Skupina Karma bolje plesala kot bowlala

Včeraj so še vedno praznujoči Planet Tuš v Celju obiskali naši sosedje, hrvaška dance skupina Karma.

Skupina Karma bolje plesala kot bowlala Včeraj so še vedno praznujoči Planet Tuš v Celju obiskali naši sosedje, hrvaška dance skupina Karma. Bowling dvorano so za hip spremenili v diskoteko, a kljub divjim zamahom krogle njihove edine predstavnice nežnejšega spola Tare proti nič hudega slutečim kegljem se semafor ni spremenil. Na prizorišče je potem priplesal Pipi, ki je imel srečnejšo roko in občinstvo se je ogrelo. Z bučnim navijanjem so Karmo odnesli do končnega rezultata tekme, doseženih 106 točk. Tako se je odvijal pravi boj s keglji, ki ga organiziramo v sodelovanju z Radiom Fantasy.

Plesna skupina Karma s svojim ‘Zemljotresom’ ni pretresla dovolj kegljev za prvo mesto, se je pa s svojimi 106 točkami uvrstila pred duo YO-ZO, Tino G, Domna Kumra in Alyo. Tako so Tara, Pipi in Neno za Tušev dobrodelni sklad za Hišo zavetja za otroke prispevali 212.000 tolarjev. Vsi zvezdniki, ki so se do sedaj pomerili v bowlingu, so za oskrbne dneve ‘Male hiše’ iz Pilštanja zbrali že 2.336.000 tolarjev, ki bodo slovesno predani na začetku naslednjega leta.

Zmagovalno žezlo še vedno drži zgovorni Velenjčan Peter Poles, tik za njim je rokometaš Uroš Zorman, tretje mesto pa pripada pevcu Six Pack Čukurju. Vse bolj kaže, da je igra bowling bolj pisana na kožo moškim, vendar tekme še ni konec. Do konca akcije boste v zloščenih čeveljcih videli še nekaj zanimivih zvezdnikov, zatorej se nam pridružite 3. novembra na novem boju. Takrat nas obišče dolgonoga lepotica s prodornim glasom, moško občinstvo bo navdušeno. Rezervirajte si četrtek, čaka vas navijanje, zabava in seveda zvezdniški bowling.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več