Prva modna preobrazba

Dogajanja v Planetu Tuš smo še dodatno popestrili z mesečno novostjo ‘Vaša nova podoba.”

V Planetu Tuš poleg bogate trgovske in kinematografske ponudbe naše obiskovalce privabljamo tudi s pestrim zabavnim programom. Številne predstave, glasbene in animacijske nastope, degustacije ter otroške delavnice pa smo sedaj popestrili še z mesečno novostjo – akcijo »Vaša nova podoba«.

Akcija, ki smo jo v petek, 30. maja 2003, na prireditvenem prostoru Planeta Tuš, priredili prvič, bo v celjskem multipleksu v prihodnje potekala vsak zadnji petek v mesecu, ob 20. uri. Namenjena je vsem, ki želijo svoj videz stilsko spremeniti. Prvi dve izžrebani kandidatki so izkušeni modni strokovnjaki modno preobrazili s trendovskimi oblačili, obutvijo, pričesko in ličenjem, v vrednosti do 70.000 tolarjev.

Tokratno prireditev je vodil Franci Podbrežnik. Stilske preobrazbe sta bili deležni predhodno izžrebani kandidatki: 49-leta Olga iz Šmarja pri Jelšah in 25-leta Zala iz Braslovč, ki sta bili nad preobrazbo, tako kot tudi publika, navdušeni. Za popestritev samega programa sta poskrbela glasbena gosta Alya in 6 Pack Čukur ter aerobična skupina »Demo team Top fit«.

V akciji »Vaša nova podoba« sodelujejo najemniki Planeta Tuš, ki bodo vsak mesec dvema izžrebanima kandidatoma podelili modna oblačila, obutev, frizuro in make-up v vrednosti 70.000 tolarjev. Ustrezen stil modni strokovnjaki izbirajo glede na želje in pričakovanja izžrebanih kandidatov ter skladno s tematiko modne preobrazbe.

Vsi, ki želijo do novega videza, se lahko na modno preobrazbo prijavijo z izpolnjeno prijavnico, ki jo dobijo v Planetu Tuš. Vse potrebne podatke, skupaj s fotografijo, oddajo v kuverti v nabiralnik za modno preobrazbo, ki je nameščen v avli Planeta, najkasneje teden dni pred naslednjim načrtovanim dogodkom. Žrebanje poteka na Radiu Fantasy , o sodelovanju pa so izžrebanci obveščeni tudi po pošti.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
e-pošta: leonida@engrotus.si
www.trgovinetus.com

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več