Prve pakete pleničk bomo v Tušu podarili že v tem tednu

V podjetju Engrotuš bomo tudi letos skupaj s podjetjem Procter&Gamble 28 družinam, v katerih so se pred kratkim rodili dvojčki ali trojčki, podarili polletno zalogo pleničk Pampers.

V podjetju Engrotuš bomo tudi letos skupaj s podjetjem Procter&Gamble 28 družinam, v katerih so se pred kratkim rodili dvojčki ali trojčki, podarili polletno zalogo pleničk Pampers.

Dobrodelna akcija Tuševi dvojčki in trojčki poteka letos že četrto leto. V njenem okviru pa bomo v Tušu s polletno zalogo pleničk obdarili skupaj že 136 družin.

Tudi letos so družine, prve od njih bomo razveselili že v tem tednu, izbrali s pomočjo vseh štirinajstih slovenskih porodnišnic – Celje, Izola, Jesenice, Kranj, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Novo mesto, Brežice, Postojna, Šempeter pri Novi Gorici, Ptuj, Slovenj Gradec in Trbovlje. Iz vsake od njih pa bomo obdarili tisti dve družini, v katerih so dvojčki oziroma trojčki zadnji prijokali na svet.

Z dobrodelno akcijo smo želeli v Tušu pomagati staršem, ki imajo ob dvojni sreči ob rojstvu malčkov tudi dvojne stroške. Ti so namreč že ob rojstvu enega otroka visoki. Starši z dvojčki in trojčki pa vsekakor potrebujejo tudi dodatno pomoč.

Zlatka Marzidovšek, višja medicinska sestra na oddelku za perinatologijo Splošne bolnišnice Maribor je našo akcijo pospremila z besedami: ˝Čestitam vam pri organizaciji te lepe akcije, ki bo vsekakor osrečila in pomagala staršem dvojčkov in trojčkov.˝

Tudi s to dobrodelno akcijo v Tušu dokazujemo, da smo eno družbeno najbolj odgovornih slovenskih podjetij. V treh letih smo tako za sponzorske in donatorske akcije namenili skoraj 1,3 milijona evrov. Tudi v prihodnje pa bo z rastjo podjetja rasel tudi delež, ki ga namenjamo družbeni odgovornosti.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.