Robert Vrečer na Celjsko kočo z novim rekordom

  • 1

Tušev vzpon na Celjsko kočo je v 13. letu privabil več kot 2000 kolesarjev in pohodnikov. Po krajšem premoru je padel tudi rekord vzpona. Najhitrejši kolesar je s časom 16 minut in 23 sekund postal Robert Vrečer, ki je stari rekord izboljšal za štiri sekunde. Za vse udeležence so na cilju pripravili kulinarične dobrote, osvežitev, nagrade, nagradili so tudi najštevilčnejšo družino, in zabavo s Čuki.

Tušev vzpon na Celjsko kočo je tradicionalni oznanjevalec začetka rekreativnega poletja v Celjski regiji in širše. Športniki in rekreativci so do vrha Celjske koče premagali skupno 7 kilometrov oziroma 440 metrov višinske razlike. »Vsako leto navduši skupinski štart izpred Planeta Tuš in vožnja skozi mesto. Ponosni smo, da privabimo veliko število rekreativnih športnikov, ker pa so nekateri tukaj tudi zaradi potrjevanja svoje forme, je prav, da najboljše nagradimo,« je na cilju Tuševega vzpona na Celjsko kočo povedala Anja Marjetič, vodja odnosov z javnostmi v Skupini Tuš.

Na cilju na Celjski koči so tudi letos za vse udeležence pripravili nepozabno zabavo s Čuki, bogato pogostitev in nagradne igre. Razglasili so najboljše kolesarje in jim podelili denarne nagrade iz sklada, vrednega 2100 evrov. Poseben sklad je bil rezerviran tudi za novi rekord proge, ki ga je letos postavil Robert Vrečar, saj je prejšnjega izboljšal za 4 sekunde. Posebno presenečenje pa so pripravili tudi najštevilčnejšo družino.

Rezultati:
Moški absolutno:
1. Robert Vrečer (Continental team Voralerberg) 16 min 23 s
2. Gregor Tekavec (BTC BAUER) 18 min 03 s
3. Miran Cvet (KD Hrastnik) 18 min 08 s

Ženske absolutno:
1. Špela Škrajnar (GANESHATEAM) 21 min 52 s
2. Valentina Rebec (ŠD Povž) 22 min 51 s
3. Sara Frece (Polet Garmin) 24 min 42 s

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.