Rebeka Dremelj dokazala svoj vsestranski talent

Brhka Rebeka je tokrat pribowlala enako število točk kot skupina Atomik Harmonik. S tem je v sklad za oskrbne dneve ‘Male hiše’ iz Pilštanja dodala 244 tisoč tolarjev. Kot da to ne bi bilo dovolj, je iz svojega mošnjička dodala še 100 tisoč tolarjev.

Rebeka Dremelj dokazala svoj vsestranski talent Na pokalu bowling zvezd v celjskem Planetu Tuš je bilo včeraj kljub novembrskemu sivemu vremenu še vedno poletno vroče. Za prestižni bowling pokal se je tokrat potegovala energična Rebeka Dremelj, ki je poleg svojih že znanih pevskih in poslovnih sposobnosti občinstvu tokrat pokazala, kaj pomeni vsestranski talent in igralski šarm. Kljub premiernemu igranju bowlinga je s priigranimi 122 točkami postala najboljša predstavnica ženskega spola – prava miss v tekmovanju bowling zvezd, ki ga organiziramo skupaj z Radiom Fantasy.

Brhka Rebeka je tokrat pribowlala enako število točk kot vesela skupina Atomik Harmonik. S tem je v sklad za oskrbne dneve ‘Male hiše’ iz Pilštanja dodala 244 tisoč tolarjev. Kot da to ne bi bilo dovolj, je iz svojega mošnjička dodala še 100 tisoč tolarjev ter tako prispevala rekordni znesek – 344 tisoč tolarjev! Zvezdniki, ki so se v bowlingu Planeta Tuš pomerili do sedaj, so tako skupaj zbrali že 2.680.000 tolarjev.

Rebeka pa ni premagala moške trojice, ki že nekaj tednov vodi v podiranju kegljev. Še vedno je prvak Peter Poles, sledi mu rokometni junak Uroš Zorman, tretje mesto pa pripada Six Pack Čukurju. Četrto mesto si sedaj po novem delita skupina Atomik Harmonik in Rebeka Dremelj, sledijo jim Sebastian, duet YO-ZO, Tina G, Domen Kumer in Alya. V četrtek, 17.novembra, pa se že obeta nova tekma. Trenirate? Katera zvezda se bo tokrat bleščala v soju žarometov? Prepričajte se sami. Vabljeni na zabavne četrtke v Planet Tuš Celje. Čaka vas navijanje, zabava in seveda zvezdniški bowling.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več