Romana Kranjčan navdušila otroke v Novem mestu

Planet Tuš v Novem mestu je bil v petek, 12. septembra 2003 nadvse vesel in razposajen.

Planet Tuš v Novem mestu je bil v petek, 12. septembra 2003 nadvse vesel in razposajen. Prireditev z Romano Kranjčan je obiskovalo veliko otrok skupaj s starši. Pisar je s svojimi pomočniki delil darila, otroci pa so veselo zapeli in zaplesali z Romano Kranjčan. Poskočna Romana je navdušila vse prisotne in popestrila večer v novomeškem Planetu.

Poleg obdaritve pa so v Planetu potekale tudi ustvarjalne delavnice, kjer so otroci ustvarjali in izdelovali zanimive izdelke, ki so jih lahko odnesli tudi s seboj domov.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.