Prve pakete pleničk bomo v Tušu podarili že v tem tednu

V podjetju Engrotuš bomo tudi letos skupaj s podjetjem Procter&Gamble 28 družinam, v katerih so se pred kratkim rodili dvojčki ali trojčki, podarili polletno zalogo pleničk Pampers.

V podjetju Engrotuš bomo tudi letos skupaj s podjetjem Procter&Gamble 28 družinam, v katerih so se pred kratkim rodili dvojčki ali trojčki, podarili polletno zalogo pleničk Pampers.

Dobrodelna akcija Tuševi dvojčki in trojčki poteka letos že četrto leto. V njenem okviru pa bomo v Tušu s polletno zalogo pleničk obdarili skupaj že 136 družin.

Tudi letos so družine, prve od njih bomo razveselili že v tem tednu, izbrali s pomočjo vseh štirinajstih slovenskih porodnišnic – Celje, Izola, Jesenice, Kranj, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Novo mesto, Brežice, Postojna, Šempeter pri Novi Gorici, Ptuj, Slovenj Gradec in Trbovlje. Iz vsake od njih pa bomo obdarili tisti dve družini, v katerih so dvojčki oziroma trojčki zadnji prijokali na svet.

Z dobrodelno akcijo smo želeli v Tušu pomagati staršem, ki imajo ob dvojni sreči ob rojstvu malčkov tudi dvojne stroške. Ti so namreč že ob rojstvu enega otroka visoki. Starši z dvojčki in trojčki pa vsekakor potrebujejo tudi dodatno pomoč.

Zlatka Marzidovšek, višja medicinska sestra na oddelku za perinatologijo Splošne bolnišnice Maribor je našo akcijo pospremila z besedami: ˝Čestitam vam pri organizaciji te lepe akcije, ki bo vsekakor osrečila in pomagala staršem dvojčkov in trojčkov.˝

Tudi s to dobrodelno akcijo v Tušu dokazujemo, da smo eno družbeno najbolj odgovornih slovenskih podjetij. V treh letih smo tako za sponzorske in donatorske akcije namenili skoraj 1,3 milijona evrov. Tudi v prihodnje pa bo z rastjo podjetja rasel tudi delež, ki ga namenjamo družbeni odgovornosti.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več