Skupina Tuš z že sedmo novo zaokrožila poletne otvoritve na tgu Bosne in Hercegovine

  • 5

Z odprtjem novega supermarketa v Cazinu je Skupina Tuš danes zaokrožila poletne otvoritve poslovalnic na perspektivnem trgu Bosne in Hercegovine, ki se je odvila v zadnjih dveh mesecih. Kar štiri nove poslovalnice so namreč v juniju in juliju okrepile Tuševo prodajno verigo v Sarajevu, nov market je junija razveselil prebivalce Gračanice, julija pa so v obratovanje predali tudi supermarket v Mostarju. Z novim supermarketom v Cazinu, ki bo prinesel tudi 25 novih delovnih mest, se je skupno število Tuševih poslovalnic v BIH povzpelo na 25, skupaj pa Skupina Tuš v tej državi zaposluje že skoraj 600 ljudi.

Nov, moderno opremljen supermarket v Cazinu, ki je vrata kupcem odprl danes, je sicer že tretja Tuševa poslovalnica v tem mestu. Odlična ponudba, urejenost prodajnega mesta, modern pristop, ugodne cene ter številne akcije in ugodnosti, ki jih dnevno pripravljajo, so tudi na tem razvijajočem trgu argumenti, ki so prepričali številne kupce, ki dnevno obiskujejo Tuševa prodajna mesta.

Skupina Tuš, ki je v strategiji razvoja trgovske dejavnosti trg BIH opredelila kot enega svojih strateško perspektivnih trgov, ima sicer po odprtju supermarketa v Cazinu v Bosni in Hercegovini skupno že 25 poslovalnic. Poleg že nekaj let uveljavljenih supermarketov v Tešnju, Bihacu, Tuzli, Bijeljini, Brčkem, Cazinu, Mostarju, Sarajevu, Vzhodnem Sarajevu, Prnjavorju, Ugljeviku, Sanskem Mostu, Modriči in Doboju so v letošnjem letu svojo mrežo dopolnili tudi z novim formatom manjših, za nakupe bolj priročnih marketov v Sarajevu in Gračanici. Pet so jih odprli od konca maja, ob dveh novih supermarketih, enem v Mostarju in drugem v Cazinu, pa so samo v zadnjih dveh mesecih kupcem, med katerimi so vse bolj priljubljeni, ponudili kar 7 novih poslovalnic.

S pospešeno dinamiko odpiranja novih poslovalnic v zadnjih mesecih je Skupina Tuš še utrdila svoj položaj na trgovinskem zemljevidu Bosne in Hercegovine, s skoraj 600 zaposlenimi – pri čemer so jih samo v zadnjih mesecih na novo zaposlili skoraj 70 – pa postaja tudi eden pomembnejših zaposlovalcev v državi.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.