Prva modna preobrazba

Dogajanja v Planetu Tuš smo še dodatno popestrili z mesečno novostjo ‘Vaša nova podoba.”

V Planetu Tuš poleg bogate trgovske in kinematografske ponudbe naše obiskovalce privabljamo tudi s pestrim zabavnim programom. Številne predstave, glasbene in animacijske nastope, degustacije ter otroške delavnice pa smo sedaj popestrili še z mesečno novostjo – akcijo »Vaša nova podoba«.

Akcija, ki smo jo v petek, 30. maja 2003, na prireditvenem prostoru Planeta Tuš, priredili prvič, bo v celjskem multipleksu v prihodnje potekala vsak zadnji petek v mesecu, ob 20. uri. Namenjena je vsem, ki želijo svoj videz stilsko spremeniti. Prvi dve izžrebani kandidatki so izkušeni modni strokovnjaki modno preobrazili s trendovskimi oblačili, obutvijo, pričesko in ličenjem, v vrednosti do 70.000 tolarjev.

Tokratno prireditev je vodil Franci Podbrežnik. Stilske preobrazbe sta bili deležni predhodno izžrebani kandidatki: 49-leta Olga iz Šmarja pri Jelšah in 25-leta Zala iz Braslovč, ki sta bili nad preobrazbo, tako kot tudi publika, navdušeni. Za popestritev samega programa sta poskrbela glasbena gosta Alya in 6 Pack Čukur ter aerobična skupina »Demo team Top fit«.

V akciji »Vaša nova podoba« sodelujejo najemniki Planeta Tuš, ki bodo vsak mesec dvema izžrebanima kandidatoma podelili modna oblačila, obutev, frizuro in make-up v vrednosti 70.000 tolarjev. Ustrezen stil modni strokovnjaki izbirajo glede na želje in pričakovanja izžrebanih kandidatov ter skladno s tematiko modne preobrazbe.

Vsi, ki želijo do novega videza, se lahko na modno preobrazbo prijavijo z izpolnjeno prijavnico, ki jo dobijo v Planetu Tuš. Vse potrebne podatke, skupaj s fotografijo, oddajo v kuverti v nabiralnik za modno preobrazbo, ki je nameščen v avli Planeta, najkasneje teden dni pred naslednjim načrtovanim dogodkom. Žrebanje poteka na Radiu Fantasy , o sodelovanju pa so izžrebanci obveščeni tudi po pošti.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
e-pošta: leonida@engrotus.si
www.trgovinetus.com

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.