Širimo mrežo svojih trgovin v Bosni in Hercegovini

V Veliki Kladuši smo danes odprli nov sodoben supermarket na 550 m2 površine, kjer je delo našlo 21 novih sodelavcev. To je že 26. Tuševa trgovina na tujih trgih in 15 v Bosni in Hercegovini.

V modernem supermarketu, prilagojenem najsodobnejšim nakupovalnim trendom, lahko kupci na 550 m2 izbirajo med več kot 7.000 izdelki živilskega in neživilskega programa. S to trgovino smo odprli 21 novih delovnih mest. Z najnovejšo v verigi trgovin zaposlujemo v Bosni in Hercegovini preko 500 sodelavcev, na treh tujih trgih pa že več kot 800.

Mreža trgovin Tuš v tujini šteje z najnovejšo že 26 poslovnih enot, od tega 4 v Makedoniji, 7 v Srbiji in 15 v Bosni in Hercegovini. Poleg najnovejše trgovine v Veliki Kladuši so naši supermarketi v Bosni in Hercegovini še v Bihaću, Tuzli, Bijeljini, Brčkem, Cazinu, Mostarju, Sarajevu, Prnjavorju, Ugljeviku, Sanskem Mostu, Bosanskem Brodu, Modriči, Istočnem Sarajevu in Doboju.