Rowenta 50% ceneje za člane Tuš kluba

V Tušu smo za svoje najzvestejše kupce, člane Tuš kluba, zopet pripravili posebno akcijo. Za vsak nakup nad 3.000 tolarjev si člani Tuš kluba v trgovinah in franšizah Tuš prislužijo ‘Tuš Klub zvezdico’.

V Tušu smo za svoje najzvestejše kupce, člane Tuš kluba, zopet pripravili posebno akcijo. Za vsak nakup nad 3.000 tolarjev si člani Tuš kluba v trgovinah in franšizah Tuš prislužijo ‘Tuš Klub zvezdico’. Za zbranih 15 zvezdic lahko po zelo ugodni ceni kupijo enega od izbranih izdelkov proizvajalca Rowenta. Akcija zbiranja zvezdic poteka do vključno 15. decembra, zbirne kupone pa lahko kupci unovčijo vse do konca meseca decembra.

Zvezdice in zbirni kupon prejmejo kupci pri vsaki blagajni v trgovinah in franšizah Tuš. Kupci za vsakih 3 tisoč tolarjev prejmejo po eno Tuševo zvezdico. Za 15 zbranih zvezdic pa lahko ob predložitvi izpolnjenega zbirnega kupona pri blagajni kupijo enega izmed štirih izdelkov Rowenta. Izbrani izdelki so sušilec za lase Provital, kotliček za kuhanje vode, aparat za kavo in likalnik. Vsi izbrani Rowentini izdelki v tej akciji imajo dveletno garancijo in niso v redni prodaji v trgovinah in franšizah TUŠ, kupite jih lahko le ob predloženem zbirnem kuponu.

Aleksander Svetelšek, naš direktor, je povedal: ˝Osnova našega poslovanja je kupcem vedno ponuditi kvalitetne izdelke in storitve po čim nižji ceni. Najnovejšo akcijo Tuš kluba smo pripravili v sodelovanju s podjetjem Rowenta. Kvalitetne izdelke za dom in gospodinjstvo lahko tako člani Tuš kluba kupijo 50 odstotkov ceneje od priporočene cene dobavitelja na trgu. Z odzivom kupcev pa smo že v prvem tednu izredno zadovoljni, saj so naši prodajalci razdelili že preko 200 tisoč zvezdic.˝

To je le zadnja od ugodnosti, ki jih naša družba ponuja svojim članom. Poleg akcij, v katerih lahko člani posamezne izdelke kupujejo tudi do 50 odstotkov ceneje, članstvo omogoča tudi številne druge ugodnosti, kot so: sodelovanje v nagradnih igrah, udeležba pri različnih dogodkih, druženja članov ter popusti pri nakupu oblačil in obutve, cenejše gostinske storitve in tudi cenovno ugodnejša potovanja in letovanja.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.