Rebeka Dremelj dokazala svoj vsestranski talent

Brhka Rebeka je tokrat pribowlala enako število točk kot skupina Atomik Harmonik. S tem je v sklad za oskrbne dneve ‘Male hiše’ iz Pilštanja dodala 244 tisoč tolarjev. Kot da to ne bi bilo dovolj, je iz svojega mošnjička dodala še 100 tisoč tolarjev.

Na pokalu bowling zvezd v celjskem Planetu Tuš je bilo včeraj kljub novembrskemu sivemu vremenu še vedno poletno vroče. Za prestižni bowling pokal se je tokrat potegovala energična Rebeka Dremelj, ki je poleg svojih že znanih pevskih in poslovnih sposobnosti občinstvu tokrat pokazala, kaj pomeni vsestranski talent in igralski šarm. Kljub premiernemu igranju bowlinga je s priigranimi 122 točkami postala najboljša predstavnica ženskega spola – prava miss v tekmovanju bowling zvezd, ki ga organiziramo skupaj z Radiom Fantasy.

Brhka Rebeka je tokrat pribowlala enako število točk kot vesela skupina Atomik Harmonik. S tem je v sklad za oskrbne dneve ‘Male hiše’ iz Pilštanja dodala 244 tisoč tolarjev. Kot da to ne bi bilo dovolj, je iz svojega mošnjička dodala še 100 tisoč tolarjev ter tako prispevala rekordni znesek – 344 tisoč tolarjev! Zvezdniki, ki so se v bowlingu Planeta Tuš pomerili do sedaj, so tako skupaj zbrali že 2.680.000 tolarjev.

Rebeka pa ni premagala moške trojice, ki že nekaj tednov vodi v podiranju kegljev. Še vedno je prvak Peter Poles, sledi mu rokometni junak Uroš Zorman, tretje mesto pa pripada Six Pack Čukurju. Četrto mesto si sedaj po novem delita skupina Atomik Harmonik in Rebeka Dremelj, sledijo jim Sebastian, duet YO-ZO, Tina G, Domen Kumer in Alya. V četrtek, 17.novembra, pa se že obeta nova tekma. Trenirate? Katera zvezda se bo tokrat bleščala v soju žarometov? Prepričajte se sami. Vabljeni na zabavne četrtke v Planet Tuš Celje. Čaka vas navijanje, zabava in seveda zvezdniški bowling.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.