Prva modna preobrazba

Dogajanja v Planetu Tuš smo še dodatno popestrili z mesečno novostjo ‘Vaša nova podoba.”

V Planetu Tuš poleg bogate trgovske in kinematografske ponudbe naše obiskovalce privabljamo tudi s pestrim zabavnim programom. Številne predstave, glasbene in animacijske nastope, degustacije ter otroške delavnice pa smo sedaj popestrili še z mesečno novostjo – akcijo »Vaša nova podoba«.

Akcija, ki smo jo v petek, 30. maja 2003, na prireditvenem prostoru Planeta Tuš, priredili prvič, bo v celjskem multipleksu v prihodnje potekala vsak zadnji petek v mesecu, ob 20. uri. Namenjena je vsem, ki želijo svoj videz stilsko spremeniti. Prvi dve izžrebani kandidatki so izkušeni modni strokovnjaki modno preobrazili s trendovskimi oblačili, obutvijo, pričesko in ličenjem, v vrednosti do 70.000 tolarjev.

Tokratno prireditev je vodil Franci Podbrežnik. Stilske preobrazbe sta bili deležni predhodno izžrebani kandidatki: 49-leta Olga iz Šmarja pri Jelšah in 25-leta Zala iz Braslovč, ki sta bili nad preobrazbo, tako kot tudi publika, navdušeni. Za popestritev samega programa sta poskrbela glasbena gosta Alya in 6 Pack Čukur ter aerobična skupina »Demo team Top fit«.

V akciji »Vaša nova podoba« sodelujejo najemniki Planeta Tuš, ki bodo vsak mesec dvema izžrebanima kandidatoma podelili modna oblačila, obutev, frizuro in make-up v vrednosti 70.000 tolarjev. Ustrezen stil modni strokovnjaki izbirajo glede na želje in pričakovanja izžrebanih kandidatov ter skladno s tematiko modne preobrazbe.

Vsi, ki želijo do novega videza, se lahko na modno preobrazbo prijavijo z izpolnjeno prijavnico, ki jo dobijo v Planetu Tuš. Vse potrebne podatke, skupaj s fotografijo, oddajo v kuverti v nabiralnik za modno preobrazbo, ki je nameščen v avli Planeta, najkasneje teden dni pred naslednjim načrtovanim dogodkom. Žrebanje poteka na Radiu Fantasy , o sodelovanju pa so izžrebanci obveščeni tudi po pošti.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
e-pošta: leonida@engrotus.si
www.trgovinetus.com

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.