Robin Hood – filmska novost in poslastica tega tedna

Na filmska platna Planetov Tuš prihaja ta četrtek dolgo pričakovana akcijska drama Robin Hood. Statistika gledanosti minulega vikenda priča, da si je največ, kar 2.861, gledalcev ogledalo romantično komedijo Rezervni načrt. Izjemno raznoliko bo dogajanje na koncertnih odrih in plesiščih Planetov Tuš, saj bodo ti v tednu do 16. maja gostili skupino Crvena jabuka, Salsa party, Facebook party ter Hip hop & r’n’b večer in večer popa, r’n’b-ja ter housa._x000D_

Na filmska platna Planetov Tuš prihaja ta četrtek dolgo pričakovana akcijska drama Robin Hood. Statistika gledanosti minulega vikenda priča, da si je največ, kar 2.861, gledalcev ogledalo romantično komedijo Rezervni načrt. Izjemno raznoliko bo dogajanje na koncertnih odrih in plesiščih Planetov Tuš, saj bodo ti v tednu do 16. maja gostili skupino Crvena jabuka, Salsa party, Facebook party ter Hip hop & r’n’b večer in večer popa, r’n’b-ja ter housa.

Planeti Tuš bodo v sredo na veliki svečani premieri, ki se bo začela ob 19. uri, svoji publiki predstavil akcijski zgodovinski spektakel Robin Hood, enega največjih filmov režiserja Gladiatorja in Hannibala, Ridleya Scotta. Igralska zasedba te akcijske drame je izjemna, saj nastopata v glavnih vlogah z oskarjem nagrajeni Russell Crowe in odlična Cate Blanchett. Nepozabna in navdihujoča je tudi zgodba o Robinu Hoodu, junaku in izobčencu, ki jemlje bogatim, da bi lahko pomagal revnim.

Statistika minulega vikenda razkriva, da je gledalce tokrat najbolj prepričala romantična komedija Rezervni načrt, ki si jo je ogledalo 2.861 gledalcev. Na drugo mesto je s prvega zdrsnila znanstveno-fantastična akcija Iron man 2, ki si jo je ogledalo 1.816 gledalcev. Na tretje mesto pa je z drugega zdrsnil domišljijski akcijski 3D spektakel Spopad titanov z 1.803 gledalci. Med peterico najbolje gledanih ostajata tudi družinska animirana 3D pustolovščina Kako izuriti svojega zmaja in romantična komedija Romanca v Rimu. Planeti Tuš so sicer v minulem vikendu pred filmska platna privabili več kot 10.100 ljubiteljev sedme umetnosti.

Filme v Planetih Tuš bo ta vikend dopolnjevalo zanimivo spremljevalno dogajanje. V Celju bodo v petek, 14. maja, večer na bowlingu Planeta Tuš v znamenju legendarne sarajevske skupine Crvena jabuka, ki bo za vse ljubitelje preigrala njihove največje hite, kot so: Tamo gdje ljubav počinje, To mi radi, Ima nešto od srca do srca in številne druge. V Kopru bo v petek zvečer potekal Secret disco, glasbeno-informativna oddaja na Radiu Capris in projekt DJ-ja DeeJake-a, katerega namen je predstavitev zgodovine komercialne dancefloor glasbe. V Kranju bo večer utripal v hip hop in r’n’b ritmih, v Mariboru pa v ritmu salse. Ritem Planeta bo v sobotnem večeru v Celju obarvan s komercialnim popom, r’n’b-jem in housom, v Planetu Tuš Kranj in Maribor pa se bodo obiskovalci to soboto zabavali na prvem Facebook partyu.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več