Rebeka Dremelj dokazala svoj vsestranski talent

Brhka Rebeka je tokrat pribowlala enako število točk kot skupina Atomik Harmonik. S tem je v sklad za oskrbne dneve ‘Male hiše’ iz Pilštanja dodala 244 tisoč tolarjev. Kot da to ne bi bilo dovolj, je iz svojega mošnjička dodala še 100 tisoč tolarjev.

Rebeka Dremelj dokazala svoj vsestranski talent Na pokalu bowling zvezd v celjskem Planetu Tuš je bilo včeraj kljub novembrskemu sivemu vremenu še vedno poletno vroče. Za prestižni bowling pokal se je tokrat potegovala energična Rebeka Dremelj, ki je poleg svojih že znanih pevskih in poslovnih sposobnosti občinstvu tokrat pokazala, kaj pomeni vsestranski talent in igralski šarm. Kljub premiernemu igranju bowlinga je s priigranimi 122 točkami postala najboljša predstavnica ženskega spola – prava miss v tekmovanju bowling zvezd, ki ga organiziramo skupaj z Radiom Fantasy.

Brhka Rebeka je tokrat pribowlala enako število točk kot vesela skupina Atomik Harmonik. S tem je v sklad za oskrbne dneve ‘Male hiše’ iz Pilštanja dodala 244 tisoč tolarjev. Kot da to ne bi bilo dovolj, je iz svojega mošnjička dodala še 100 tisoč tolarjev ter tako prispevala rekordni znesek – 344 tisoč tolarjev! Zvezdniki, ki so se v bowlingu Planeta Tuš pomerili do sedaj, so tako skupaj zbrali že 2.680.000 tolarjev.

Rebeka pa ni premagala moške trojice, ki že nekaj tednov vodi v podiranju kegljev. Še vedno je prvak Peter Poles, sledi mu rokometni junak Uroš Zorman, tretje mesto pa pripada Six Pack Čukurju. Četrto mesto si sedaj po novem delita skupina Atomik Harmonik in Rebeka Dremelj, sledijo jim Sebastian, duet YO-ZO, Tina G, Domen Kumer in Alya. V četrtek, 17.novembra, pa se že obeta nova tekma. Trenirate? Katera zvezda se bo tokrat bleščala v soju žarometov? Prepričajte se sami. Vabljeni na zabavne četrtke v Planet Tuš Celje. Čaka vas navijanje, zabava in seveda zvezdniški bowling.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več