Prvi otroški festival v Planetu Tuš Koper

V Planetu Tuš Koper se v teh dneh pripravljajo na prvi Otroški festival. Od srede, 25., do torka, 31. avgusta, bodo pripravili številne zanimive, zabavne in poučne dogodke, ki bodo poskrbeli za lažji zaključek brezskrbnega poletja in vesel prehod v novo šolsko leto.

Čarovniški dan, otroška fotoakcija, zabava s Fifi in Cvetličniki ter modna revija za otroke in najstnike s koncertom Maje Keuc so le nekateri dogodki. Vsi šolarji bodo v tem času deležni mnogih ugodnosti pri nakupih šolske opreme v več kot 70 trgovinah največjega zabavno-nakupovalnega centra ob Jadranu.

V Planetu Tuš Koper je v teh dneh počitniško živahno in ravno tako živahno se bodo zaključile letošnje počitnice. Prvič namreč v največjem zabavno-nakupovalnem centru v državi pripravljajo Otroški festival, ki bo potekal od srede, 25. avgusta, do torka, 31. avgusta. Z njim želijo staršem in otrokom ponuditi ugodne nakupe pred novim šolskim letom. Predvsem pa bo velik poudarek dan pestremu dogajanju, ki v Planetu Tuš Koper vsakdanje nakupe vedno spremeni v nepozabna, zabavna doživetja.

Tako bo četrtek, 26. avgusta, minil v znamenju čarovniškega dne z Marlizz showom. Vse do nedelje, 28. avgusta bo potekala otroška fotoakcija, v kateri bodo otroke brezplačno fotografirali in jim fotografijo tudi podarili. V petek in soboto ne gre zamuditi zabave z igro Hiška in Spomin z Mladinsko knjigo, ki bo tudi nagradna. Prav tako v petek vas Fifi in Cvetličniki vabijo na jagodni napitek. V soboto pa ne zamudite velike modne revije za otroke in najstnike pri Fashion Cornerju, kjer bodo šolarji lahko spoznali vse trende največjega modnega središča na Obali in prisluhnili koncertu Maje Keuc. Prireditvam in zabavi se bodo pridružili tudi v otroškem kotičku Oslarija, kjer bodo pripravili brezplačne otroške ustvarjalne delavnice in družabne igre in v času festivala podaljšali urnik. Tako bodo za varstvo in animacijo otrok skrbeli vsak dan od 9.00 do 22.00 in v nedeljo od 9.00 do 17.00 ure.

Zagotovo bo Otroški festival tudi odlična priložnost za obisk kina, kjer sveže dvorane v vročih poletnih dneh vabijo k ogledu najaktualnejših filmskih uspešnic. Vaši šolarji bi še pred začetkom novega šolskega leta, tako kot mnogi njihovi vrstniki po vsem svetu, vsekakor morali videti najbolj pričakovano risanko tega poletja – Svet igrač v 3D tehnologiji. Jelko, Ken Kozmoblisk in vsa druščina se je na velika platna vrnila z novimi prigodami. Andy odhaja študirat, njegove zveste igračke pa se znajdejo v vrtcu. Toda neukročeni malčki z lepljivimi prsti se ne igrajo lepo, zato morajo spet združiti moči, da lahko skujejo drzen načrt za pobeg. V novi dogodivščini se jim pridruži nekaj novih obrazov, nekaj plastičnih in nekaj kosmatih, spoznamo pa tudi novega zlikovca in velikega zapeljivca v svetu igrač, Barbikino močnejšo polovico Kena.