Saška Lendero boljša od reperja

Tako kot se končuje letošnje leto, se bliža h koncu tudi Bowling zvezd v Celjskem Planetu Tuš. Tokrat sta se kot ena izmed zadnjih v vrsti zvezdnikov v bowlingu pomerila drobna pevka Saška Lendero in mlado velenjsko odkritje, reper TrIIIple. V tekmovanju za najprestižnejšo nagrado, bowling pokal, ki ga bo januarja najboljši slovenski zvezdi slovesno podelilo naše podjetje skupaj z Radiom Fantasy, sta pevca stopila skupaj in zasedla celo bowling stezo.

Tokrat se je bolje izkazala velika ljubiteljica živali, ki je za vse podrte keglje zbrala 81 točk in tako za oskrbne dneve ‘Male hiše’ iz Pilštajna prispevala 162.000 tolarjev. Reper TrIIIple bo moral za vidnejše rezultate dobro trenirati. Vsi zvezdniki do sedaj, ki so se pomerili v Bowlingu zvezd z dobrodelnim namenom, so skupaj zbrali že zajeten kupček sredstev, kar 3.110.000 tolarjev.

Tako sta se Saša Lendero in TrIIIple z včerajšnjim nastopom uvrstila na skupno predzadnje mesto, po zbranih točkah sta prehitela le energično pevko Alyo. Pred njimi so Domen Kumer, Tina G, duet YO-ZO, Sebastian, Atomik Harmonik, Rebeka Dremelj, trije veslači – Matej Prelog, Luka Špik in Davor Mizerit. Na tretjem mestu je še vedno Six Pack Čukur, drugo mesto trdno drži rokometaš Uroš Zorman, na prvem mestu pa kraljuje Peter Poles.

Čaka nas predzadnja predstava zvezdnikov v veselem decembru. Kdo bo tokrat z nami? Pridite in se prepričajte sami. Obeta se veliko zabave in smeha ter seveda bowling!