Šank Rock in DJ Miss Divine v Kranju

Shrek za vedno in Seks v mestu sta ta vikend v kinematografe Tuš privabila skupaj skoraj 12.000 gledalcev. Izjemno raznoliko bo v tednu, ki prihaja, tudi dogajanje na koncertnih odrih in plesiščih Planetov Tuš.

V tednu do 13. junija bodo v Planetu Tuš med drugim gostili skupino Šank rock, Jugo pop rock večer, oddajo Secret disco, Dance party: Mi smo nazaj 9, pop, r’n’b in house večer Ritem Planeta in DJ Miss Divine z odlično house glasbo.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe privabile veliko ljubiteljev filma. Boj za prvo mesto gledanosti je bil silovit, zanj pa sta se pomerila novost preteklega tedna, romantična komedija Seks v mestu 2 in animirana družinska pustolovščina Shrek za vedno.
Na koncu je povedel zeleni grdobec, ki si ga je v minulem vikendu ogledalo kar 6.270 gledalcev, na drugem mestu pa so pristale Carrie, Charlotte, Miranda in Samantha, dogodivščine katerih si je ogledalo 5.591 gledalcev. Z drugega na tretje mesto je zdrsnila akcijska drama Robin Hood, ki si jo je ta vikend ogledalo 1.334 gledalcev. Peterico zaključujeta akcijski pustolovski spektakel Perzijski princ: Sipine časa in romantična komedija Rezervni načrt. Planeti Tuš so sicer v minulem vikendu pred filmska platna privabili kar 14. 950 ljubiteljev sedme umetnosti.

Zanimivo in raznoliko dogajanje bo ta teden zaznamovalo tudi plesišča Planetov Tuš. V Kranju bodo v petek za odlično zabavo poskrbeli velenjski rokerji skupina Šank rock, s svojimi hiti, kot so Metulj, Pravljica o mavričnih ljudeh in Delam, kar paše mi. Petek v Celju bo v znamenju največjih uspešnic jugo pop rocka, v Kopru se bodo obiskovalci z DJ-ja DeeJakom sprehodili skozi zgodovino komercialne dancefloor glasbe, v Mariboru pa bo petkov večer z ekipo M. S. N. utripal v ritmih dancea. V Ritmu Planeta, ki bo v soboto zvečer v Celju bosta DJ Lady Aysha, Mr. Andy DJ poskrbela za udarne komercilne ritme popa, r’n’b-ja in housa, v Kranju pa v soboto za nepozabno zabavo poskrbela Miss Divine, ena najbolj vplivnih ženskih DJ-jk.

Ne le ne plesiščih, številni dogodki se bodo odvijali tudi v in ob Planetih Tuš. V Mariboru se bo v soboto, pred Planetom Tuš odvijal FHM-jev turnir malega nogometa, v Celju lahko v soboto ustvarite svojo poletno šatuljico za nakit, v Kranju bo v soboto potekal medšolski festival Korajža velja in ustvarjalna delavnica, v kateri bodo otroci iz stiropora izdelovali črne vdove, v Kopru bomo namesto pajkov izdelovali obešanke za vrata, v Novem mestu pa poletne slike.

Na festivalu Korajža velja se bodo v petek pomerili tudi mladi pevci iz Dolenjske. Intenzivno pa že potekajo priprave na 11. Tušev vzpon na Celjsko kočo, ki bo v soboto 19. junija.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več