Skupina Tuš odprla prvi supermarket v srbskem Somborju

Z današnjo otvoritvijo supermarketa v Somborju začenja Skupina Tuš svoj letošnji cikel investicij na tujih trgih.

Skupina Tuš odprla prvi supermarket v srbskem Somborju Nov trgovski center, v katerem se nahajata Tušev supermarket in kavarna, je zgradilo beograjsko gradbeno podjetje Panoinvest, vanj pa smo vložili kar tri milijone evrov. Na 1.500 m2 prodajnih površin bo srbskim kupcem na voljo pester živilski in neživilski program, ki bo na sodobno urejenih oddelkih mesnice, delikatese, sadja in zelenjave ter kruha in pekovskega peciva ponujal kar 14.000 artiklov različnih proizvajalcev.

Otvoritveni trak sta prerezala predsednik občine Sombor dr. Jovan Slavković in generalni direktor Skupine Tuš Aleksander Svetelšek, ki je ob tem dejal, da si s srbskimi poslovnimi partnerji obeta uspešno dolgoročno sodelovanje, tamkajšnjim kupcem pa zagotovil, da bodo v Tuševem supermarketu vedno deležni visokih standardov kakovosti in prijetne nakupovalne izkušnje. V zahvalo lokalni skupnosti za prijazen sprejem medse pa je ob tej priložnosti Društvu mentalno nedovoljno razvijenih osoba opštine Sombor podaril tudi donacijski ček v vrednosti 80.000 DIN.

Otvoritveno dogajanje se je pred supermarketom razvilo v pravo lokalno obarvano zabavo. Množico zbranih je najprej pozdravila folklorna skupina iz Somborja, po prvih nakupih pa so vse obiskovalce pred trgovino pričakale dobrote z žara in okusne degustacije, najmlajše pa je zabaval balonar in čarodej.

Skupina Tuš namerava v Srbiji dolgoročno zgraditi kar 100 trgovskih objektov. Vrednost naložb v letošnjem letu na trgih Srbije, Bosne in Hercegovine ter Makedonije skupno znaša več kot 60 milijonov evrov.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več