S Tuševim marketom v Sevnici 26 novih delovnih mest

V sredo, 8. junija, se v Dolenjem Boštanju pri Sevnici na naslovu Dolenji Boštanj 60 b odpira nov Tušev market.

V sredo, 8. junija, se v Dolenjem Boštanju pri Sevnici na naslovu Dolenji Boštanj 60 b odpira nov Tušev market. V objekt, velikosti več kot 1430 m² smo vložili kar 450 milijonov tolarjev. Za dobro postrežbo in zadovoljstvo kupcev pa bo v trgovini, ki se razteza na več kot 1130 m², skrbelo 26 novih sodelavcev naše družbe.

Aleksander Svetelšek nam je o investiciji povedal: ˝Veseli nas, da v Sevnici poleg franšizne prodajalne Tuš odpiramo tudi našo prvo trgovino. Krajanom in okoliškim prebivalcem bomo tako ponudili celoten splet naše pestre ponudbe izdelkov po ugodnih cenah in vse dodatne ugodnosti, ki jih ponujamo tudi v drugih naših trgovinah – raznovrstno akcijsko ponudbo, ponudbo izdelkov naše lastne blagovne znamke ter posebne ugodnosti, ki jih prinaša članstvo v Tuš klubu.˝

Na novo smo zaposlili kar 26 oseb, ki bodo od ponedeljka do sobote od 8. do 20. ure ter ob nedeljah od 8. do 13. ure skrbele za kakovostno ponudbo in prijazno postrežbo. Za udobje kupcev pa smo v Tušu poskrbeli tudi s kar 46 parkirnimi mesti.

Uradna otvoritev trgovskega centra z bogatim zabavnim programom bo v sredo, 8. junija, in kot je v naši družbi že navada, se bodo tudi pri tej otvoritvi spomnili najmlajših. Ček v vrednosti 500 tisoč tolarjev bomo podarili vrtcu Ciciban, kjer bodo podarjena sredstva porabili za nakup kakovostnih otroških igral.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice