Romana Kranjčan navdušila otroke v Novem mestu

Planet Tuš v Novem mestu je bil v petek, 12. septembra 2003 nadvse vesel in razposajen.

Planet Tuš v Novem mestu je bil v petek, 12. septembra 2003 nadvse vesel in razposajen. Prireditev z Romano Kranjčan je obiskovalo veliko otrok skupaj s starši. Pisar je s svojimi pomočniki delil darila, otroci pa so veselo zapeli in zaplesali z Romano Kranjčan. Poskočna Romana je navdušila vse prisotne in popestrila večer v novomeškem Planetu.

Romana Kranjčan navdušila otroke v Novem mestu

Poleg obdaritve pa so v Planetu potekale tudi ustvarjalne delavnice, kjer so otroci ustvarjali in izdelovali zanimive izdelke, ki so jih lahko odnesli tudi s seboj domov.

Romana Kranjčan navdušila otroke v Novem mestu

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.