Six Pack Čukur polaga tudi keglje

Vas zanima, kako dobro se je na včerajšnjem prvem zvezdniškem bowlingu odrezal Six Pack Čukur?

Vas zanima, kako dobro se je na včerajšnjem prvem zvezdniškem bowlingu odrezal Six Pack Čukur?

Od 300 možnih točk jih je dosegel kar 135. Ne sliši se veliko, a povprečje znaša nekje okrog 90 točk, kar da njegovemu rezultatu pravo vrednost. Fantasy-jevemu nagrajenecu Gregorju je šlo s 94 točkami res nekoliko slabše, a nekaj tega lahko pripišemo tremi. Igranje s Six Packom vendar ni mačji kašelj.
Kar pa je najvažneje, s priigranimi 135 točkami je Six Pack Čukur v boju s keglji za dobrodelni sklad priboril kar 270.000 tolarjev. V Tušu bomo namreč znesek v vrednosti dvojnega števila točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič namenili v dobrodelne namene.

Mislite, da se je Six Pack Čukur s svojim rezultatom resen kandidat za osvojitev pokala bowling zvezd? Nadaljevanje sledi v četrtek 7. julija, ob 21. uri v bowlingu Planeta Tuš. Kdo se bo pomeril v podiranju, pa naj za enkrat še ostane skrivnost.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.