Salt z akcijsko razpoloženo Angelino Jolie

V Planete Tuš Celje, Koper, Kranj, Novo mesto in Maribor prihajata ta teden dve filmski novosti; drama Mati in hči ter animirana komedija Mačke in psi: Maščevanje gospe Muce 3D. V preteklem vikendu so gledalci najraje zapluli v akcijske vode in uživali ob pogledu na Angelino Jolie v akcijski novosti prejšnjega tedna Salt, med tem ko je druga novost prejšnjega tedna, akcija Plačanci, pristala na drugem mestu.

V Planetu Tuš Koper je med tem že vse pripravljeno za prvi Otroški festival, ki bo s pestrim dogajanjem in privlačnimi nakupnimi priložnostmi poskrbel za vesel skok v novo šolsko leto. Bowlingi Planetov Tuš pa bodo zadnji avgustovski vikend utripali v vročih ritmih FHM & Bella donna zabav in ob zvokih najboljših domačih dj-ev.

V kinodvorane Planetov Tuš prihajata ta teden zadnji dve avgustovski filmski novosti. S sredino premiero v Novem mestu, drugje pa od četrtka, pred gledalce prihaja animirana komedija Mačke in psi: Maščevanje gospe Muce v 3D tehniki. Ljudje po vsem svetu obožujejo svoje domače ljubljenčke. Kaj pa ljudje o njih sploh vedo? Premislite še enkrat. »Prav to idilično podobo ubrane domačnosti hočejo, da vidite,« pravi režiser Brad Peyton, ki v filmu z velikim veseljem razgalja zgodbo o dvoriščnih političnih spletkah. Ob koncu poletja prihaja na platna Planetov Tuš še drama Mati in hči. Film pripoveduje o življenju in usodi treh žensk. Mati in hči je drama s srcem, dušo, bolečino in upanjem.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 10.524 ljubiteljev filma. Prvo mesto je z 2.861 gledalci prepričljivo prevzela novost preteklega tedna, akcijski triler Salt z agentko CIE Angelino Jolie v glavni vlogi. Na drugo mesto se je zavihtela druga akcijska novost minulega tedna, film scenarista, režiserja in igralca Sylvestra Stallona, Plačanci. Tretje mesto pa je zasedla tretja novost minulega tedna, sinhronizirana družinska komedija Marmaduke, ki si jo je ogledalo 1.360 gledalcev. Peterico zaključujeta animirana družinska komedija Svet igrač 3D in komedija Superžur.

Vroč avgust se bo zaključil vroče tudi na Bowlingih Planetov Tuš. Planet Tuš, FHM in Bella donna so združili moči in za vas pripravili plesni spektakel seksi deklet, modno revijo spodnjega perila in jesenskih trendov, FHM hostese, go go plesalke, dekleta iz naslovnice, spektakel ognjene plesalke in zabavo z DJ-jem do jutranjih ur, in to v petek v Kopru in v soboto v Kranju. V mariborskem Planetu Tuš bo petek minil v ritmih M.S.N. Dance partya številka 10, in to pod taktirko Simona Na Poskok a.k.a. Sid Templerja, DJ Nika in Lady Ayshe. Celje pa bo v petek poplesovalo ob Poletni vročici Radia Fantasy, ki bo prava zabava za zaključek poletja.

V koprskem Planetu Tuš je že vse nared za prvi Otroški festival, ki bo potekal od te srede do prihodnjega torka. Festival bo v tednu, v katerem se počitnice prevesijo v novo šolsko leto, ugodne nakupe otroških oblačil in potrebščin povezal s številnimi zabavnimi dogodki, nastopi, predstavami in ustvarjalnimi delavnicami, s katerem bodo otroci stopili proti dogodivščinam novega 1. septembra. Dogajanje bodo v Planetu Tuš Koper v soboto med drugim popestrili z veliko modno revijo za otroke in najstnike ter z nastopom Maje Keuc.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več