Prve pakete pleničk bomo v Tušu podarili že v tem tednu

V podjetju Engrotuš bomo tudi letos skupaj s podjetjem Procter&Gamble 28 družinam, v katerih so se pred kratkim rodili dvojčki ali trojčki, podarili polletno zalogo pleničk Pampers.

V podjetju Engrotuš bomo tudi letos skupaj s podjetjem Procter&Gamble 28 družinam, v katerih so se pred kratkim rodili dvojčki ali trojčki, podarili polletno zalogo pleničk Pampers.

Dobrodelna akcija Tuševi dvojčki in trojčki poteka letos že četrto leto. V njenem okviru pa bomo v Tušu s polletno zalogo pleničk obdarili skupaj že 136 družin.

Tudi letos so družine, prve od njih bomo razveselili že v tem tednu, izbrali s pomočjo vseh štirinajstih slovenskih porodnišnic – Celje, Izola, Jesenice, Kranj, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Novo mesto, Brežice, Postojna, Šempeter pri Novi Gorici, Ptuj, Slovenj Gradec in Trbovlje. Iz vsake od njih pa bomo obdarili tisti dve družini, v katerih so dvojčki oziroma trojčki zadnji prijokali na svet.

Z dobrodelno akcijo smo želeli v Tušu pomagati staršem, ki imajo ob dvojni sreči ob rojstvu malčkov tudi dvojne stroške. Ti so namreč že ob rojstvu enega otroka visoki. Starši z dvojčki in trojčki pa vsekakor potrebujejo tudi dodatno pomoč.

Zlatka Marzidovšek, višja medicinska sestra na oddelku za perinatologijo Splošne bolnišnice Maribor je našo akcijo pospremila z besedami: ˝Čestitam vam pri organizaciji te lepe akcije, ki bo vsekakor osrečila in pomagala staršem dvojčkov in trojčkov.˝

Tudi s to dobrodelno akcijo v Tušu dokazujemo, da smo eno družbeno najbolj odgovornih slovenskih podjetij. V treh letih smo tako za sponzorske in donatorske akcije namenili skoraj 1,3 milijona evrov. Tudi v prihodnje pa bo z rastjo podjetja rasel tudi delež, ki ga namenjamo družbeni odgovornosti.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več