Rokomet tudi v Planetu Tuš

Vabimo vas na tekmovanje v metanju sedemmetrovke, ki bo v avli kinematografov Planet Tuš Celje v petek, 23. januarja, in v soboto, 24. januarja, med 17:00 in 18:00 uro.

Vabimo vas na tekmovanje v metanju sedemmetrovke, ki bo v avli kinematografov Planet Tuš Celje v petek, 23. januarja, in v soboto, 24. januarja, med 17:00 in 18:00 uro.

Z vami bodo tekmovali rokometaši Pivovarne Laško: Dino Bajram, Miha Gorenšek, Matjaž Brumen, Aljoša Rezar.

Sodelujoči boste prejeli majico s podpisom, najboljše pa čakajo lepe nagrade in brezplačno fotografiranje s prisotnimi rokometaši.

Med obiskovalci, ki bodo obiskali kinematografe Planet Tuš v času od 22. in 25. januarja 2004 bomo izbrali 10 tistih, ki se bodo fotografirali s prisotnimi rokometaši Pivovarne laško!

Vabljeni!

Sponzorji prireditve:
Foto Tabor, maxi Rossi, Pivovarna Laško

Medijski sponzor:
Radio Fantasy

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.