Shrek za vedno – filmska novost tega tedna, Seks v mestu 2 v kinu že v začetku junija

Na filmska platna Planetov Tuš prihaja ta četrtek težko pričakovana novost – animirana družinska pustolovščina Shrek za vedno, ki bo na ogled v 3D in 2D tehnologiji. Statistika gledanosti dokazuje, da zgodba Robina Hooda kljub številnim filmskim različicam še vedno privlači pozornost, saj je film že drug vikend prepričljivo na prvem mestu gledanosti. V Planetih Tuš si ga je tokrat ogledalo 4.357 gledalcev. Izjemno raznoliko bo v tednu, ki prihaja, tudi dogajanje na koncertnih odrih in plesiščih Planetov Tuš, saj bodo ti v tednu do 30. maja med drugim gostili Liso Millett, Miss Kelly Marie in DJ Molella. _x000D_
_x000D_

Na filmska platna Planetov Tuš prihaja ta četrtek težko pričakovana novost – animirana družinska pustolovščina Shrek za vedno, ki bo na ogled v 3D in 2D tehnologiji. Statistika gledanosti dokazuje, da zgodba Robina Hooda kljub številnim filmskim različicam še vedno privlači pozornost, saj je film že drug vikend prepričljivo na prvem mestu gledanosti. V Planetih Tuš si ga je tokrat ogledalo 4.357 gledalcev. Izjemno raznoliko bo v tednu, ki prihaja, tudi dogajanje na koncertnih odrih in plesiščih Planetov Tuš, saj bodo ti v tednu do 30. maja med drugim gostili Liso Millett, Miss Kelly Marie in DJ Molella.

Planeti Tuš bodo ta četrtek, 27. maja, svoji publiki predstavili animirano družinsko pustolovščino Shrek za vedno. Film bo ljubiteljem priljubljenega zelenega grdobca v kinematografih Tuš na ogled tako v 2D kot 3D tehnologiji. Zgodba prikazuje Shreka, nekoč strah in trepet okolice, ki živi umirjeno družinsko življenje. Status zvezdnika ga dolgočasi, hrepeni po dogodivščinah in dobrih starih časih. Nepremišljena želja ga zapelje v temačno deželo za devetimi gorami, v kateri mora popraviti, kar je nespametno zapravil, rešiti svet in ponovno osvojiti svojo edino pravo ljubezen Fiono. Na filmska platna Planetov Tuš pa prihaja že naslednji teden, natančneje v četrtek, 3. junija, eden najbolj težko pričakovanjih filmov letošnjega leta – romantična komedija Seks v mestu 2.

Statistika minulega vikenda razkriva, da je gledalce Planetov Tuš že drugi zaporedni vikend najbolj prepričala akcijska drama Robin Hood, saj si je film ogledalo kar 4.357 gledalcev. Na drugo mesto se je uvrstila novost preteklega tedna, akcijski pustolovski spektakel Perzijski princ: Sipine časa, ki si ga je ogledalo 2.673 gledalcev. Na tretje mesto pa je z drugega s 1.359 gledalci zdrsnila romantična komedija Rezervni načrt. Premierna predstava animirane družinske pustolovščine Shrek za vedno je film uvrstila na četrto mesto, saj si je dogodiv��čine zelenega velikana na svečani premieri, ki je bila v vseh Planetih Tuš razprodana, v nedeljo, 23. maja, ogledalo kar 1.242 gledalcev. Peterico zaključuje družinska animirana 3D pustolovščina Kako izuriti svojega zmaja. Planeti Tuš so sicer v minulem vikendu pred filmska platna privabili kar 11.564 ljubiteljev sedme umetnosti.

Tudi ta teden bo filme v Planetih Tuš dopolnilo zanimivo spremljevalno dogajanje. V Celju se bodo v petek, 28. maja, virtualna, facebook druženja preselila v resničnost. Za glasbeno spremljavo prvega celjskega Facebook partya bosta poskrbela Mr. Andy DJ in DJ Lazy. V Kopru bo petkov večer v znamenju predstavnic ženskega spola. Za neponovljivo zabavo bosta poskrbeli Lisa Millett, ena največjih klubskih ustvarjalk in pevk, avtorica hitov, kot sta Bad Habit in I Got This Feeling, ter vsestranska britanska didžejka Miss Kelly Marie. Kranjski planet Tuš pa bo prav tako v petek obiskal Italijanski DJ in producent Molella, avtor hitov, kot sta Discotek People in Whistle’s Party. Sobota bo v Kopru utripala v komercialnih ritmih popa, r’n’b-ja in housa, ki ga bosta ustvarjala Mr. Andy DJ, DJ Cvere, začinila pa ga bo vroča plesna animacija. V mariborskem Planetu Tuš bo v soboto za klubske ritme skrbel DJ Martini, za vroče vzdušje pa plesna animacija in dress code hot & sexy.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.