Prihajata traktor, ljubezen in rok`n`roll ter zmagovalec

V Planetih Tuš se filmski veseli december začenja s premiero dolgo pričakovanega slovenskega filma Traktor, ljubezen in rok`n`roll in s premiero drame Zmagovalec. Minuli vikend je že drugič zapored največ gledalcev privabila Somrak saga: Jutranja zarja, 1. del. Veseli december se začenja tudi na plesiščih Disco Planetov, saj bodo v Kopru nastopili Gitarsi, v Celju Dražen Zečić, v Kranju pa na domači veselici Skater. Praznično vzdušje bo v Planete Tuš ta konec tedna prinesel Miklavž s spremstvom, popestrile pa ga bodo tudi praznične tržnice.

V kino dvoranah Planetov Tuš se december začenja z novo potencialno uspešnico. Filmska zgodba celovečernega igranega filma Traktor, ljubezen in rock’n’roll (po romanu Ferija Lainščka Vankoštanc) je postavljena v zgodnja šestdeseta leta prejšnjega stoletja, v čas, ko se je rojeval rock’n’roll in so The Rolling Stones s svojo glasbo spreminjali svet. Breza, kmečki fant iz zakotne prekmurske vasi, želi s svojo električno kitaro nastopati na ljudskih veselicah, vendar mu to ob konkurenci tradicionalne ciganske bande, ki izvaja priljubljeno narodno-zabavno glasbo, ne uspeva najbolje. Film, ki ima vse karakteristike nove uspešnice, je režiral Branko Djurić Djuro, ki v filmu tudi igra. Ob njem pa igrajo še Tanja Ribič, Jaka Fon, Jernej Kuntner, Vlado Novak, Vlado Kreslin in mnoga druga domača zveneča imena.

Druga novost tedna, ki bo premierno predstavljena v Celju, Mariboru in Kranju, je drama Zmagovalec. Film temelji na resnični zgodbi o Billyju Beanu (Brad Pitt) – nekoč obetavnem super zvezdniku baseballa, ki je zagrenjen, ker mu ni nikoli uspelo izpolniti pričakovanj na igrišču, zato je neusmiljeno tekmovalno naravo usmeril v menedžment. Vstopajoč v sezono 2002 se sooča z bedno situacijo: njegova drugorazredna ekipa Oakland A’s je ostala brez zvezdniških igralcev (spet), ki so šli v prestižnejše klube (ki so jim ponujali gromozanske plače). Ne preostane mu drugega, kot da čisto sam na novo oblikuje ekipo s tretjino plačilne liste. Žene ga želja po zmagi.

V Planetih Tuš v Celju, Mariboru, Kranju, Novem mestu in Kopru so minuli konec tedna našteli 12.880 kino obiskovalcev. Na prvem mestu gledanosti je z izjemnim naskokom že drugi teden zapored Somrak saga: Jutranja zarja, 1. del. Drugo mesto je zasedla novost minulega tedna Le kako ji to uspe s Sarah Jessico Parker. Na tretjem mestu je akcijska kriminalna komedija Oropaj bogataša, še ena novost minulega tedna Vesele nogice 2, je pristala na četrtem mestu, peti pa je triler Nesmrtni.

Veseli december se v Disco Planetih začenja z vročimi koncerti. V Celju bo v petek nastopil Dražen Zečić, v Koper pa prihaja najbolj vroča kitarska atrakcija ta hip pri nas – Gitarsi. V Kranju bo v petek vroče na zabavi »Ni veselice brez Golice« s skupino Skater, Maribor pa bo ogrel edini pravi, originalni in največji Super Highschool party No. 4. Planete Tuš bo ta konec tedna obiskal tudi Miklavž s spremstvom, decembrsko vzdušje pa bodo popestrile Praznične tržnice, kjer lahko kupite darila za svoje najdražje.

Podrobnejše opise posameznih filmov in dogodkov ter morebitne spremembe lahko najdete na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več