Pripravljamo sprejem za Urško Žolnir

Natanko pred mesecem dni je slovenska reprezentantka v judu Urška Žolnir na olimpijskih igrah v Atenah v kategoriji do 63 kg s tretjim mestom osvojila prvo slovensko kolajno na letošnjih igrah in prvo slovensko olimpijsko kolajno v judu nasploh.

Natanko pred mesecem dni je slovenska reprezentantka v judu Urška Žolnir na olimpijskih igrah v Atenah v kategoriji do 63 kg s tretjim mestom osvojila prvo slovensko kolajno na letošnjih igrah in prvo slovensko olimpijsko kolajno v judu nasploh.

V podjetju Engrotuš smo se zato odločili, da v Planetu Tuš v Celju za mlado Žalčanko pripravimo sprejem z bogatim kulturnim programom in posebnim presenečenjem.

Vendar pa bronasta medalja na olimpijskih igrah ni Urškin prvi veliki športni uspeh. Dvakrat v svoji karieri je že osvojila naziv evropske mladinske prvakinje. Leta 2001 pa je s komaj 19 leti osvojila peto mesto na svetovnem članskem prvenstvu v judu.

Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, je pojasnil, zakaj so se odločili za sprejem: ˝Urška je mlada in perspektivna slovenska športnica, ki ji je na letošnjih olimpijskih igrah uspelo doseči zvezde. V Engrotušu vzpodbujamo pogum in moč mladih, ki so željni odskočiti iz vsakdana in imajo voljo, ki jih vodi v svetovno elito. Urško Žolnir, ki je v svoji bogati športni karieri osvojila že preko sto medalj in 17. avgusta zbirko dopolnila z bronasto olimpijsko medaljo, smo želeli predstaviti kot pozitiven zgled vsem mladim. Za njeno borbenost in uspeh pa smo ji pripravili presenečenje, ki pa naj ostane skrito do petkovega dogodka.˝

Program v Planetu Tuš v Celju se bo pričel ob 17.45 uri, ko bodo Romana Kranjčan in srednjeveški pisarji naše prvošolčke pospremil v svet črk in besed. Malčki si bodo lahko ogledali srednjeveško pisarno in z gosjim peresom svoje ime zapisali v pravo srednjeveško knjigo.

Ob 18.45 uri bo nastopila glasbena skupina Vitezi Celjski, ki bo pripravila ozračje za prihod naše bronaste olimpijke Urške Žolnir in judoistov iz judo kluba Sankaku iz Celje. Mojstri in mojstrice juda nam bodo pokazali borilne spretnosti in veščine. Urška pa nam bo zaupala svoje vtise s poletnih olimpijskih iger in vroče Grčije ter obiskovalcem Planeta Tuš v Celju delila avtograme.

Ob 20.30. uri sledi koncert slovenske glasbene pop rock skupine Nude in ob 21.30 uri koncert slovenske glasbene legende Vlada Kreslina.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.