Si želite na snemanje oddaje Randevu?

V sredo, 17. septembra ob 19. uri in v četrtek, 18. septembra ob 19. uri bo potekalo v Planetu Tuš Celje snemanje oddaje Randevu.

V sredo, 17. septembra ob 19. uri in v četrtek, 18. septembra ob 19. uri bo potekalo v Planetu Tuš Celje snemanje oddaje Randevu. Oddaja je imela prvo predvajanje v mesecu septembru na TV PIKA.

Če se boste v sredo in četrtek nahajali v Planetu Tuš Celje ne glejte začudeno, če boste srečali: Tanjo Žagar, Slovenske zvoke, Mirana Rudana, Danijela Popovića, Mlade Dolenjce, Moniko Pučelj, Ansambel Braneta Klavžarja, Ireno Vrčkovnik, Vlado Pilja – Lepi Dasa …;

Snemanje bo potekalo v kinodvorani številka 7. Vstop je prost.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več