Pripravljamo sprejem za Urško Žolnir

Natanko pred mesecem dni je slovenska reprezentantka v judu Urška Žolnir na olimpijskih igrah v Atenah v kategoriji do 63 kg s tretjim mestom osvojila prvo slovensko kolajno na letošnjih igrah in prvo slovensko olimpijsko kolajno v judu nasploh.

Natanko pred mesecem dni je slovenska reprezentantka v judu Urška Žolnir na olimpijskih igrah v Atenah v kategoriji do 63 kg s tretjim mestom osvojila prvo slovensko kolajno na letošnjih igrah in prvo slovensko olimpijsko kolajno v judu nasploh.

V podjetju Engrotuš smo se zato odločili, da v Planetu Tuš v Celju za mlado Žalčanko pripravimo sprejem z bogatim kulturnim programom in posebnim presenečenjem.

Vendar pa bronasta medalja na olimpijskih igrah ni Urškin prvi veliki športni uspeh. Dvakrat v svoji karieri je že osvojila naziv evropske mladinske prvakinje. Leta 2001 pa je s komaj 19 leti osvojila peto mesto na svetovnem članskem prvenstvu v judu.

Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, je pojasnil, zakaj so se odločili za sprejem: ˝Urška je mlada in perspektivna slovenska športnica, ki ji je na letošnjih olimpijskih igrah uspelo doseči zvezde. V Engrotušu vzpodbujamo pogum in moč mladih, ki so željni odskočiti iz vsakdana in imajo voljo, ki jih vodi v svetovno elito. Urško Žolnir, ki je v svoji bogati športni karieri osvojila že preko sto medalj in 17. avgusta zbirko dopolnila z bronasto olimpijsko medaljo, smo želeli predstaviti kot pozitiven zgled vsem mladim. Za njeno borbenost in uspeh pa smo ji pripravili presenečenje, ki pa naj ostane skrito do petkovega dogodka.˝

Program v Planetu Tuš v Celju se bo pričel ob 17.45 uri, ko bodo Romana Kranjčan in srednjeveški pisarji naše prvošolčke pospremil v svet črk in besed. Malčki si bodo lahko ogledali srednjeveško pisarno in z gosjim peresom svoje ime zapisali v pravo srednjeveško knjigo.

Ob 18.45 uri bo nastopila glasbena skupina Vitezi Celjski, ki bo pripravila ozračje za prihod naše bronaste olimpijke Urške Žolnir in judoistov iz judo kluba Sankaku iz Celje. Mojstri in mojstrice juda nam bodo pokazali borilne spretnosti in veščine. Urška pa nam bo zaupala svoje vtise s poletnih olimpijskih iger in vroče Grčije ter obiskovalcem Planeta Tuš v Celju delila avtograme.

Ob 20.30. uri sledi koncert slovenske glasbene pop rock skupine Nude in ob 21.30 uri koncert slovenske glasbene legende Vlada Kreslina.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.