Prve pakete pleničk bomo v Tušu podarili že v tem tednu

V podjetju Engrotuš bomo tudi letos skupaj s podjetjem Procter&Gamble 28 družinam, v katerih so se pred kratkim rodili dvojčki ali trojčki, podarili polletno zalogo pleničk Pampers.

V podjetju Engrotuš bomo tudi letos skupaj s podjetjem Procter&Gamble 28 družinam, v katerih so se pred kratkim rodili dvojčki ali trojčki, podarili polletno zalogo pleničk Pampers.

Dobrodelna akcija Tuševi dvojčki in trojčki poteka letos že četrto leto. V njenem okviru pa bomo v Tušu s polletno zalogo pleničk obdarili skupaj že 136 družin.

Tudi letos so družine, prve od njih bomo razveselili že v tem tednu, izbrali s pomočjo vseh štirinajstih slovenskih porodnišnic – Celje, Izola, Jesenice, Kranj, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Novo mesto, Brežice, Postojna, Šempeter pri Novi Gorici, Ptuj, Slovenj Gradec in Trbovlje. Iz vsake od njih pa bomo obdarili tisti dve družini, v katerih so dvojčki oziroma trojčki zadnji prijokali na svet.

Z dobrodelno akcijo smo želeli v Tušu pomagati staršem, ki imajo ob dvojni sreči ob rojstvu malčkov tudi dvojne stroške. Ti so namreč že ob rojstvu enega otroka visoki. Starši z dvojčki in trojčki pa vsekakor potrebujejo tudi dodatno pomoč.

Zlatka Marzidovšek, višja medicinska sestra na oddelku za perinatologijo Splošne bolnišnice Maribor je našo akcijo pospremila z besedami: ˝Čestitam vam pri organizaciji te lepe akcije, ki bo vsekakor osrečila in pomagala staršem dvojčkov in trojčkov.˝

Tudi s to dobrodelno akcijo v Tušu dokazujemo, da smo eno družbeno najbolj odgovornih slovenskih podjetij. V treh letih smo tako za sponzorske in donatorske akcije namenili skoraj 1,3 milijona evrov. Tudi v prihodnje pa bo z rastjo podjetja rasel tudi delež, ki ga namenjamo družbeni odgovornosti.

< Nazaj

Ostale novice

  • 21

    V veleblagovnici Nama ljubljančane odslej navdušuje tudi vrhunska trgovina Tuš gourmet&delikatesa s skrbno izbranimi izdelki, kjer bodo kupcem med drugim na voljo izbrani lokalni izdelki socialne kmetije Korenika, Božičeve kmetije 1987, številnih slovenskih kmetov ter Hiše Marinič, unikatne čokolade čokoladnice Lucifer Chocolate, peciva in ostale slastne dobrote Keksarne Brodnjak. Kupci … Več

  • Starši vedno iščemo načine, kako malčku ponuditi čim več zdravih živil. V članku preverite 4 vrste zelo hranljive in okusne hrane za malčke, ki je praktična za pripravo. Četudi ne vedno najbolj priljubljena med otročki, spodnja živila veljajo za super hrano za malčke. Banane – za super moč Banana je … Več

  • Ali komaj čakate, da se s svojim dojenčkom odpravite na svež zrak in na sonce v naravo? Hkrati pa ste v dilemi. Kdaj je sploh pravi čas za prvi sprehod z novorojenčkom? Kaj je dobro vedeti, preden se odpravite ven? O najbolj primernem času za prvi sprehod z novorojenčkom se … Več