Prihajata Diktator in Možje v črnem 3

Planeti Tuš prinašajo do konca maja 9 filmskih novosti. Med njimi zagotovo izstopata komedija Diktator in tretji del akcijske znanstvenofantastične komedije Možje v črnem. Minuli konec tedna je bil najbolj gledan pustolovski spektakel Maščevalci. Disco Planete bodo v maju napolnili vroči ritmi zabav z DJ-i, koncerta skupine Tabu in izbori za Mistra Slovenije. V avle Planetov pa vabijo razstave skrivnosti iz podvodnega sveta.

Planeti Tuš bodo do konca maja predstavili 9 filmskih novosti. Ta četrtek, 10. maja, bodo premierno na ogled fantazijska komedija Temne sence, komedija 21. Jump street: Mladenič v modrem, drama Prijatelja in akcijska znanstvenofantastična komedija Jekleno nebo. Prihodnjo sredo, 16. maja, bo premiera romantične komedije Kaj pričakovati, ko pričakujem. Prihodnji četrtek, 17. maja, pa prihaja težko pričakovana komedija Diktator, kjer v glavni vlogi blesti britanski komik Sasha Baron Choen. 24. maja se na velika platna v tretjem delu vračajo junaki – Možje v črnem, ki bodo na ogled tudi v 3D. Zadnji marčevski četrtek, 31. 5., bosta premierno na ogled sinhronizirana animirana družinska pustolovščina Pupijeva dogodivščina ter akcijska pustolovščina Sneguljčica in lovec.

Minuli konec tedna so v Planetih Tuš našteli 11.536 gledalcev. Na prvem mestu je pustolovski spektakel Maščevalci. Na drugem mestu je nadaljevanje plesne komedije Ulični ples 2 3D, tretje mesto zaseda komedija Ameriška pita: Obletnica. Na četrtem mestu je novodobna adaptacija legendarne pravljice o Sneguljčici Zrcalce, zrcalce. Peto mesto je po gledanosti minuli vikend zasedla odštekana najstniška komedija Projekt X.

Majsko pomladno-poletno razpoloženje se je preselilo tudi v Disco Planete. Po uvodnem prvomajskem vikendu bo v petek na otvoritvenem dogodku Tedna mladih v kranjskem Disco Planetu nastopila skupina Tabu, v Celju pa bo vroč večer ob ritmih legendarnega paškega kluba Papaya. Ritmi iz Zrč bodo v soboto napolnili Disco Planet Koper, v Celju bo potekal izbor za Mistra Slovenije, v Mariboru pa bo Spring Break After Party. V petek, 18. maja, bodo Tabujevci zabavali tudi v Celju, v Mariboru se bo nadaljeval izbor za Mistra Slovenije, v Kopru pa pripravljajo koncert XQZ & Klemen Slakonja. V soboto, 19. maja, bosta po četrtkovi filmski premieri v Celju in Kopru Man in black partya. V petek, 25. maja, na dan mladosti, pripravljajo v Disco Planetih otvoritve poletnih teras, na zadnjo majsko soboto pa se obetajo vroče zabave v klubskih ritmih; v Celju se obeta najbolj vroč show v mestu v družbi s Trkajem, vročimi dekleti in najbolj fudge fanti, v mariborskem Disco Planetu bo potekal Man in black party, vroči ritmi iz Papaye bodo odmevali v Kranju in Sicret Disco ritmi pa v Kopru.

Avle Planetov Tuš bodo v maju prizorišča razstav fotografij iz podvodnega sveta. Vsi tisti, ki želijo poleg sličic iz albumov še podrobneje spoznati življenje pod vodo, si razstave lahko ogledajo še danes in jutri v Celju, od 9. do 23. maja bo razstava na ogled v Kranju, potem pa se seli v Koper in v začetku junija še v Maribor. Razstavo spremljajo tudi izobraževalne delavnice v Oslarijah. V avle Planetov Tuš v Mariboru, Celju in Novem mestu pa ob sobotah vabijo tudi domače tržnice, kjer vas bodo premamile avtohtone dobrote.