Six Pack Čukur polaga tudi keglje

Vas zanima, kako dobro se je na včerajšnjem prvem zvezdniškem bowlingu odrezal Six Pack Čukur?

Od 300 možnih točk jih je dosegel kar 135. Ne sliši se veliko, a povprečje znaša nekje okrog 90 točk, kar da njegovemu rezultatu pravo vrednost. Fantasy-jevemu nagrajenecu Gregorju je šlo s 94 točkami res nekoliko slabše, a nekaj tega lahko pripišemo tremi. Igranje s Six Packom vendar ni mačji kašelj.
Kar pa je najvažneje, s priigranimi 135 točkami je Six Pack Čukur v boju s keglji za dobrodelni sklad priboril kar 270.000 tolarjev. V Tušu bomo namreč znesek v vrednosti dvojnega števila točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič namenili v dobrodelne namene.

Mislite, da se je Six Pack Čukur s svojim rezultatom resen kandidat za osvojitev pokala bowling zvezd? Nadaljevanje sledi v četrtek 7. julija, ob 21. uri v bowlingu Planeta Tuš. Kdo se bo pomeril v podiranju, pa naj za enkrat še ostane skrivnost.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec