Sebastian je bil očitno utrujen

Včeraj je Planet Tuš v Celju obiskal >>toti Štajer’c<< Sebastian in poskušal s svojo simpatičnostjo prepričati keglje, da bi se prevrnili.

Sebastian je bil očitno utrujen Včeraj je Planet Tuš v Celju obiskal »toti Štajer’c« Sebastian in poskušal s svojo simpatičnostjo prepričati keglje, da bi se prevrnili. Uspelo mu je le delno, saj je pevsko in plesno nadarjeni blondinec s popolnim nasmeškom prepričal predvsem publiko in vzklikajoči nežnejši spol, keglji pa so bolj poredko padli. Sebastian je bil očitno sinoči za pravi boj v bowlingu, ki ga organiziramo v sodelovanju z Radiom Fantasy, preveč utrujen. Celo noč je namreč v Planetu snemal svoj novi videospot.

S svojo igro je Sebastian zbral 118 točk in s tem v dobrodelno akcijo za Tušev dobrodelni sklad za Hišo zavetja za otroke prispeval 236.000 tolarjev. S tem rezultatom se je uvrstil tik za brhkimi Špelcami in njunim Janijem ter prehitel duet YO-ZO, Tino G, Domna Kumra in Alyo. Še vedno pa na vrhu kraljujejo Peter Poles s svojimi magičnimi priigranimi 167 točkami, tesno mu diha za ovratnik rokometaš Uroš Zorman, tretje mesto pa še vedno drži pevec Six Pack Čukur.

Do sedaj so zvezdniki v svojih napetih dvobojih na parketu Planeta Tuš Celje zbrali skupaj že 2.124.000 tolarjev za sklad za Hišo zavetja za otroke ‘Malo hišo’ iz Pilštanja. Vsa zbrana sredstva bodo slovesno podarjena v januarju naslednje leto. Do takrat pa se nam obeta še nekaj zanimivih zvezdnic in zvezdnikov vedno atraktivne medijske scene. V četrtek, 20. oktobra, se bo na bowling parketu pojavila hrvaška dance skupina. Vabljeni na znova vroč četrtkov večer. Ne bo vam žal. Čaka vas navijanje, zabava in seveda zvezdniški bowling.

Oglejte si galerijo

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.