Sebastian je bil očitno utrujen

Včeraj je Planet Tuš v Celju obiskal >>toti Štajer’c<< Sebastian in poskušal s svojo simpatičnostjo prepričati keglje, da bi se prevrnili.

Sebastian je bil očitno utrujen Včeraj je Planet Tuš v Celju obiskal »toti Štajer’c« Sebastian in poskušal s svojo simpatičnostjo prepričati keglje, da bi se prevrnili. Uspelo mu je le delno, saj je pevsko in plesno nadarjeni blondinec s popolnim nasmeškom prepričal predvsem publiko in vzklikajoči nežnejši spol, keglji pa so bolj poredko padli. Sebastian je bil očitno sinoči za pravi boj v bowlingu, ki ga organiziramo v sodelovanju z Radiom Fantasy, preveč utrujen. Celo noč je namreč v Planetu snemal svoj novi videospot.

S svojo igro je Sebastian zbral 118 točk in s tem v dobrodelno akcijo za Tušev dobrodelni sklad za Hišo zavetja za otroke prispeval 236.000 tolarjev. S tem rezultatom se je uvrstil tik za brhkimi Špelcami in njunim Janijem ter prehitel duet YO-ZO, Tino G, Domna Kumra in Alyo. Še vedno pa na vrhu kraljujejo Peter Poles s svojimi magičnimi priigranimi 167 točkami, tesno mu diha za ovratnik rokometaš Uroš Zorman, tretje mesto pa še vedno drži pevec Six Pack Čukur.

Do sedaj so zvezdniki v svojih napetih dvobojih na parketu Planeta Tuš Celje zbrali skupaj že 2.124.000 tolarjev za sklad za Hišo zavetja za otroke ‘Malo hišo’ iz Pilštanja. Vsa zbrana sredstva bodo slovesno podarjena v januarju naslednje leto. Do takrat pa se nam obeta še nekaj zanimivih zvezdnic in zvezdnikov vedno atraktivne medijske scene. V četrtek, 20. oktobra, se bo na bowling parketu pojavila hrvaška dance skupina. Vabljeni na znova vroč četrtkov večer. Ne bo vam žal. Čaka vas navijanje, zabava in seveda zvezdniški bowling.

Oglejte si galerijo

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več