Skupina Tuš na Muti odprla nov supermarket

Prebivalci Mute bodo lahko jutri prvič vstopili v najsodobnejši Tušev supermarket, ki bo na Koroški cesti 20 na skupno 875 m2 odslej ponujal bogat izbor živil in drugih izdelkov. V izgradnjo najnovejše Tuševe trgovine smo investirali 2,8 milijona evrov, za zadovoljstvo kupcev pa bo odslej skrbelo 21 zaposlenih. Slavnostno otvoritev je spremljalo tudi pestro otvoritveno dogajanje, ob tej priložnosti pa smo Osnovi šoli Muta podarili še donacijski ček v vrednosti 1000 evrov za pomoč pri izvedbi njihove šole v naravi.

Najsodobnejši Tuš supermarket na Muti je prva v vrsti letošnjih Tuševih investicij na domačih tleh. V bogato založenih oddelkih mesnice, delikatese, sadja in zelenjave ter kruha in pekovskega peciva kupce pričakujejo visoko kakovostni izdelki, na BIO polici pa tudi širok nabor ekološko pridelanih produktov. Za hitro in okusno kosilo vsak dan poskrbimo s sveže pečenimi mesninami, s sistemom lastne dopeke pa ves dan ponujamo tudi sveže pečen kruh. Da prebivalcem Mute ne bo treba po večjih nakupih v sosednje kraje, smo v Tušu poskrbeli še s pestrim neživilskim programom. Kupce namreč pričakujejo še številni izdelki za dom, gospodinjski pripomočki ter tekstilna ponudba. V 875 m2 velikem Tuš supermarketu za zadovoljstvo kupcev skrbi 21 zaposlenih, vsem obiskovalcem pa je na voljo tudi več kot 70 parkirnih mest.

»Verigo letošnjih otvoritev začenjamo z odprtjem supermarketa Tuš na Muti, ki smo ga oblikovali po meri najzahtevnejših kupcev. Vsem obiskovalcem bomo postregli s prijaznostjo in visoko kakovostnimi izdelki po ugodnih cenah ter tako poskrbeli za njihovo maksimalno zadovoljstvo«, je ob otvoritvi novega člena v verigi Tuševih trgovin povedal generalni direktor Skupine Tuš Aleksander Svetelšek.

V Tušu pa smo poskrbeli tudi za pestro otvoritveno dogajanje, ki ga je s slavnostno melodijo pričel pihalni orkester Muta. Otvoritveni trak sta prerezala muški župan Boris Kralj in generalni direktor Skupine Tuš Aleksander Svetelšek, ki je ob tej priložnosti podaril Osnovi šoli Muta donacijski ček v vrednosti 1000 evrov, ki jih bodo porabili za izvedbo njihove šole v naravi. Po prvem ogledu trgovine in nakupih je vse obiskovalce v prireditvenem šotoru pričakal Tušev tradicionalni bograč in veseli zvoki harmonikarja Roberta Goličnika. Najmlajši so se zabavali ob čarovnijah Joleta Coleta, medtem ko so se lahko odrasli preizkušali v nagradnih igrah in vrteli po plesišču. Piko na i sta popoldanskemu dogajanju s svojim nastopom dodali še Maja Slatinšek in skupina Atomik Harmonik.

Novo trgovino na Muti, v izgradnjo katere smo vložili 2,8 milijona evrov, pa lahko kupci obiščejo vsak dan v tednu, in sicer od ponedeljka do petka od 8. do 20. ure, ob sobotah od 8. do 17. ure ter ob nedeljah od 8. do 12. ure.