Skupina Nude le za nekaj točk zgrešila prvo mesto

V Planetu Tuš Maribor je bilo včerajšnje dogajanje pisano predvsem na kožo deklet. V bowlingu so se namreč pomerili Boštjan, Teodor, Robert, Gaber in Luka, člani naše glasbene skupine Nude.

Skupina Nude le za nekaj točk zgrešila prvo mesto V Planetu Tuš Maribor je bilo včerajšnje dogajanje pisano predvsem na kožo deklet. V bowlingu so se namreč pomerili Boštjan, Teodor, Robert, Gaber in Luka, člani naše glasbene skupine Nude. Fantje, ki krojijo slovensko glasbeno sceno že od leta 1993, ko so še gulili šolske klopi srednjih šol na Štajerskem, so tokrat dokazali, da se na športnih prizoriščih znajdejo skoraj tako dobro kot na odru.

Fantje so se z odličnimi rezultati spodbujali tudi med sabo in z vsakim metom podirali več krogel. Na koncu se je z odličnimi 146 točkami najbolje odrezal Gaber in le za nekaj točk zgrešil prvo mesto, ki ga že nekaj mesecev v rokah trdno drži skupina Skuter. Igro pa so na koncu komentirali: ˝Seveda bi bila osvojitev prvega mesta super, a najpomembneje je, da smo z dobrim rezultatom prispevali tudi kar zajeten kupček denarja v dobrodelni sklad za otroke.˝ V sklad za otroke s posebnimi potrebami so namreč člani skupine Nude prispevali kar 1.218 evrov.

Do sedaj se je v tekmovanju v bowling spretnostih, ki pod okriljem naše družbe in dnevnika Večer poteka vsak drugi četrtek, pomerilo že devet zvezdnikov. Na prvem mestu še vedno kraljuje glasbena skupina Skuter, sledijo pa ji včerajšnji novinci skupina Nude, ekipa Reporterja Milana, Emil, Atomik Harmonik, Rebeka, Vesele Štajerke, hrvaška glasbena skupina Karma ter vedeževalka Karin. In skupaj so zbrali že 8.580 evrov. Skupaj z dnevnikom Večer namreč točke, priigrane v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v znesek, ki se steka v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za Dom Antona Skale iz Maribora.

V četrtek, 15. marca, vas v Planetu Tuš Maribor ob 20. uri čaka nova zvezdniška zabava. Kdo vas pričakuje takrat, vam še ne izdamo, vendar bo množična podpora občinstva novi zvezdi dobro dela, zato ste vsi vljudno vabljeni. Zabava z dobrodelnim namenom je zagotovljena!

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več