Prvi Tuš express v centru Celja

  • 8

Tuš je v centru Celja, na Gubčevi ulici, premierno predstavil nov koncept mestne trgovine Tuš express. Celjski trgovec je prenovil nekdanji market in ga povsem prilagodil vsakodnevnim mestnim nakupom. Kupci lahko pričakujejo osredotočeno izbiro artiklov, veliko sveže pripravljene hrane in hitrost nakupov. Prenova sovpada s celovito obnovo stavbe legendarne celjske blagovnice, Tuš express pa se nahaja v pritličju in je tako zelo lahko dostopen z ulice.

Tuš že vrsto let vztraja v centru mesta ob Savinji ter tokrat meščanom in meščankam Celja predstavlja nov koncept mestnega nakupovanja. Nov format trgovine – Tuš express – je zasnovan tako, da omogoča hitre in priročne nakupe: »Središče mesta je specifično po svojih zahtevah in dnevnem ritmu, ki se močno razlikuje od tistega v nakupovalnem centru. Upoštevali smo naše izkušnje, potencial mesta in pričakovanja kupcev. Nastal je nov format mestne trgovine in ponosni smo, da jo predstavljamo prav v Celju, kjer je tudi sedež našega podjetja,« razlagajo v Tušu.

V novi mestni trgovini Tuš express je ponudba prilagojena tako, da čim bolj dosega pričakovanja kupcev, ki živijo, delajo ali se šolajo v središču mesta: »Poudarek smo dali sveže pripravljeni hrani za na pot, naj si bo hladna ali topla. Kupce bodo vsak dan pričakali sveže narezano sadje, sveže pečeno pecivo, solate, sendviči in drugi prigrizki ter sveži mlečni in sadni napitki,« razlagajo v Tušu in dodajajo, da je takšna po. nudba več kot priročna za okrepčilo med sprehodi, na poti v šolo ter med malico v pisarni ali po službi. Marsikdo se bo zagotovo odločil za vrhunsko kavo v priročni embalaži za na pot.

»S ponosom lahko povemo, da odpiramo trgovino  z najboljšim izborom sadja in zelenjave v mestnem jedru. Prav tako smo posebno pozornost posvetili izbiri v naši mesnici, tokrat s predpakirano ponudbo,« poudarjajo v Tušu. Dnevnemu ritmu je prilagojen tudi oddelek delikatese s postrežno ponudbo ter razširjenim naborom narezanih in pakiranih izdelkov. Kupce bo vsak dan čakala sveže pripravljena hrana z oddelka toploteke, kot so pečene jedi, vključno z vegi ponudbo. Kupci bodo nakupe lahko hitro zaključili tudi na dveh novih samopostrežnih blagajnah. Delovni čas poslovalnice Tuš express je od ponedeljka do petka med 6.30 in 19. uro ter v soboto med 8. in 13. uro.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.