Prihajajoči vikend vabi na navihano veselico pred v Selnico ob Dravi

  • 1

Sobota, 20. avgusta, bo v znamenju velike veselice, saj v goste prihaja ansambel Navihanke, otroke pa bo očarala Pika Nogavička in njen prijatelj gusar Val. Parkirišče pred Tušem Selnica ob Dravi bo že od 18. ure poln vrveža in veselih ritmov, obeta pa se tudi odlična hrana. Organizator bo namreč med goste razdelil dva odojka, seveda bo moč okusiti tudi druge okusne dobrote. Vabljeni v Selnico ob Dravi na odlično narodnozabavno prireditev.

Parkirišče pred Tušem Selnica ob Dravi bo to soboto navihano veselo. Ob 18. uri bo otroke razveselila najmočnejša deklica na svetu Pika Nogavička. V predstavi Potovanje na otok zakladov bo z gusarjem Valom merila mišice in pokazala vse svoje vragolije, kot jih zna le ena in edinstvena Pika. Le kakšen zaklad bo skupaj z otroki tokrat odkrila na otoku?

Že ob 19. uri bodo na oder stopile Navihanke. Ansambel mičnih petih glasbenic, ki že 14 let uspešno deluje na slovenski glasbeni sceni, se bo tokrat predstavil v prenovljeni zasedbi in podobi. Nastop bo prinesel ves njihov bogat narodnozabavni repertoar, zagotovo pa ne bodo pozabile tudi najnovejše skladbe “Mr. Perfect” oz. Gospod popolni, s katero navdušujejo številne oboževalce. Ker so dekleta precej zasedena, saj imajo med majem in septembrom preko 50 nastopov po Sloveniji, Hrvaški, Nemčiji in Avstriji, jih bo Selnica ob Dravi zagotovo težko pričakovala. Kljub novi podobi pa so ritmi v stilu Navihank še vedno poskočni in tempo mladostno hiter. Tako so tudi zastavile svojo prenovljeno glasbeno pot, saj za konec poletja napovedujejo že izid svojega novega albuma.

Med obiskovalce bodo brezplačno razdelil tudi dva pečena odojka, na prireditvi pa ne bo manjkalo še druge odlične hrane in pijače. Brez vstopnine bo veselica odprta za vse, željne dobre družbe, zabave in navihanih ritmov, zato vas to soboto vabimo na odlično narodnozabavno prireditev v Selnico ob Dravi.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.