S Tuševim trgovskim centrom v Novem mestu več kot 40 novih delovnih mest

V sredo, 25. maja, se v Novem mestu na naslovu Ulica Slavka Gruma 7 odpira nov Tušev trgovski center.

V sredo, 25. maja, se v Novem mestu na naslovu Ulica Slavka Gruma 7 odpira nov Tušev trgovski center. V objekt, ki je del stanovanjsko-poslovnega objekta, smo vložili kar 830 milijonov tolarjev. V poslovno-prodajnih prostorih, ki se raztezajo na 2138 m2, pa bodo poleg Tuševega supermarketa tudi gostinski lokal, dve trgovini s tekstilom, Frizerski salon Mitja hair team, zlatar in papirnica.

Aleksander Svetelšek nam je o investiciji povedal: ˝Veseli smo, da v Novem mestu odpiramo že naš drugi trgovski center. Krajanom in okoliškim prebivalcem tako ponujamo nov trgovski objekt z veliko izbiro izdelkov po ugodnih cenah, raznovrstno akcijsko ponudbo, ponudbo izdelkov naše lastne blagovne znamke ter posebnimi ugodnostmi, ki jih prinaša članstvo v Tuš klubu. Hkrati pa bo novi center ponujal še mnogo več, v njem boste lahko opravili vse majhne vsakodnevne opravke, se odpočili od vsakodnevnega vrveža ali pa v prijetni družbi prijateljev in klepetu popili popoldansko kavico.˝

V supermarketu in spremljajočih storitvenih lokalih bo redno zaposlitev dobilo kar 42 oseb, ki bodo za kakovostno ponudbo in prijazno storitev skrbele od ponedeljka do sobote od 8. do 20. ure.

Uradna otvoritev trgovskega centra bo v sredo, 25. maja, in kot je v naši družbi že navada, jo bo tudi tokrat spremljal bogat zabaven program, na katerem bodo Novomeščane zabavali tudi Helena Blagne in Atomik harmonik.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice