Širimo mrežo svojih trgovin v Bosni in Hercegovini

V Veliki Kladuši smo danes odprli nov sodoben supermarket na 550 m2 površine, kjer je delo našlo 21 novih sodelavcev. To je že 26. Tuševa trgovina na tujih trgih in 15 v Bosni in Hercegovini.

V modernem supermarketu, prilagojenem najsodobnejšim nakupovalnim trendom, lahko kupci na 550 m2 izbirajo med več kot 7.000 izdelki živilskega in neživilskega programa. S to trgovino smo odprli 21 novih delovnih mest. Z najnovejšo v verigi trgovin zaposlujemo v Bosni in Hercegovini preko 500 sodelavcev, na treh tujih trgih pa že več kot 800.

Mreža trgovin Tuš v tujini šteje z najnovejšo že 26 poslovnih enot, od tega 4 v Makedoniji, 7 v Srbiji in 15 v Bosni in Hercegovini. Poleg najnovejše trgovine v Veliki Kladuši so naši supermarketi v Bosni in Hercegovini še v Bihaću, Tuzli, Bijeljini, Brčkem, Cazinu, Mostarju, Sarajevu, Prnjavorju, Ugljeviku, Sanskem Mostu, Bosanskem Brodu, Modriči, Istočnem Sarajevu in Doboju.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več