Razstava dinozavrov v Sloveniji februarja v Planetih Tuš

Obiskovalce Planetov Tuš bo ta mesec zagotovo pritegnila razstava prazgodovinskih bitij, dinozavrov, ki prihaja v Planet Tuš Kranj in Celje ta petek, v Planeta Tuš Koper in Maribor pa v četrtek, 24. februarja. V Tuševih multikinih bodo ta teden na ogled tri filmske novosti – romantična komedija Moja neprava žena, akcija Jutri, ko se je začela vojna in ta teden v Celju tudi slovenska vojna drama Circus Fantasticus.

Obiskovalce Planetov Tuš bo ta mesec zagotovo pritegnila razstava prazgodovinskih bitij, dinozavrov, ki prihaja v Planet Tuš Kranj in Celje ta petek, v Planeta Tuš Koper in Maribor pa v četrtek, 24. februarja. V Tuševih multikinih bodo ta teden na ogled tri filmske novosti – romantična komedija Moja neprava žena, akcija Jutri, ko se je začela vojna in ta teden v Celju tudi slovenska vojna drama Circus Fantasticus. Prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov je minuli vikend ohranila Disneyeva mojstrovina Zlatolaska. Na plesiščih Planetov Tuš pa se ta mesec obetajo koncerti Colonie, Nede Ukraden in Jasmina Stavrosa ter številni klubski večeri. V počitniškem tednu bo zanimivo dogajanje v Oslarijah namenjeno otrokom.
Na filmska platna Planetov Tuš prihajajo ta četrtek tri filmski novosti – romantična komedija Moja neprava žena, akcija Jutri, ko se je začela vojna ter vojna drama Circus Fantastikus, najboljši film 13. Festivala slovenskega filma. V ogled filma Moja neprava žena vas lahko prepriča že njegova zvezdniška ekipa. V glavnih vlogah namreč nastopata Adam Sandler, ki igra Dannya uspešnega plastičnega kirurga, ki osvaja ženske pod pretvezo, da je nesrečno poročen in Jennifer Aniston, kot vodja njegove pisarne Katherine, ki naj bi skupaj s svojima otrokoma zaigrala njegovo družino. A ena neresnica vodi v drugo in krog laži bo težko ustaviti. V akcijskem filmu Jutri, ko se je začela vojna spremljamo osem srednješolskih prijateljev, katerih brezskrbno življenje se spremeni v trenutku, ko se v njihovi državi začne vojna. Odrezani od svojih družinskih članov in prijateljev so prisiljeni pobegniti, preživeti in se boriti s sovražno vojaško silo. Circus Fantasticus, prične ta teden s prikazovanjem v Planetu Tuš Celje, je najboljši film 13. Festivala slovenskega filma, dobitnik kar šestih vesen in Kodakove nagrade za najboljšo fotografijo. Dolgo pričakovani tretji celovečerec Janeza »Mikija« Burgerja govori o moškem, ki ostane sam z otrokoma v napol porušeni hiši sredi osamljene planjave. Ženo mu je ravnokar ubila granata v vojaškem spopadu. Pričakuje nov napad, a namesto tega se pri hiši ustavi potujoča karavana cirkusa Fantasticus. Se lahko v pokrajini vojne in smrti zgodi tudi kaj lepega? Se lahko življenje premakne naprej? Je mogoče spoznanje, da smrt ne obstaja?

V mesecu februarju prihajajo na filmska platna Planeta Tuš še komedija Debela mama: Kakršen oče, takšen sin, vestern Pravi pogum, akcija Hitro maščevanje, komedija Jutranje veselje z zanimivo igralsko zasedbo – Harrisonom Fordom, Diane Keaton in Rachell McAdams v glavnih vlogah, misteriozna triler drama Neznanec z Liamom Neesonom in Diane Kruger ter drama Rabbit Hole.

Minuli konec tedna so filmske predstave v Planete Tuš privabile 13.053 gledalcev. Na prvo mesto se je ponovno zavihtela animirana družinska komedija Zlatolaska, ki si jo je ogledalo 2.974 gledalcev. Komedija Dilema, ostaja z 1.950 gledalci na drugem mestu lestvice. Na tretje pa se je uvrstila novost preteklega tedna pustolovska komedija Gulliverjeva potovanja, ki si jo je ogledalo 1.562 gledalcev. Na četrto mesto se je uvrstil psihološki triler Črni labod, na peto pa zgodovinska drama Kraljevi govor.
Od petka, 11., do torka, 22. februarja bodo v celjskem in kranjskem, konec meseca pa še v primorskem in štajerskem Planetu Tuš ponovno zaživeli velikani prazgodovine. Avle Planetov Tuš bodo namreč zavzeli dinozavri, najdaljši med njimi meri 9 metrov, najstrašnejši pa je visok kar 5 metrov. Odlična izdelava in računalniško vodenje bo oživelo prizore iz filma Jurski park, podrobni opisi vsakega od izumrlih vretenčarjev pa bodo odgovorili na vprašanja malčkov, šolarjev in odraslih. Razstavo bo spremljalo raznoliko spremljevalno dogajanje s plesom in ustvarjalnimi delavnicami za otroke ter številne akcije in tudi do 50% popusti v trgovinah in lokalih Planetov Tuš.

Disco Planeta Tuš Maribor bo ta petek ogrel veliki koncert hrvaške dance skupine Colinia, v soboto pa klubski večer Ritem Planeta za katerega bosta poskrbela DJ Martini in gost večera DJ Lazy. V Celju bo v petek, v Kranju pa v soboto za večerno vročico poskrbel FHM Party: Sexiest Party Ever v katerem ne bo manjkalo angelčkov in demonov ter zapeljivih plesnih nastopov. Sobotni večeri v Celju, Kopru in Kranju pa bodo utripali v ritmih house glasbe.

Sredi meseca napovedujejo v Planetu Tuš Celje koncert enega največjih imen jugoslovanske glasbene scene, na oder Planeta Tuš prihaja Neda Ukraden. V Planetu Tuš Kranj pa bo imel koncert nepoboljšljivi hrvaški romantik Jasmin Stavros. Mesec bodo zaznamovali številni klubski večeri, med njimi House&Trumper melos Balkana, Ladies Night: Hot Candy večer in Ski&Fun party.
Za najmlajše bodo v koprski otroški igralnici Oslariji ob sobotah od 10. do 12. ure potekale februarske ustvarjalne delavnice. Zanimivo dogajanje z ustvarjalnimi delavnicami in igro pa bo v vseh petih Planetih Tuš napolnilo tudi dneve zimskih počitnic med 21. in 25. februarjem.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več