Si želite na snemanje oddaje Randevu?

V sredo, 17. septembra ob 19. uri in v četrtek, 18. septembra ob 19. uri bo potekalo v Planetu Tuš Celje snemanje oddaje Randevu.

V sredo, 17. septembra ob 19. uri in v četrtek, 18. septembra ob 19. uri bo potekalo v Planetu Tuš Celje snemanje oddaje Randevu. Oddaja je imela prvo predvajanje v mesecu septembru na TV PIKA.

Če se boste v sredo in četrtek nahajali v Planetu Tuš Celje ne glejte začudeno, če boste srečali: Tanjo Žagar, Slovenske zvoke, Mirana Rudana, Danijela Popovića, Mlade Dolenjce, Moniko Pučelj, Ansambel Braneta Klavžarja, Ireno Vrčkovnik, Vlado Pilja – Lepi Dasa …;

Snemanje bo potekalo v kinodvorani številka 7. Vstop je prost.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.