Skupina Tabu predstavlja v Planetu Tuš Celje novo ploščo

Pestro dogajanje bodo ta vikend v Planetih Tuš začinili skupina Tabu s predstavitvijo svojega najnovejšega albuma, nastop ene najbolj udarnih dance zasedb vseh časov, DJ-ja in vokalista Prezioso feat. Marvin, salsa ter hip hop & r’n’b večeri.

Pestro dogajanje bodo ta vikend v Planetih Tuš začinili skupina Tabu s predstavitvijo svojega najnovejšega albuma, nastop ene najbolj udarnih dance zasedb vseh časov, DJ-ja in vokalista Prezioso feat. Marvin, salsa ter hip hop & r’n’b večeri in večer stand up komedije Banzaaaj. Za ljubitelje filmov prihajata v četrtek v Planete Tuš dve filmski novosti – misteriozni triler Zlovešči otok in družinska domišljijska pustolovščina Percy Jackson in olimpijci – kradljivec strele. Na prvo mesto gledanosti se je minuli vikend zavihtela družinska domišljijska pustolovščina Alica v čudežni deželi, ki je na sporedu le v kinematografih Planetov Tuš.

V četrtek, 11. marca, vas bodo na večeru stand up komedije BANZAAAJ v Celju zabavali odlični domači stand-upovci Mladen Pahović, Klemen Mauhler in Klemen Bučan. V petek bo v Planetu Tuš skupina Tabu z gosti, skupino Rudi & The cool vibes, predstavila svoj najnovejši album 42. V Kranjskem Planetu bo petkov večer začinil nastop ene najbolj udarnih dance zasedb vseh časov Prezioso feat. Marvin. V Mariboru bo petek utripal v hip hop & r’n’b ritmih, v Novem mestu pa ob vročih ritmih salse. Celjska sobota bo v znamenju Ritma Planeta, ki ga bodo ustvarjali DJ Lady Aysha in Mr. Andy DJ.

V kinematografe Planetov Tuš prihajata v četrtek, 11. marca, dve novosti. Misteriozni triler Zlovešči otok je film Martina Scorseseja, zgodbo pa sta v glavnih vlogah briljantno odigrala Leonardo DiCaprio in Mark Ruffalo. Zaradi izginotja večkratne morilke pokličejo zveznega šerifa in njegovega partnerja na Shutterjev otok, na katerem daje srhljivo in napeto ozračje slutiti, da ni nič čisto tako, kot se zdi. Družinska domišljijska pustolovščina Percy Jackson in olimpijci – kradljivec strele pa je zgodba o 17-letnem Percyju Jacksonu, ki postane glavni osumljenec za krajo Zevsove strele. Najhuje je, da ga kraje obtožil sam Zevs, bog vseh grških bogov.

Prvo mesto gledanosti je minuli vikend s 3.100 gledalci prepričljivo prevzela novost prejšnjega tedna, družinska domišljijska pustolovščina, ki si jo lahko ogledate le v kinematografih Planetov Tuš, Alica v čudežni deželi. Na drugem mestu sledi romantična komedija Prestopno leto z več kot 2.700 gledalci, na tretje mesto pa je z več kot 1.000 gledalci zdrsnila romantična komična drama Valntinovo. Peterico zaključujeta domišljijski akcijski spektakel Avatar in družinska komična pustolovščina Alvin in veverički 2. Skupaj si je filme v Planetih Tuš minuli vikend ogledalo več kot 11.100 gledalcev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.