Prva modna preobrazba

Dogajanja v Planetu Tuš smo še dodatno popestrili z mesečno novostjo ‘Vaša nova podoba.”

V Planetu Tuš poleg bogate trgovske in kinematografske ponudbe naše obiskovalce privabljamo tudi s pestrim zabavnim programom. Številne predstave, glasbene in animacijske nastope, degustacije ter otroške delavnice pa smo sedaj popestrili še z mesečno novostjo – akcijo »Vaša nova podoba«.

Akcija, ki smo jo v petek, 30. maja 2003, na prireditvenem prostoru Planeta Tuš, priredili prvič, bo v celjskem multipleksu v prihodnje potekala vsak zadnji petek v mesecu, ob 20. uri. Namenjena je vsem, ki želijo svoj videz stilsko spremeniti. Prvi dve izžrebani kandidatki so izkušeni modni strokovnjaki modno preobrazili s trendovskimi oblačili, obutvijo, pričesko in ličenjem, v vrednosti do 70.000 tolarjev.

Tokratno prireditev je vodil Franci Podbrežnik. Stilske preobrazbe sta bili deležni predhodno izžrebani kandidatki: 49-leta Olga iz Šmarja pri Jelšah in 25-leta Zala iz Braslovč, ki sta bili nad preobrazbo, tako kot tudi publika, navdušeni. Za popestritev samega programa sta poskrbela glasbena gosta Alya in 6 Pack Čukur ter aerobična skupina »Demo team Top fit«.

V akciji »Vaša nova podoba« sodelujejo najemniki Planeta Tuš, ki bodo vsak mesec dvema izžrebanima kandidatoma podelili modna oblačila, obutev, frizuro in make-up v vrednosti 70.000 tolarjev. Ustrezen stil modni strokovnjaki izbirajo glede na želje in pričakovanja izžrebanih kandidatov ter skladno s tematiko modne preobrazbe.

Vsi, ki želijo do novega videza, se lahko na modno preobrazbo prijavijo z izpolnjeno prijavnico, ki jo dobijo v Planetu Tuš. Vse potrebne podatke, skupaj s fotografijo, oddajo v kuverti v nabiralnik za modno preobrazbo, ki je nameščen v avli Planeta, najkasneje teden dni pred naslednjim načrtovanim dogodkom. Žrebanje poteka na Radiu Fantasy , o sodelovanju pa so izžrebanci obveščeni tudi po pošti.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
e-pošta: leonida@engrotus.si
www.trgovinetus.com

< Nazaj

Ostale novice