Skupina Karma bolje plesala kot bowlala

Včeraj so še vedno praznujoči Planet Tuš v Celju obiskali naši sosedje, hrvaška dance skupina Karma.

Včeraj so še vedno praznujoči Planet Tuš v Celju obiskali naši sosedje, hrvaška dance skupina Karma. Bowling dvorano so za hip spremenili v diskoteko, a kljub divjim zamahom krogle njihove edine predstavnice nežnejšega spola Tare proti nič hudega slutečim kegljem se semafor ni spremenil. Na prizorišče je potem priplesal Pipi, ki je imel srečnejšo roko in občinstvo se je ogrelo. Z bučnim navijanjem so Karmo odnesli do končnega rezultata tekme, doseženih 106 točk. Tako se je odvijal pravi boj s keglji, ki ga organiziramo v sodelovanju z Radiom Fantasy.

Plesna skupina Karma s svojim ‘Zemljotresom’ ni pretresla dovolj kegljev za prvo mesto, se je pa s svojimi 106 točkami uvrstila pred duo YO-ZO, Tino G, Domna Kumra in Alyo. Tako so Tara, Pipi in Neno za Tušev dobrodelni sklad za Hišo zavetja za otroke prispevali 212.000 tolarjev. Vsi zvezdniki, ki so se do sedaj pomerili v bowlingu, so za oskrbne dneve ‘Male hiše’ iz Pilštanja zbrali že 2.336.000 tolarjev, ki bodo slovesno predani na začetku naslednjega leta.

Zmagovalno žezlo še vedno drži zgovorni Velenjčan Peter Poles, tik za njim je rokometaš Uroš Zorman, tretje mesto pa pripada pevcu Six Pack Čukurju. Vse bolj kaže, da je igra bowling bolj pisana na kožo moškim, vendar tekme še ni konec. Do konca akcije boste v zloščenih čeveljcih videli še nekaj zanimivih zvezdnikov, zatorej se nam pridružite 3. novembra na novem boju. Takrat nas obišče dolgonoga lepotica s prodornim glasom, moško občinstvo bo navdušeno. Rezervirajte si četrtek, čaka vas navijanje, zabava in seveda zvezdniški bowling.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.