Skupina Nude le za nekaj točk zgrešila prvo mesto

V Planetu Tuš Maribor je bilo včerajšnje dogajanje pisano predvsem na kožo deklet. V bowlingu so se namreč pomerili Boštjan, Teodor, Robert, Gaber in Luka, člani naše glasbene skupine Nude.

V Planetu Tuš Maribor je bilo včerajšnje dogajanje pisano predvsem na kožo deklet. V bowlingu so se namreč pomerili Boštjan, Teodor, Robert, Gaber in Luka, člani naše glasbene skupine Nude. Fantje, ki krojijo slovensko glasbeno sceno že od leta 1993, ko so še gulili šolske klopi srednjih šol na Štajerskem, so tokrat dokazali, da se na športnih prizoriščih znajdejo skoraj tako dobro kot na odru.

Fantje so se z odličnimi rezultati spodbujali tudi med sabo in z vsakim metom podirali več krogel. Na koncu se je z odličnimi 146 točkami najbolje odrezal Gaber in le za nekaj točk zgrešil prvo mesto, ki ga že nekaj mesecev v rokah trdno drži skupina Skuter. Igro pa so na koncu komentirali: ˝Seveda bi bila osvojitev prvega mesta super, a najpomembneje je, da smo z dobrim rezultatom prispevali tudi kar zajeten kupček denarja v dobrodelni sklad za otroke.˝ V sklad za otroke s posebnimi potrebami so namreč člani skupine Nude prispevali kar 1.218 evrov.

Do sedaj se je v tekmovanju v bowling spretnostih, ki pod okriljem naše družbe in dnevnika Večer poteka vsak drugi četrtek, pomerilo že devet zvezdnikov. Na prvem mestu še vedno kraljuje glasbena skupina Skuter, sledijo pa ji včerajšnji novinci skupina Nude, ekipa Reporterja Milana, Emil, Atomik Harmonik, Rebeka, Vesele Štajerke, hrvaška glasbena skupina Karma ter vedeževalka Karin. In skupaj so zbrali že 8.580 evrov. Skupaj z dnevnikom Večer namreč točke, priigrane v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v znesek, ki se steka v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za Dom Antona Skale iz Maribora.

V četrtek, 15. marca, vas v Planetu Tuš Maribor ob 20. uri čaka nova zvezdniška zabava. Kdo vas pričakuje takrat, vam še ne izdamo, vendar bo množična podpora občinstva novi zvezdi dobro dela, zato ste vsi vljudno vabljeni. Zabava z dobrodelnim namenom je zagotovljena!

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.