Širimo mrežo svojih trgovin v Bosni in Hercegovini

V Veliki Kladuši smo danes odprli nov sodoben supermarket na 550 m2 površine, kjer je delo našlo 21 novih sodelavcev. To je že 26. Tuševa trgovina na tujih trgih in 15 v Bosni in Hercegovini.

V modernem supermarketu, prilagojenem najsodobnejšim nakupovalnim trendom, lahko kupci na 550 m2 izbirajo med več kot 7.000 izdelki živilskega in neživilskega programa. S to trgovino smo odprli 21 novih delovnih mest. Z najnovejšo v verigi trgovin zaposlujemo v Bosni in Hercegovini preko 500 sodelavcev, na treh tujih trgih pa že več kot 800.

Mreža trgovin Tuš v tujini šteje z najnovejšo že 26 poslovnih enot, od tega 4 v Makedoniji, 7 v Srbiji in 15 v Bosni in Hercegovini. Poleg najnovejše trgovine v Veliki Kladuši so naši supermarketi v Bosni in Hercegovini še v Bihaću, Tuzli, Bijeljini, Brčkem, Cazinu, Mostarju, Sarajevu, Prnjavorju, Ugljeviku, Sanskem Mostu, Bosanskem Brodu, Modriči, Istočnem Sarajevu in Doboju.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.