Skupina Tuš sklenila strateško partnerstvo za restavracije

  • 1

Skupina Tuš je v skladu z uresničevanjem strategije razvoja z Delikateso Ljubljana sklenila strateško partnerstvo za Restavracije Tuš. Tako se še naprej osredotočajo na dolgoročno perspektivne dejavnosti za Skupino, s strateškimi partnerstvi pa izboljšujejo ponudbo v Planetih Tuš in drugih nakupovalnih centrih. Delikatesa Ljubljana bo prevzela sedem restavracij v Planetih Tuš v Celju, Kranju, Mariboru in Kopru ter v Tuševih nakupovalnih centrih v Radvanju, Kočevju in na Pobrežju.

Novo strateško partnerstvo je še eno v nizu uresničevanja Strategije razvoja Skupine Tuš, ki predvideva osredotočenost na za njih strateško perspektivne dejavnosti. Delikatesa Ljubljana bo prevzela dejavnost sedmih Restavracij Tuš, ki so del kompleksov Planetov Tuš v Celju, Kranju, Mariboru in Kopru ter Tuševih nakupovalnih centrov v Radvanju, Kočevju in na Pobrežju. »Zadovoljni smo, da smo za dejavnost, ki je bila leta sestavni del naše Skupine, našli uglednega partnerja. Strateški partner bo tako še nadgradil obstoječo ponudbo v naših centrih in obiskovalcem ponudili še boljšo kulinarično izkušnjo,« pojasnjuje generalni direktor Skupine Tuš Matjaž Zadravec.

Delikatesa Ljubljana nadaljuje več 60 let dolgo tradicijo priprave kakovostnih delikatesnih izdelkov in nudenja gostinskih storitev. »Izbor Delikatese za strateško partnerstvo je pomembna potrditev uspešnega delovanja podjetja. Veselimo se nadaljnjega razvoja kulinarične ponudbe in priložnosti, ki jo predstavljajo Restavracije Tuš,« dodaja predsednik upravnega odbora Delikatese Ljubljana Tomaž Mencinger.

Skupina Tuš sledi dolgoročni poslovni strategiji razvoja in krepi svojo prisotnost v za njih strateško perspektivnih dejavnostih na strateških trgih. Tako krepijo svoj delež v trgovini, odpirajo nove poslovalnice v drugi največji verigi drogerij v Sloveniji Tuš drogerijah, uspešni so tudi v Bosni in Hercegovini ter Makedoniji. Tušmobil pa je ob peti obletnici poslovanja zabeležil 250.000 uporabnika.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.