Rowan Atkinson se v Planete Tuš vrača kot Johnny English 2

V Planete Tuš se ta teden vrača najbolj znameniti britanski tajni agent Johnny English, ki ga je ponovno v svojstvenem mojstrsko-duhovitem stilu upodobil Rowan Atkinson. Komedija se podaja v bitko s Smrkci, ki ostajajo najbolj gledani film na velikih platnih. Disco Planeti bodo konec tedna postregli s koncertom Mambo Kingsov v Kopru, slovesom od poletja v Kranju, vročimi ritmi Salse v Mariboru ter vročim plesom v Celju.

V Planete Tuš prihaja ta teden ena najbolj težko pričakovanih komedij skorajšnje jeseni – Johnny English 2. Agenta Johnnya Englisha verjetno ni treba posebej predstavljati, saj si je marsikdo že ogledal prvi film z Rowanom Atkinsonom, ki ga gledalci poznajo predvsem po legendarnem liku Mr. Beana. Najbolj znameniti tajni agent na svetu Johnny English se je po polomiji v Mozambiku pred osmimi leti umaknil v tibetanski samostan. Toda ko ga MI7 pokliče nazaj na nalogo, ki jo lahko vodi samo on, se takoj poda nazaj v akcijo.

Smrkci že od prihoda na velika platna kraljujejo na vrhu lestvice gledanosti. Tako so minuli konec tedna v kinematografe Planetov Tuš privabili 4.874 gledalcev. Komedija Ta nora ljubezen, sicer novost prejšnjega tedna, je pristala na drugem mestu, le malo za njo pa je grozljivka Brez povratka 5, ki si jo je ogledal 1.701 gledalec. Lestvico petih najbolj gledanih filmov zaključujeta komediji Oskrbnik in Huda učiteljica.

Lestvica prvih pet najbolj gledanih filmov v kinematografih Planet Tuš Celje, Novo mesto, Maribor, Kranj in Koper od 9. 9. do 11. 9.:

Lestvica prvih pet najbolj gledanih filmov:
1. Smrkci (CF) 4.874
2. Ta nora ljubezen (BF) 1.783
3. Brez povratka 5 (BF) 1.701
4. Oskrbnik (CF) 990
5. Huda učiteljica (CF) 868
Skupaj vseh kino obiskovalcev: 10.955

Vreme je ob koncih tedna še poletno toplo, zato je poletno vroče tudi v Disco Planetih. V petek bodo za pravo primorsko fešto v Kopru poskrbeli stari znanci občinstva Mambo Kings, v Kranju bo plesno in zabavno na Hitovem after summer partyu, v Mariboru pa se bo plesišče treslo v ritmih Salse. Tretji septembrski petek predstavljamo Trendy Fridays v Celju, kjer si bodo obiskovalci napasli oči v spektakularnem šovu plesa na drogu ter bikini bowlingu. Sobote bodo v Kopru, Kranju in Celju klubsko obarvane, medtem ko se bodo Mariborčani zabavali na Revival eventu v glasbi 90. let.

V Planetih Tuš po vsej Sloveniji je september izjemno bogat z dogodki. Odraz jesenskih barv, v katere se počasi odeva narava, so Domače tržnice s pestro ponudbo dobrot in pridelkov s slovenskih kmetij, ki potekajo vsako soboto od 9. do 13. ure v Planetih Tuš Celje, Maribor, Koper in Novo mesto. V Planetu Tuš Celje je na ogled fotografska razstava boksarskega šampiona Dejana Zavca, v Novem mestu in Mariboru so na ogled fotografije s slovenskih kulinaričnih potepanj, v Kranju si obiskovalci med nakupovanjem in zabavo lahko ogledajo v fotografski objektiv ujete lepote solin, v Kopru pa fotografsko razstavo Lepota kot umetnost modnega fotografa Matjaža Očka.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.