Širimo mrežo svojih trgovin v Bosni in Hercegovini

V Veliki Kladuši smo danes odprli nov sodoben supermarket na 550 m2 površine, kjer je delo našlo 21 novih sodelavcev. To je že 26. Tuševa trgovina na tujih trgih in 15 v Bosni in Hercegovini.

V modernem supermarketu, prilagojenem najsodobnejšim nakupovalnim trendom, lahko kupci na 550 m2 izbirajo med več kot 7.000 izdelki živilskega in neživilskega programa. S to trgovino smo odprli 21 novih delovnih mest. Z najnovejšo v verigi trgovin zaposlujemo v Bosni in Hercegovini preko 500 sodelavcev, na treh tujih trgih pa že več kot 800.

Mreža trgovin Tuš v tujini šteje z najnovejšo že 26 poslovnih enot, od tega 4 v Makedoniji, 7 v Srbiji in 15 v Bosni in Hercegovini. Poleg najnovejše trgovine v Veliki Kladuši so naši supermarketi v Bosni in Hercegovini še v Bihaću, Tuzli, Bijeljini, Brčkem, Cazinu, Mostarju, Sarajevu, Prnjavorju, Ugljeviku, Sanskem Mostu, Bosanskem Brodu, Modriči, Istočnem Sarajevu in Doboju.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.