Skupina Karma bolje plesala kot bowlala

Včeraj so še vedno praznujoči Planet Tuš v Celju obiskali naši sosedje, hrvaška dance skupina Karma.

Skupina Karma bolje plesala kot bowlala Včeraj so še vedno praznujoči Planet Tuš v Celju obiskali naši sosedje, hrvaška dance skupina Karma. Bowling dvorano so za hip spremenili v diskoteko, a kljub divjim zamahom krogle njihove edine predstavnice nežnejšega spola Tare proti nič hudega slutečim kegljem se semafor ni spremenil. Na prizorišče je potem priplesal Pipi, ki je imel srečnejšo roko in občinstvo se je ogrelo. Z bučnim navijanjem so Karmo odnesli do končnega rezultata tekme, doseženih 106 točk. Tako se je odvijal pravi boj s keglji, ki ga organiziramo v sodelovanju z Radiom Fantasy.

Plesna skupina Karma s svojim ‘Zemljotresom’ ni pretresla dovolj kegljev za prvo mesto, se je pa s svojimi 106 točkami uvrstila pred duo YO-ZO, Tino G, Domna Kumra in Alyo. Tako so Tara, Pipi in Neno za Tušev dobrodelni sklad za Hišo zavetja za otroke prispevali 212.000 tolarjev. Vsi zvezdniki, ki so se do sedaj pomerili v bowlingu, so za oskrbne dneve ‘Male hiše’ iz Pilštanja zbrali že 2.336.000 tolarjev, ki bodo slovesno predani na začetku naslednjega leta.

Zmagovalno žezlo še vedno drži zgovorni Velenjčan Peter Poles, tik za njim je rokometaš Uroš Zorman, tretje mesto pa pripada pevcu Six Pack Čukurju. Vse bolj kaže, da je igra bowling bolj pisana na kožo moškim, vendar tekme še ni konec. Do konca akcije boste v zloščenih čeveljcih videli še nekaj zanimivih zvezdnikov, zatorej se nam pridružite 3. novembra na novem boju. Takrat nas obišče dolgonoga lepotica s prodornim glasom, moško občinstvo bo navdušeno. Rezervirajte si četrtek, čaka vas navijanje, zabava in seveda zvezdniški bowling.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več