Skupina Tuš sklenila strateško partnerstvo za restavracije

  • 1

Skupina Tuš je v skladu z uresničevanjem strategije razvoja z Delikateso Ljubljana sklenila strateško partnerstvo za Restavracije Tuš. Tako se še naprej osredotočajo na dolgoročno perspektivne dejavnosti za Skupino, s strateškimi partnerstvi pa izboljšujejo ponudbo v Planetih Tuš in drugih nakupovalnih centrih. Delikatesa Ljubljana bo prevzela sedem restavracij v Planetih Tuš v Celju, Kranju, Mariboru in Kopru ter v Tuševih nakupovalnih centrih v Radvanju, Kočevju in na Pobrežju.

Novo strateško partnerstvo je še eno v nizu uresničevanja Strategije razvoja Skupine Tuš, ki predvideva osredotočenost na za njih strateško perspektivne dejavnosti. Delikatesa Ljubljana bo prevzela dejavnost sedmih Restavracij Tuš, ki so del kompleksov Planetov Tuš v Celju, Kranju, Mariboru in Kopru ter Tuševih nakupovalnih centrov v Radvanju, Kočevju in na Pobrežju. »Zadovoljni smo, da smo za dejavnost, ki je bila leta sestavni del naše Skupine, našli uglednega partnerja. Strateški partner bo tako še nadgradil obstoječo ponudbo v naših centrih in obiskovalcem ponudili še boljšo kulinarično izkušnjo,« pojasnjuje generalni direktor Skupine Tuš Matjaž Zadravec.

Delikatesa Ljubljana nadaljuje več 60 let dolgo tradicijo priprave kakovostnih delikatesnih izdelkov in nudenja gostinskih storitev. »Izbor Delikatese za strateško partnerstvo je pomembna potrditev uspešnega delovanja podjetja. Veselimo se nadaljnjega razvoja kulinarične ponudbe in priložnosti, ki jo predstavljajo Restavracije Tuš,« dodaja predsednik upravnega odbora Delikatese Ljubljana Tomaž Mencinger.

Skupina Tuš sledi dolgoročni poslovni strategiji razvoja in krepi svojo prisotnost v za njih strateško perspektivnih dejavnostih na strateških trgih. Tako krepijo svoj delež v trgovini, odpirajo nove poslovalnice v drugi največji verigi drogerij v Sloveniji Tuš drogerijah, uspešni so tudi v Bosni in Hercegovini ter Makedoniji. Tušmobil pa je ob peti obletnici poslovanja zabeležil 250.000 uporabnika.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.