Šank Rock in DJ Miss Divine v Kranju

Shrek za vedno in Seks v mestu sta ta vikend v kinematografe Tuš privabila skupaj skoraj 12.000 gledalcev. Izjemno raznoliko bo v tednu, ki prihaja, tudi dogajanje na koncertnih odrih in plesiščih Planetov Tuš.

V tednu do 13. junija bodo v Planetu Tuš med drugim gostili skupino Šank rock, Jugo pop rock večer, oddajo Secret disco, Dance party: Mi smo nazaj 9, pop, r’n’b in house večer Ritem Planeta in DJ Miss Divine z odlično house glasbo.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe privabile veliko ljubiteljev filma. Boj za prvo mesto gledanosti je bil silovit, zanj pa sta se pomerila novost preteklega tedna, romantična komedija Seks v mestu 2 in animirana družinska pustolovščina Shrek za vedno.
Na koncu je povedel zeleni grdobec, ki si ga je v minulem vikendu ogledalo kar 6.270 gledalcev, na drugem mestu pa so pristale Carrie, Charlotte, Miranda in Samantha, dogodivščine katerih si je ogledalo 5.591 gledalcev. Z drugega na tretje mesto je zdrsnila akcijska drama Robin Hood, ki si jo je ta vikend ogledalo 1.334 gledalcev. Peterico zaključujeta akcijski pustolovski spektakel Perzijski princ: Sipine časa in romantična komedija Rezervni načrt. Planeti Tuš so sicer v minulem vikendu pred filmska platna privabili kar 14. 950 ljubiteljev sedme umetnosti.

Zanimivo in raznoliko dogajanje bo ta teden zaznamovalo tudi plesišča Planetov Tuš. V Kranju bodo v petek za odlično zabavo poskrbeli velenjski rokerji skupina Šank rock, s svojimi hiti, kot so Metulj, Pravljica o mavričnih ljudeh in Delam, kar paše mi. Petek v Celju bo v znamenju največjih uspešnic jugo pop rocka, v Kopru se bodo obiskovalci z DJ-ja DeeJakom sprehodili skozi zgodovino komercialne dancefloor glasbe, v Mariboru pa bo petkov večer z ekipo M. S. N. utripal v ritmih dancea. V Ritmu Planeta, ki bo v soboto zvečer v Celju bosta DJ Lady Aysha, Mr. Andy DJ poskrbela za udarne komercilne ritme popa, r’n’b-ja in housa, v Kranju pa v soboto za nepozabno zabavo poskrbela Miss Divine, ena najbolj vplivnih ženskih DJ-jk.

Ne le ne plesiščih, številni dogodki se bodo odvijali tudi v in ob Planetih Tuš. V Mariboru se bo v soboto, pred Planetom Tuš odvijal FHM-jev turnir malega nogometa, v Celju lahko v soboto ustvarite svojo poletno šatuljico za nakit, v Kranju bo v soboto potekal medšolski festival Korajža velja in ustvarjalna delavnica, v kateri bodo otroci iz stiropora izdelovali črne vdove, v Kopru bomo namesto pajkov izdelovali obešanke za vrata, v Novem mestu pa poletne slike.

Na festivalu Korajža velja se bodo v petek pomerili tudi mladi pevci iz Dolenjske. Intenzivno pa že potekajo priprave na 11. Tušev vzpon na Celjsko kočo, ki bo v soboto 19. junija.

< Nazaj

Ostale novice