Skupina Tuš z že sedmo novo zaokrožila poletne otvoritve na tgu Bosne in Hercegovine

  • 5

Z odprtjem novega supermarketa v Cazinu je Skupina Tuš danes zaokrožila poletne otvoritve poslovalnic na perspektivnem trgu Bosne in Hercegovine, ki se je odvila v zadnjih dveh mesecih. Kar štiri nove poslovalnice so namreč v juniju in juliju okrepile Tuševo prodajno verigo v Sarajevu, nov market je junija razveselil prebivalce Gračanice, julija pa so v obratovanje predali tudi supermarket v Mostarju. Z novim supermarketom v Cazinu, ki bo prinesel tudi 25 novih delovnih mest, se je skupno število Tuševih poslovalnic v BIH povzpelo na 25, skupaj pa Skupina Tuš v tej državi zaposluje že skoraj 600 ljudi.

Nov, moderno opremljen supermarket v Cazinu, ki je vrata kupcem odprl danes, je sicer že tretja Tuševa poslovalnica v tem mestu. Odlična ponudba, urejenost prodajnega mesta, modern pristop, ugodne cene ter številne akcije in ugodnosti, ki jih dnevno pripravljajo, so tudi na tem razvijajočem trgu argumenti, ki so prepričali številne kupce, ki dnevno obiskujejo Tuševa prodajna mesta.

Skupina Tuš, ki je v strategiji razvoja trgovske dejavnosti trg BIH opredelila kot enega svojih strateško perspektivnih trgov, ima sicer po odprtju supermarketa v Cazinu v Bosni in Hercegovini skupno že 25 poslovalnic. Poleg že nekaj let uveljavljenih supermarketov v Tešnju, Bihacu, Tuzli, Bijeljini, Brčkem, Cazinu, Mostarju, Sarajevu, Vzhodnem Sarajevu, Prnjavorju, Ugljeviku, Sanskem Mostu, Modriči in Doboju so v letošnjem letu svojo mrežo dopolnili tudi z novim formatom manjših, za nakupe bolj priročnih marketov v Sarajevu in Gračanici. Pet so jih odprli od konca maja, ob dveh novih supermarketih, enem v Mostarju in drugem v Cazinu, pa so samo v zadnjih dveh mesecih kupcem, med katerimi so vse bolj priljubljeni, ponudili kar 7 novih poslovalnic.

S pospešeno dinamiko odpiranja novih poslovalnic v zadnjih mesecih je Skupina Tuš še utrdila svoj položaj na trgovinskem zemljevidu Bosne in Hercegovine, s skoraj 600 zaposlenimi – pri čemer so jih samo v zadnjih mesecih na novo zaposlili skoraj 70 – pa postaja tudi eden pomembnejših zaposlovalcev v državi.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.