Robert Vrečer na Celjsko kočo z novim rekordom

  • 1

Tušev vzpon na Celjsko kočo je v 13. letu privabil več kot 2000 kolesarjev in pohodnikov. Po krajšem premoru je padel tudi rekord vzpona. Najhitrejši kolesar je s časom 16 minut in 23 sekund postal Robert Vrečer, ki je stari rekord izboljšal za štiri sekunde. Za vse udeležence so na cilju pripravili kulinarične dobrote, osvežitev, nagrade, nagradili so tudi najštevilčnejšo družino, in zabavo s Čuki.

Tušev vzpon na Celjsko kočo je tradicionalni oznanjevalec začetka rekreativnega poletja v Celjski regiji in širše. Športniki in rekreativci so do vrha Celjske koče premagali skupno 7 kilometrov oziroma 440 metrov višinske razlike. »Vsako leto navduši skupinski štart izpred Planeta Tuš in vožnja skozi mesto. Ponosni smo, da privabimo veliko število rekreativnih športnikov, ker pa so nekateri tukaj tudi zaradi potrjevanja svoje forme, je prav, da najboljše nagradimo,« je na cilju Tuševega vzpona na Celjsko kočo povedala Anja Marjetič, vodja odnosov z javnostmi v Skupini Tuš.

Na cilju na Celjski koči so tudi letos za vse udeležence pripravili nepozabno zabavo s Čuki, bogato pogostitev in nagradne igre. Razglasili so najboljše kolesarje in jim podelili denarne nagrade iz sklada, vrednega 2100 evrov. Poseben sklad je bil rezerviran tudi za novi rekord proge, ki ga je letos postavil Robert Vrečar, saj je prejšnjega izboljšal za 4 sekunde. Posebno presenečenje pa so pripravili tudi najštevilčnejšo družino.

Rezultati:
Moški absolutno:
1. Robert Vrečer (Continental team Voralerberg) 16 min 23 s
2. Gregor Tekavec (BTC BAUER) 18 min 03 s
3. Miran Cvet (KD Hrastnik) 18 min 08 s

Ženske absolutno:
1. Špela Škrajnar (GANESHATEAM) 21 min 52 s
2. Valentina Rebec (ŠD Povž) 22 min 51 s
3. Sara Frece (Polet Garmin) 24 min 42 s

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.