviru projekta Spoštujmo slovensko, ki vključuje tudi pester nabor kulturnih in zabavnih dogodkov. Obiskovalci Planeta Tuš Celje se bodo že to sredo lahko sprostili ob melodijah lokalnega narodnozabavnega ansambla Šepet, nagradne igre in animacije pa bo zaokrožila še ponudba pristnega slovenskega kosila.

Slovenska sreda bo jutri, 20. maja v Celje prinesla obilo zabave in slovenske glasbe. Udeležence bo zabaval lokalni narodnozabavni ansambel Šepet. Trije mladi fantje in dekle bodo prigravali znane slovenske zimzelene glasbene uspešnice, ki so jih odeli v sodobno preobleko. Pridružil se jim bo še Zasebni glasbeni center Roberta Goličnika ter Andreja Petrovič, ki bo postregla z nagradnimi igrami in animacijami. Dogajanje bo s pričetkom ob 11. uri vabilo obiskovalce in jih zabavalo vse do poznih popoldanskih ur.

Tradicionalno kosilo s Slovenskimi dobrotami

Dogajanje bo zaokrožila ponudba nove Restavracije Tuš s tradicionalnim menijem, ki vključuje slovenske štruklje iz tatarske ajde s skuto, letos nagrajene z odličjem za eno izmed najbolj inovativnih slovenskih živil. Slovenski meni zaokrožujejo z mrežno pečenko, praženim krompirjem ter solato. Vse tiste, ki prisegate na okus domačnosti, je meni po izjemno privlačni ceni, za 4,5 evra, na voljo tudi do naslednje srede, ko vam bodo predstavili novo slovensko kosilo.

Z lokalnimi slovenskimi dogodki, v katerih dajejo prednost domačim glasbenim zasedbam in kulinariki dajejo pečat naši tradiciji in spoštovanju lokalnih vrednot. Letos namreč projekt Spoštujmo slovensko širijo na področje nacionalnih vrednot. Opozarjajo tudi na pomen naših gora in pohodništva, zato so ob 120-obletnici postavitve Aljaževega stolpa omogočili gostovanje razstave širom Slovenije.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.